Tak się składa, że pewnego razu pokrowiec ten wpadł mi w ręce i nie sądzę, żeby dobrze chronił przed kurzem (praktycznie otwarta budowa, dużo wycięć, nie zbyt doskonałe spasowanie - co może okazać się jeszcze gorsze niż brak pokrowca). Jedyne z czym mogę się zgodzić to to, że dobrze chroni przed upadkami (skóra tej grubości na pewno wiele zniesie).Coż nie kupiłem Krusella ze względów na jakiś bajerancki wygląd ale na wygodę użycia i zabezpieczenie sprzętu w pracy - budowa - dużo kurzu, często telefon mi spada itd.
Krusell jest firmą, która robi pokrowce do większości sprzętu mobilnego, co za tym idzie jest tego wszędzie pełno i nie wiem z jakiego powodu ktoś miałby tak strasznie się zachwycać etui tejże firmy (jeszcze parę lat temu kiedy to trudno było dostać wyrób tej firmy i jakość wykonania była na naprawdę wspaniałym poziomie to rozumiem, ale po kilkunastu latach korzystania z wielu Krusell'ów widać, że wszystko kiedyś przechodzi na masową, niedokładną produkcję).Straciłbym szacunek u podwładnych a Krusell-em się podniecali... Tyle w temacie
Oczywiście rozumiem, że każdy ma swój gust i wiele rzeczy jest subiektywnie postrzegane przez każdego użytkownika, dlatego z mojej strony to, także wszystko. Pozdrawiam