Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#1101 mr.locash

mr.locash
  • 33 postów

Napisano 04 kwietnia 2010 - 13:08

jest zajebisty:)i wygląda zajebiście:) vulcan moim zdaniem to najlepszy pokrowiec, na pewno z wyglądu zobaczymy jak z użytkowaniem...ale to czas pokaże. ja ze swojego jak wspomniałem jestem bardzo zadowolony rozprasuj go trochę palcami z tyłu żeby się ułożył dookoła aparatu.

#1102 ContactLost

ContactLost
  • 430 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 06 kwietnia 2010 - 07:21

Ja biegam z belkinem, widze ze to jego podrobka, ale jak dobra podobka to za ta cene napewno warte, za belkina dalem 30€

BELKIN SPORT na ramię IPHONE 3G 3GS ŁÓDŹ sklep (973213796) - Aukcje internetowe Allegro

A możesz mi napisać jak on się sprawuje? Chodzi mi generalnie o komfort, czy np. nie odstaje za bardzo, nie rusza się nadmiernie, da się na kurtce go bezproblemowo montować? Jakieś minusy konkretne?

Póki co to trochę żałośnie biegam ze skórzanym futerałem na pasek ;)

#1103 wsciekly

wsciekly
  • 335 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 06 kwietnia 2010 - 07:59

Ja od ponad 1,5 roku używam Invisible Shield i jestem bardzo zadowolony !! Po nałożeniu foli na iPhone praktycznie nie widać ze jest jakakolwiek ochrona, folia spełnia swoje zadanie w 120% i po takim czasie powstały tylko drobne ryski, oczywiście na foli ;)

#1104 meeron

meeron
  • 504 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 13:46

z wad vulkana to: paprochy pod niego wpadają, i zatrzymuja sie na srebrnej ramce (widac je bo polprzezroczysty/przezroczysty)

#1105 wookie23

wookie23
  • 187 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 14:49

W kieszeni

Z pewnością to wielu osobom pomoże…
W życiu bym na to nie wpadł ;) .

Pierwsza myśl jaka mi przeszła przez myśl jak przeczytałem temat wątku.
To: Kieszeń!
Za nic w świecie nie kupiłbym żadnego pokrowca, foli czy innego badziewiu sprzedawanego na iPhona.

#1106 krissrec

krissrec
  • 4 postów

Napisano 07 kwietnia 2010 - 08:43

To jest tylko telefon :) Kieszeń na prowadzeniu przed zbednym wydawaniem pieniedzy :)

#1107 ContactLost

ContactLost
  • 430 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 07 kwietnia 2010 - 10:06

Ja tam mam kaburę na pasek od starego telefonu i jest ok. Problem w tym, że już raz upuściłem tego dziada i mi pękła szybka w prawym górnym rogu ;) No ale to już trudno się mówi, jak skończy się gwarancja to pójdę wymienić. No i fakt taki, że prawdopodobnie jakiś pancerz od switcheasy by do tego nie dopuścił (chociaż gwarancji też nie ma, że przy upadku na beton nic się nie stanie) Natomiast jeśli chodzi o sportowe zastosowanie to pokrowiec musi być. W końcu po sugestii jednego z użytkowników skusiłem się na armbanda od Belkina. Zobaczymy jak się będzie sprawował.

#1108 iKrawiec

iKrawiec
  • 1 152 postów
  • Skąd/root

Napisano 07 kwietnia 2010 - 17:13

Też zamierzam kupić vulcana. Powiedzcie mi czy w tym pokrowcu iphone wchodzi bez problemu do docka? shreek2oo7 pw wyslalem :)

#1109 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1 492 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 kwietnia 2010 - 17:14

Wchodzi bez problemu. Sprawdź PW.

#1110 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 07 kwietnia 2010 - 17:46

Sklep internetowy iSpot APR Prestigio iPhone 3G Leather Case, Plane leather, Coffee - Etui
Dołączona grafika

Polecam, bardzo elegancki, chroni i nie zasłania tak bardzo iphona , oczywiście gdy jest bez klapki.

#1111 Slider

Slider
  • 76 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 11:36

Co myslicie o swicheasy nude? Jest cienszy od vulcana...

#1112 zientekk

zientekk
  • 66 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 11:54

Sklep internetowy iSpot APR Prestigio iPhone 3G Leather Case, Plane leather, Coffee - Etui
Dołączona grafika

Polecam, bardzo elegancki, chroni i nie zasłania tak bardzo iphona , oczywiście gdy jest bez klapki.

Także polecam ten pokrowiec, jest ŚWIETNY!!(czarna skóra) bardzo ładnie i elegancko wygląda iphone w nim, co prawda kosztuje ok 100 zł ale jest to skóra wytrzymała. chroni bardzo dobrze i przed upadkami i codziennym noszeniem.

Tak przeglądając ten wątek większość widzę nosi w plastikowych pokrowcach :) więc albo średnia wieku jest niższa, albo ja jestem zdziadziały :D Ale w niczym iphone nie podobał bardziej niż w tym prestigio.

Capsule neo kupiłem gdyż podobała mi się na zdjęciach na żywo jakoś tak za plastikowo i tandetnie :D

pzdr

#1113 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 08 kwietnia 2010 - 12:15

Trzyma sie idealnie, nie ma obaw ze sie odlepli i upadnie, na poczatku ciezko iphone wchodzil, teraz sie juz troche wyrobil i wchodzi bez wiekszego oporu. Jedyny minus to komfort uzytkowania samego iphon'a, ale to logiczne, poprostu lepiej poustawiac wszystko zanim sie go zalozy bo potem slabo widac i trzeba lapa krecic xD

#1114 Slider

Slider
  • 76 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 11:50

Witam. Co myslicie o Swicheasy Nude? Pytam bo zastanawiam sie nad zakupem tego etui... Moze ktos ma taki i wie jak sie sprawdza w akcji? :) Pozdrawiam- Sliderr

#1115 keniutek

keniutek
  • 414 postów
  • Skąd3m

Napisano 10 kwietnia 2010 - 10:33

pytanie z serii "glupich" ale tak sie zastanawiam. Vulcan podejdzie bez zdejmowanie GelaSkin'a?

