elDOu, polecam Ci speck candyshell, jak i jego wszelkie odmiany. Wiem, że tanie nie jest, ale dobrze chroni i idealnie przylega do telefonu.
Dolaczam sie
- - - Połączono posty - - -
Witam,
zadam trochę inne pytanie niż większość
szukam etui do iP5, w którym wygląd jest ważny, ale delikatnie drugorzędny.
Zależy mi przede wszystkim na nie niszczeniu telefonu.
początkowo kupiłem silikonowe, który to materiał sprawdził się świetnie w iP4, jednak w tym przypadku materiał się rozciągnął i telefon delikatnie lata + gromadzi się kurz rysujący grafitową obudowę ..
NOWOŚĆ!!! Silikon Etui Pokowiec do Apple iPhone 5 (3439194969) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
następnie kupiłem plastikowe, które niby dobrze przylega i nieźle wygląda, ale już po tygodniu uzytkowania porysowało mi dosyć mocno ramę telefonu (w szczególności narożniki)
Etui DREAM MESH IPHONE 5 + FOLIA LCD ZOBACZ WARTO! (3369503500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
czy jest zatem, według Was, jakiś złoty/sprawdzony środek (etui), które dobrze się prezentuje (chodzi głównie o zachowanie smukłości telefonu), a przy tym nie działa destrukcyjnie na obudowę?
z góry dziękuję za rady i opinie
Speck candyshell albo candyshell grip
- - - Połączono posty - - -
Witam,
Niedawno nabyłem iPhona 4 z którego jestem mega zadowolony i chciałbym sprawić mu jakąś ochrone, żeby nie skończył jak mój poprzedni telefon (#wdrobnymak). Kupiłem na allegro jakieś chińskie silikonowe etui, które okazało się niespasowanym, twardym plastikiem z garażu i jedyne co dało się z nim zrobić to wyrzucić do kosza. Chce kupic jakiś aluminiowy bumper, ale zależy mi na tym, aby nie był za gruby. Znalazłem coś takiego:
Ultra cienki Bumper 0.7mm Zderzak iPhone 5 4 4s Al (3491315642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jedyne co powstrzymuje mnie przed kupnem to to, że żaden producent nie przyznaje się do tego bumpera! Miał go ktoś? Warto kupić? Zachęca mnie do niego wygląd - jest mega cienki.
Za ta cene nie mozesz sie spodziewac jakiegos mega super jakosci