Futerały, etui itp.
Napisano 04 września 2015 - 16:59
Napisano 04 września 2015 - 18:55
Hejka mam pytanie. Kupiłem do swojego iPhone 5c etui goospery jelly case i się okazało ze to jest na 5. Czy jest szansa ze iPhone wejdzie do etui czy oddać?
Raczej nie. 5c jest ciut wyższy, szerszy i grubszy od 5. Zresztą nie możesz spróbować?
Zna ktoś tego CLiC Air'a? Właśnie poszukuję takiego cienkiego a zarazem antypoślizgowego.
MacBook Pro 16" 2019 / iPhone Xs / Apple Watch S4 / Apple TV 4 / AirPods
Napisano 07 września 2015 - 17:11
ja kupiłem ringke i jestem zadowolony, polecam
Napisano 09 września 2015 - 08:50
Czy zna ktoś dobrej marki bądź też używa, jakiegoś skórzanego "skin'a" na tył iPhone 6 podobnego do tego co oferuje truffol na iPhone 5/5S. Miałem swego czasu takie skórki http://www.truffol.c...graph/iphone/5s i bardzo dobrze się spisywały, no i dobrze wyglądały. Teraz chciałbym zastosować coś podobnego na iPhone 6, niestety truffol robi same etui, a ja poszukuje czegoś delikatnego tylko na tył, bo na boki przewidziany mam bumper.
Napisano 11 września 2015 - 16:54
Jakby ktoś szukał etui do iPhone 6 to może zajrzeć do mnie Mam 3 różne wersje.
http://myapple.pl/fo...-do-iphone-6/
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4
Napisano 11 września 2015 - 19:55
Jak ogólnie jakość skórzanego case'a od Apple do 6/6S? Skóra po dłuższym czasie użytkowania nadal jak w 5S się ściera i brudzi? Ale sądzę że na czarnym będzie przez cały czas dobrze. O silikonowym nie myślę podobno się kruszy.
Użytkownik madhunt3r edytował ten post 11 września 2015 - 19:55
iPhone 11 Pro Max | Macbook Air 13
Napisano 11 września 2015 - 19:57
Po wielu miesiącach poszukiwań i zadowolenia z Ringke, kupiłem w końcu oryginalny skórzany case do 5s.
I to jest to. Lekkie, fajnie leży w dłoni, miłe w dotyku.
Zostaję przy tym.
Surface Pro 6 / iPhone 11 Pro Max / iPad Pro 11
Napisano 11 września 2015 - 22:08
Jak ogólnie jakość skórzanego case'a od Apple do 6/6S? Skóra po dłuższym czasie użytkowania nadal jak w 5S się ściera i brudzi? Ale sądzę że na czarnym będzie przez cały czas dobrze. O silikonowym nie myślę podobno się kruszy.
Czarny czy ten granatowy okey. Reszta masakra. Ja z silikonowego jestem bardzo zadowolony i znajomi również.
Napisano 15 września 2015 - 14:04
Ja z silikonowego jestem bardzo zadowolony i znajomi również.
A ja z silikonowego jestem bardzo niezadowolony. Kupowałem bezpośrednio online u Apple i po mniej niż roku użytkowania - zewnętrzna warstwa jest poździerana (odrywała się fragmentami), została jedynie ta wewnętrzna.
Poprzednio miałem bodajże polecane tu na forum jakies etui (nie Apple) do 4S i etui służyło najpierw mi, a teraz kolejny już rok służy mojej dziewczynie i nie nosi żadnych śladów zużycia.
Szukam nowego etui dla swojej 6'stki, zastanawiam się czy czarna skóra też by się tak odrywała (może się ścierać i starzeć jak skóra, byle by nie było takich irytujących zerwanych części).
Macbook Air 2014 iPhone 6
Napisano 16 września 2015 - 07:21
Napisano 16 września 2015 - 10:28
po co przepłacać za etui w pl ? na alie jest mega dużo tych etui gdzie u nas kupisz 1 a tam minimum 4
Iphone 16 pro max , AW ultra 49mm
Napisano 16 września 2015 - 10:33

Napisano 16 września 2015 - 11:32
hej szukam czegoś w stylu http://www.case-mate.eu/devices/apple/iphone-6/tough-case-for-apple-iphone-6.html tylko może czegoś cieńszego. szczególnie wpadło mi w oko fioletowe etui. znajdzie się coś lżejszego? pozdrawiam
Napisano 16 września 2015 - 13:43

Napisano 20 września 2015 - 22:44
Jeśli tak to czy case jest wygodny i chroni tak telefon jak jest to prezentowane na dtop testach? Jakie ma wady?
MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue
Nie pomagam na PW
Napisano 24 września 2015 - 12:40
Używał ktoś UAGa na iPhonie 5S?
Jeśli tak to czy case jest wygodny i chroni tak telefon jak jest to prezentowane na dtop testach? Jakie ma wady?
Witaj!
UAG jest ciekawym casem dla iphona. Wyglada ładnie, szczegolnie w landrynkowej czerwieni. Dobrze chroni i ma jeden ważny plus, a konkretniej wystaje ponad ekran telefonu. Daje to, nie mniej, nie wiecej jak większe szanse na to ze nie będziesz go zbierał po bezpośrednim face dropie.
To w kwestii ochrony. Jezeli chodzi o wygodę to jest to typowy case z połączenia TPU z plastikiem. Mówiąc wprost, pupy nie urywa.
Jezeli szukasz czegoś fajnego co do dobrze chroni i z własnego przykładu wiem ze ratuje telefon, to warto zobaczyć casa Tech21 impactmesh. Cena taka sama jak UAG ale ten ma absorbujący materiał i jest milszy w dotyku. Podobny i równie fajny jest jeszcze Lunatik architec, mający naprawdę ciekawy wygląd.
Na koniec mojego wywodu, polecę jeszcze oryginalnego skórzanego apple casa. Ma ładny wygląd, dobrze leży w dłoni, nie pogrubia telefonu i jest miły w dotyku. Z racji na ścieranie koloru, rekomenduje tylko czarny. Mam rok a wyglada jak wyjęty z pudełka. Mam nadzieje, ze pomogłem.
Życzę miłego dnia i pozdrawiam!
- Andaar lubi to
Napisano 24 września 2015 - 13:47
Witaj!
UAG jest ciekawym casem dla iphona. Wyglada ładnie, szczegolnie w landrynkowej czerwieni. Dobrze chroni i ma jeden ważny plus, a konkretniej wystaje ponad ekran telefonu. Daje to, nie mniej, nie wiecej jak większe szanse na to ze nie będziesz go zbierał po bezpośrednim face dropie.
To w kwestii ochrony. Jezeli chodzi o wygodę to jest to typowy case z połączenia TPU z plastikiem. Mówiąc wprost, pupy nie urywa.
Jezeli szukasz czegoś fajnego co do dobrze chroni i z własnego przykładu wiem ze ratuje telefon, to warto zobaczyć casa Tech21 impactmesh. Cena taka sama jak UAG ale ten ma absorbujący materiał i jest milszy w dotyku. Podobny i równie fajny jest jeszcze Lunatik architec, mający naprawdę ciekawy wygląd.
Na koniec mojego wywodu, polecę jeszcze oryginalnego skórzanego apple casa. Ma ładny wygląd, dobrze leży w dłoni, nie pogrubia telefonu i jest miły w dotyku. Z racji na ścieranie koloru, rekomenduje tylko czarny. Mam rok a wyglada jak wyjęty z pudełka. Mam nadzieje, ze pomogłem.
Życzę miłego dnia i pozdrawiam!
Wiele osób właśnie niby poleca tego Tech21, ale jakoś niezbyt mi się podoba jego design (tak samo zresztą jak tego Lunatik). Co do oryginalnego od Apple, to może bym kupił, gdybym mógł inny niż czarny kolor wybrać, a pewnie skończy się na tym, że zamówię podróbkę Apple Case pewnie, a jeśli się nie spodoba to pozostanie UAG. Ale dzięki.
MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue
Nie pomagam na PW
Napisano 24 września 2015 - 13:54
A co Ci przeszkadza czarny?
jest ładny, elegancki i działa
Surface Pro 6 / iPhone 11 Pro Max / iPad Pro 11
Napisano 24 września 2015 - 15:18
Nie pomagam na PW
Napisano 24 września 2015 - 16:31
Czy ja wiem, czy do złotego, aż taki dobry, do tego srebrnego co Ty miałeś to się zgodzę, ze pasuje, ale tu nie zbyt (kwestia gustu) według mnie :/
Ja do swojego złotego 5s tylko taki brałem pod uwagę. Wyglada bardzo fajnie, ale jak sam to napisałeś, kwestia gustu. Zobacz na youtube, na kanał detroitborg o ile dobrze pamietam, tam masz porównanie wszystkich kolorów właśnie ze złotym 5s.
Napisano 24 września 2015 - 18:06
Nie pomagam na PW
Napisano 24 września 2015 - 23:35
Czy ktos sie orientuje czy etui od 6 beda pasowały do 6s?Wydaje mi sie ze powinny .
Napisano 25 września 2015 - 20:44
Tak, minimalnie widać odcień rameczki. Nie wyglada to zle:-) Najlepiej jak byś sam zobaczył "na żywo".
mpyro:
Tak i nie. Większość producentów etui deklaruje, ze ich produkty wykonane dla ip6 bedą pasować do ip6s. Etui apple tez powinny, ale pewien nie jestem. Nie jestem dlatego, ze apple wypuściło nowe etui z S na opakowaniu:-)
Pozdrawiam:-)
Napisano 25 września 2015 - 21:23
No ale te nowe są też dla 6
Napisano 26 września 2015 - 11:09
6 Plus nosiłem od nowości w czarnym skórzanym etui od Apple. Zadowolony byłem w 100%. Etui ciągle jak nowe.
Do 6s Plus chciałbym jakiegoś clear case'a.
Żona zmieniała swoje clear w iP 6 dość często bo:
1. Kurz wchodzil gdzie się dało
2. Robiły się żółte.
Polecacie jakiś clear case, który nie ma tych dwóch wad?
MBP 13 Retina Touch bar | iPhone X Silver
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych