Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 1 votes

Futerały, etui itp.

• Please log in to reply
8842 replies to this topic

#1851 Arise1337

Arise1337
  • 266 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 13 April 2011 - 20:38

Nie widze tam iPhona

#1852 andrzejs82

andrzejs82
  • 243 posts

Posted 13 April 2011 - 20:38

skoro nikt nie odpowiedział na moja wcześniejsza prośbę , zamówiłem z Cortlandu takie coś
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPad :: Etui :: Griffin Reveal etui do iPada 2 - Cortland - systemy graficzne
wg. testów itd jakość wykonania lepsza od puro oraz mcally jak tylko do mnie dojedzie podzielę się własna opinia na temat tej nakładki.

ps. radzę przemyśleć ewentualne wysyłanie do serwisu cortladnu ipada firmą DHL , o ile do cortlandu nie można mieć zastrzeżeń to DHL na 24 h zgubiła mojego ipada2 i nikt nie wiedział co się z nim stało, polecam o ile to możliwe osobiście oddawać sprzęt i oszczędzić sobie nerwów

#1853 Jenot

Jenot
  • 2204 posts
  • SkądChełm

Posted 13 April 2011 - 20:41

Ale wygląda jakoś dziwnie.

#1854 andrzejs82

andrzejs82
  • 243 posts

Posted 13 April 2011 - 20:45

na youtube wygląda całkiem fajnie , co prawda filmiki są z ipadem pierwszej generacji ale nakładka wygląda identycznie, minimalistyczna i bardzo dobrze wykonana, mocno przylegająca do ipada

#1855 GIZIU

GIZIU
  • 923 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 April 2011 - 07:52

Ponawiam pytanie. Gdzie w PL kupię oryginalne folie SGP/Invisible Shield ?

#1856 crazybags_pl

crazybags_pl
  • 18 posts

Posted 14 April 2011 - 09:12

[url=http://www.cortland.pl/griffin-reveal-etui-do-ipada-2.html]iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPad :: Etui :: Griffin Reveal etui do iPada 2 - Cortland - systemy graficzne[/url]
wg. testów itd jakość wykonania lepsza od puro oraz mcally jak tylko do mnie dojedzie podzielę się własna opinia na temat tej nakładki.

mogę prosić namiar na testy z puro i macally? ciekaw jestem tej jakości bo dotychczas Griffin nie robił na mnie oszałamiającego wrażenia, ale ...

#1857 andrzejs82

andrzejs82
  • 243 posts

Posted 14 April 2011 - 09:23

tak się wypowiadali ludzie na filmikach że bardzo wysoka jakość wykonania , a co do porównania z puro i macally taką informacje odnośnie tego akurat produktu dostałem od dwóch sprzedawców w cortlandzie, czy okaże się to prawdą sprawdzę na własnej skórze, zawsze mam 10 dni na zwrot albo wymianę. Niestety mieszkam na wsi ( Lublin ) i nie mam możliwości zobaczyć tego na własne oczy wiec opieram się na tym co zobaczę lub usłyszę ale jestem dobrej myśli :) nakładka jest minimalistyczna oraz mocno przylega do ipada oraz guma jest sztywna wiec mam nadzieje ze mocno będzie się trzymać boków ipada. Jak tylko ipad wróci do mnie z serwisu łączenie z nakładką to podzielę się opinią na jej temat.

#1858 crazybags_pl

crazybags_pl
  • 18 posts

Posted 14 April 2011 - 10:18

no to czekam na opinie i może fotki ?

#1859 Arise1337

Arise1337
  • 266 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 14 April 2011 - 10:28

Zolti.pl

#1860 andrzejs82

andrzejs82
  • 243 posts

Posted 14 April 2011 - 10:47

oczywiście, jak tylko dojedzie do mnie razem z serwisowanym ipadem2, obie rzeczy są w cortlandzie i dzięki temu odpadły mi koszty przesyłki dla nakładki bo wyślą razem z ipadem

#1861 mareksle

mareksle
  • 295 posts
  • SkądOlkusz

Posted 14 April 2011 - 17:59

Ponawiam pytanie. Gdzie w PL kupię oryginalne folie SGP/Invisible Shield ?

Przecież 'decorin' odpowiedział na Twoje pytanie:)

#1862 GIZIU

GIZIU
  • 923 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 April 2011 - 19:27

Nie, nie odpowiedział. Zdecydowałem się jednak na SGP.

Którą folię na tył wybrać ? Chcę przeźroczystą jak najlepiej chroniącą od rys a jednocześnie jak najmniej widoczną

http://www.sgpstore....eld-series.html

czy

http://www.sgpstore....-ex-series.html

#1863 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 14 April 2011 - 21:58

YouTube - Recenzja : PURO iPAD 2 ETUI Z PODSTAWKĄ!

#1864 nseries

nseries
  • 41 posts
  • SkądBiałystok

Posted 14 April 2011 - 22:35

Ciekawe etui na ipad'a 2 Nie mogłem znaleźć więcej prezentacji ani sklepu, który by sprzedawał przedstawione etui. Tył prezentuje się moim zdaniem fajnie, przód mógłby być bez zmian, bo może to irytować oglądając film w nocy :D

#1865 decorin

decorin
  • 3 posts

Posted 15 April 2011 - 21:02

Obie folie są dobre sam musisz zdecydowac osobiscie u jednego swojego klienta widzialem wlasnie folie z serii EX na zywo na telefonie i powiem szczerze ze jest zupelnie nie zauwazalna malo tego nawet jak sie patrzy pod swiatlo nie tworzy na wyswietlaczu takiego efektu teczy jak to jest w przypadku innych nie markowych folii. No ale folia produkowana jest w japoni natomiast sgp tylko przybija metke wiec mozna sie spodziewac wysokiej jakosci.A jak chcesz kupic folie to zapraszam do mnie na PM.po Natomiast co do oryginalnosci jezeli kupujecie cos na allegro badz w innym miejscu a nie bedzie to teraz opatrzone hologramem lub numerem seryjnym na kartce wew. zadajcie potwierdzenia autentycznosci fakturami pro forma z sgp poniewaz w wiekszych ilosciach nic nie da sie kupic bez faktury to po pierwsze a po drugie nawet jezeli ktos bedzie duzym cwaniakiem to i tak nie przejdzie to przed odprawe celna. Najwiekszym z mojego punktu widzenia dystrybutorem podrob SGP jest obecnie aliexpress.com gdzie mozna tego kupic na tony a cena jest duuuuuzo nizsza tylko ze z oryginalem nie ma to kompletnie nic a nic wspolnego. Tak wiec proscie o scan faktur jezeli cos budzi wasze watpliwosci.

#1866 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 15 April 2011 - 21:31

Może coś takiego.
marka booq
etui do iPada 2 z notesem

Do Apple - akcesoria do iPhone, iPad, iPod, MacBook, iMac

#1867 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 16 April 2011 - 08:30

Mam go od 19 dnia wczorajszego a już jest przetarty w dwóch miejscach... Nawet nie zdążyłem folii założyć -.-

#1868 crazybags_pl

crazybags_pl
  • 18 posts

Posted 16 April 2011 - 10:20

Może coś takiego.
marka booq
etui do iPada 2 z notesem

[url=http://doapple.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=booqpad]Do Apple - akcesoria do iPhone, iPad, iPod, MacBook, iMac[/url]

Booq na iPada 2 będzie w Polsce w okolicach 20 kwietnia więc pewnie wtedy możliwe będą jakieś opinie na ich temat.

#1869 halfman

halfman
  • 6 posts

Posted 17 April 2011 - 10:35

Warto kupić ten Puro booklet case iPad 2 za 169zl lub Puro booklet cover w tej samej cenie ? Czym się różnią ?

#1870 TomekB

TomekB
  • 310 posts

Posted 17 April 2011 - 11:51

zrób fotki jak możesz :)

TomekB - wziąłeś wysyłkę od nich?(strasznie drogo) jesteś może z Warszawy?

Tak, z tym ze wysylka byla do USA w moim przypadku. W Wawie bywam conajmniej raz w miesiacu, jakby co to PW.

Podoba mi sie tex ich podejscie do klienta:
Dołączona grafika

#1871 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 17 April 2011 - 12:21

Warto kupić ten Puro booklet case iPad 2 za 169zl lub Puro booklet cover w tej samej cenie ? Czym się różnią ?

Poniżej zdjęcia i opisy. Sklep: crazybags.pl

Puro Booklet Cover:
PURO Booklet Cover iPad 2 czarny - Etui na iPada 2 - APPLE

Puro Booklet Case:
PURO Booklet Case iPad 2 czarny - Etui na iPada 2 - APPLE

Oba występują w dwóch kolorach: czarnym i srebrnym.

#1872 pkobierecki

pkobierecki
  • 1239 posts

Posted 17 April 2011 - 14:46

ooo, wcześniej na stronie iSpotu nie zauważyłem różnic, ale wersja "cover" chyba powinna być lepsza- cieńsza i z plastikowymi plecami- sprawdza się takie rozwiązanie czy nie za bardzo?? Boję się, czy te plastikowe elementy trzymające za rogi ipada będą wystarczająco dobre i ipad się nie wyczepi. Może jest jakiś właściciel starszego ipada i może się wypowiedzieć?? Wiem, że do jedynki też były takie covery.

#1873 Jenot

Jenot
  • 2204 posts
  • SkądChełm

Posted 17 April 2011 - 15:09

Ja mam Puro smart cover i nic się nie "wyczepia". Jest idealnie spasowane i nie ma prawa nic się poluzować. Ba, ciężko iPada z tego wyjąć. Ten smart case mi się nie podoba - nie lubię jak mi coś utrudnia "macanie" ekranu. Jak w "jedynce" miałem gelaskina to nawet ta ramka przyklejana z przodu mi przeszkadzała i musiałem ją oderwać.

#1874 speedave

speedave
  • 352 posts
  • SkądBiałystok

Posted 17 April 2011 - 15:09

Mi się też ten Cover podoba, ciekawa alternatywa.

#1875 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 17 April 2011 - 15:48

A nie rzuciła Wam się ochrona na plecy iPada 2 ale w takimi wycięciami żeby można zastosować smart cover który podczepia się jak wiem z boku na magnesy. Może nie ma takiej osłony?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users