#1116 ludzik6

ludzik6
  • 61 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 10 kwietnia 2010 - 15:52

Podejść podejdzie ale nie będzie idealnie leżeć.

#1117 keniutek

keniutek
  • 414 postów
  • Skąd3m

Napisano 10 kwietnia 2010 - 16:04

W takim razie GelaSkin juz niedlugo wedruje do szuflady;) dziekowac

#1118 ContactLost

ContactLost
  • 430 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 11 kwietnia 2010 - 16:30

Dotarł ostatnio do mnie Belkin Armband taki o Belkin Sport armband for iPhone 3G / S | The BEST Apple Hardware and Software Reviews
i ogólnie rzecz biorąc sprawdza się. Rzeczywiście nie jest wychłodzony od wiatru i niezbyt wysokiej temperatury na zewnątrz ani mokry od potu. Opaska trzyma się porządnie, w sumie ani razu nie musiałem poprawiać. Dotyk też spokojnie działa.
Jedyne co mi nie pasuje, to jednak trochę za bardzo odstaje całość od ręki oraz kłopot z majtającym się*kabelkiem od słuchawek. Ale jakoś chyba znajdę na to rozwiązanie ;)

#1119 Velius

Velius
  • 1 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 20:42

Witam Zakupilem sobie Etui skorzane Prestigio na mojego iPhone 3GS i wyglada bardzo elegancko i ogolnie jest super,ale planuje tez kupic jakies etui na inna okazje/lub uzytku w domu i nie chce zeby sie tyl porysowal,tak wiec rozmyslam nad jakims siliconem na plecy i zastanawiam sie co polecacie? Czy te pseudo "iSkiny" za 29zl na allegro sa dobre? I druga sprawa,szukam tez bardzo porzadnej folii na ekran mojego iPhone 3GS,najlepiej takiej zeby nie powstawaly babelki/pecherzyki i nie zostawaly slady paluchow,czyli takiej z wyzszej polki,co polecacie? (czy np gelascreen i gelaskin daja ochrone poza wygladem i czy latwo sie je zdejmuje jesli chce sobie wymieniac miedzy dwoma roznymi etui?) Z gory serdecznie dziekuje za pomoc

#1120 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 13 kwietnia 2010 - 22:42

Ja używam Prestigio i nigdy bym nie nakleił foli na ekran. To profanacja.

#1121 fangel

fangel
  • 6 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 13:26

Witam

Poszukuję SwitchEasy Rebel iPod Touch 3g. Model Arctic/Skeleton/Black. Jest boski i muszę go mieć.

[url=http://www.switcheasy.com/products/RebelTouch/RebelTouch.php#]Welcome to SwitchEasy[/url]

-Czy ktoś wie jak wygląda procedura sprowadzania takiego produktu do Polski ze strony producenta? Ile to trwa, czy są dodatkowe opłaty?
-Czy istnieją sklepy/sprzedawcy oferujący ten produkt w Polsce?
-Czy ktoś ma to cacko, jak się sprawuje ?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

#1122 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 17 kwietnia 2010 - 21:30

Czy SwitchEasy NUDE będzie dobrym wyborem? Chodzi mi głownie o jak najmniejsze rozmiary i o zachowanie pierwotnego wyglądu iPhone'a.

#1123 ludzik6

ludzik6
  • 61 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 18 kwietnia 2010 - 10:48

Będzie wyborem idealnym :) Pokrowiec jest świetny chociaż osobiście wolałbym wybrać Vulcana ,bo ma zatyczki na gniazdo słuchawkowe i złącze ładowania.. No ale w sumie Nude jest tańszy,cieńszy i jabłko będzie lepiej widoczne przez ten pokrowiec :) Bierz go!

#1124 iNewelco

iNewelco
  • 125 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwietnia 2010 - 22:17

Witam

Poszukuję SwitchEasy Rebel iPod Touch 3g. Model Arctic/Skeleton/Black. Jest boski i muszę go mieć.

Welcome to SwitchEasy

-Czy ktoś wie jak wygląda procedura sprowadzania takiego produktu do Polski ze strony producenta? Ile to trwa, czy są dodatkowe opłaty?
-Czy istnieją sklepy/sprzedawcy oferujący ten produkt w Polsce?
-Czy ktoś ma to cacko, jak się sprawuje ?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Ja zakupiłem tutaj i jestem zadowolony z zakupu - pasuje idealnie.teraz żałuję że nie kupiłem zebry :)

Switcheasy RebelSerpent iPhone 3GS Wwa wysyłka8z (957898227) - Aukcje internetowe Allegro

#1125 Rafiii

Rafiii
  • 23 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 02:14

Witam, jak myślicie co będzie lepsze dla mojego IP? iskin? iPhone 3G 3GS silicon +FOLIA MEGA PROMOCJA (969291773) - Aukcje internetowe Allegro to, czy to Sklep internetowy iSpot APR Belkin etui do iPhona 3G/GS Grip Vector Case Duo (Caviar anc Clear) - Etui , a może coś innego tak za 50zł Vrooma?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych