Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#4476 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 21 marca 2013 - 11:41

Jolaos, nie masz czasami siły i odwagi przejść się na Olszewskiego? Pewnie podał lipny adres, ale cholera jasna jestem tak wściekły dzisiaj, że mam ochotę rzucić jego łbem o ścianę. Do allegro będe pisał, ale od zakupu musi minąć 7 dni, żeby złożyć spór :/ Boże patrzysz a nie grzmisz.
Z drugiej strony, czy mogę kogoś prosić o podanie linku do oryginalnego bumpera SGO Ex SLIM? Bo już drugi raz naciąć się na takie ścierwo nie chcę.
*edit

Jest sygnał, ale koleś nie odbiera.

Mógłbym nawet się przejść, gdybym był teraz we Wrocławiu. No cóż, pozostaje tylko czekanie.

#4477 exkita

exkita
  • 3 postów

Napisano 21 marca 2013 - 14:04

Udało mi się dodzownić gdy pan odczytal sms o moim spacerku na policje. Powiedzial ze bez problemu odesle mi kase jak odesle towar i ze nie zyczy sobie straszenia. No to zgrzal mnie troche wiec po burzliwej rozmowie postanowilem, ze i tak zrobie mu niezly gnój z tego powodu. Twierdzi ze ma paragony i wszystko jest ori, a na pytanie o paragon (gdzie zdarzalo mu sie to wczesniej) wspomnial ze pewnie przeoczenie ;) No coz. nadzieja na zwrot kasy za sam sprzet jest, a poczta polska znowu zarobi. Zastanawia mnie fakt, dlaczego inni ludzie pisza komentarze na plus, skoro ewidentnie jest to fatalna podrobka.

#4478 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 21 marca 2013 - 17:15

Zastanawia mnie fakt, dlaczego inni ludzie pisza komentarze na plus, skoro ewidentnie jest to fatalna podrobka.

Boją się negatywa na swoim koncie?

#4479 Ya412

Ya412
  • 1 postów

Napisano 21 marca 2013 - 23:17

Witam,
tak nieśmiało zapytam czy ktoś korzystał z tych produktów? [url=http://society6.com/cases?page=5]iPhone Cases | Society6[/url]
Chciałabym kupić folię, bo mam złe doświadczenia z futerałami. 3gs nosiłam w gelskinie i bardzo sobie chwalę. Potem 4s w pokrowcu - jakiś wyczytany na forum i pech chciał, ze każda drobina co się dostała pod pokrowiec niemiłosiernie podrapała, zamieniłam na gelaskina i już było cacy. Teraz 5 chce ubrać też w folię, ale gelaskiny już mi się znudziły i znalazłam taką stronkę.
Folię na ekran przeczytałam już jaką i pewnie zaraz zamówię ([url=http://allegro.pl/folia-3mk-shield-4szt-iphone-5-przod-tyl-i3096234234.html]Folia 3MK SHIELD 4szt - Iphone 5 przód+tył (3096234234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url] - ktoś polecał kilka stron wcześniej). No chyba, ze mam coś innego wybrać:) Bo ja to się w sumie nie znam;)

P.S. A jeszcze, wiem że to pewnie nie to miejsce, ale jak wyciągałam pipfona to inteligentnie zapakowali w sklepie do pudełka kartę startową. Przy wyciąganiu pierwszy raz tel wypchało i upadł na ziemię... no i już nie jest taki cacy. Są dwa niewielkie ślady, w dodatku stary wziął czarny, więc są mega widoczne. Może ktoś wie czym to "zatuszować"?

#4480 szela_512

szela_512
  • 450 postów
  • SkądChoszczno , PL

Napisano 22 marca 2013 - 20:40

maarkerem :D

#4481 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 22 marca 2013 - 22:48

Udało mi się dodzownić gdy pan odczytal sms o moim spacerku na policje. Powiedzial ze bez problemu odesle mi kase jak odesle towar i ze nie zyczy sobie straszenia. No to zgrzal mnie troche wiec po burzliwej rozmowie postanowilem, ze i tak zrobie mu niezly gnój z tego powodu. Twierdzi ze ma paragony i wszystko jest ori, a na pytanie o paragon (gdzie zdarzalo mu sie to wczesniej) wspomnial ze pewnie przeoczenie ;) No coz. nadzieja na zwrot kasy za sam sprzet jest, a poczta polska znowu zarobi. Zastanawia mnie fakt, dlaczego inni ludzie pisza komentarze na plus, skoro ewidentnie jest to fatalna podrobka.

Ludzie często nie kumają, że dają się nabrać i kupili podróbkę...

#4482 Tosio

Tosio
  • 178 postów

Napisano 23 marca 2013 - 08:31

* Edit
Gdzieś widziałem komentarze, że na boku powinno być logo... Hmm Panowie mam napis SPIEGEN na boku, ale nie wierzę ,że to oryginał. W ogóle skąd przypuszczenie, że napis który idzie tak łątwo podrobić na boku jest wyznacznikiem oryginalności?!

W pudełku jest karteczka z indywidualnym numerem seryjnym, który sprawdzisz na stronie producenta. Ja mam ten bumper i mam napis, ale są tu koledzy, ktorzy mają od tego samego sprzedawcy i bez napisu. Ale jest S/N, po którym wszystko się zgadza...

#4483 sWinny

sWinny
  • 5 postów

Napisano 23 marca 2013 - 23:57

Witam!
Jestem tutaj nowy i chciałbym się zapytać o etui. Co lepiej wybrać : [url=http://allegro.pl/spigen-sgp-neo-hybrid-ex-slim-bumper-iphone-5-fv-i3052903710.html]Spigen SGP Neo Hybrid EX SLIM BUMPER iPhone 5 FV (3052903710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
czy może [url=http://allegro.pl/iphone-5-5g-sword-aluminium-metal-case-folia-i3118059819.html]iPhone 5 5G * SWORD * ALUMINIUM METAL CASE + FOLIA (3118059819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url] ?? Chodzi tutaj o to, czy mój iphone zostanie porysowany czy nie... bo od tego w końcu jest etui żeby chronić a nie rysować jak w niektórych przypadkach. Produkt sword jest wyłożony w środku czymś miękkim więc raczej nie będzie rysował. Jest tutaj jakiś użytkownik Spigen SGP Neo Hybrid EX SLIM BUMPER i może się wypowiedzieć jak sprawa wygląda w tym przypadku?? I czy ewentualnie warto dopłacić ?? Z góry dziękuje

#4484 _iPatryk_

_iPatryk_
  • 205 postów
  • SkądCzęstochowa, Poland

Napisano 24 marca 2013 - 10:14

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#4485 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 marca 2013 - 09:59

Ja ostatnio kupiłam chłopakowi Moshi iGlaze Armour, Etui dla iPhone 5 - cena wysoka jak dla mnie, ale to był urodzinowy prezent, więc jakoś przebolałam... Wykonanie bardzo dobre, zresztą jak większość produktów od Moshi (ja mam etui do MacBooka tej marki). Szkoda, że folii na ekran nie ma w zestawie, jest tylko na tył, żeby jabłuszko się nie porysowało ;)

#4486 Bazagazeal

Bazagazeal
  • 144 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 25 marca 2013 - 21:21

A co myślicie o białym etui CandyShell od Specka do białego 4Sa? :)

#4487 kdʘ

kdʘ
  • 257 postów
  • SkądJarosław

Napisano 25 marca 2013 - 22:32

Czy ktoś używa Spigen SGP ARMOR Slim i może się podzielić opinią na temat tego etui?

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#4488 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 marca 2013 - 09:08

Szukam czegoś do biegania dla iPhone'a 5. Kiedyś miałem opaskę na rękę Nike i iPod Nano mi się w niej nieźle "pocił". iP5 jest większy więc armband odpada. Znacie jakieś inne rozwiązanie ? Może coś na pasek ?

#4489 rafalik1

rafalik1
  • 44 postów

Napisano 26 marca 2013 - 13:11

Witam,
interesuje mnie zakup takiej obudowy iPhone 5 5G * SWORD * ALUMINIUM METAL CASE + FOLIA (3118059819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy myślicie że jest to w pełni oryginalny produkt ? czy posiadacie może taką obudowę ? interesuje mnie jego wytrzymałość czasem telefon spadnie i nie chcę aby od razu popękał (wiem zależy jak upadnie ;) do tej pory do iphona 4 uzywałem baterie Mophie Juice Pack i z nią spadł na beton, chodniki itp kilka razy również na podłogę czy wypadł z samochodu jak wysiadałem i wszystko było ok

#4490 RumburMK

RumburMK
  • 613 postów

Napisano 26 marca 2013 - 18:15

Czy ktoś używa Spigen SGP ARMOR Slim i może się podzielić opinią na temat tego etui?

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pisałem o tym etui kilka postów wyżej. Dobrze spasowane, ale pogrubia telefon i to aluminium porysowało się w kilka sekund. W sumie dałem go dziewczynie, więc jej to nie przeszkadza bo nosi telefon w torebce , ale jeśli nosisz telefon w kieszeni to może powinieneś wybrać coś innego (byle by nie plastikowego), no chyba że jesteś przyzwyczajony do grubych telefonów to etui jak najbardziej ok.

#4491 offca86

offca86
  • 52 postów
  • SkądBristol, UK

Napisano 26 marca 2013 - 21:06

Dokładnie tak jak pisał RumburMK to etui pogrubia telefon i iPhone już tak nie leży fajnie w dłoni jak bez, miałem przez 2 dni ponieważ jak zamawiałem wersję SGP Air Slim to przez pomyłkę sprzedawca przysłał mi właśnie ARMOR Slim i zdecydowanie bardziej polecam Air Slim telefon w tym case nie traci na wyglądzie.

#4492 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 26 marca 2013 - 22:46

A co myślicie o białym etui CandyShell od Specka do białego 4Sa? :)

Kolega używa do iPhone'a 5 i jest zadowolony

#4493 gosu001

gosu001
  • 81 postów

Napisano 30 marca 2013 - 12:46

Ja w zeszłym tygodniu zakupiłem pokrowiec do iPhone 5 PURO Plasma Cover. W komisach kosztuje ok. 80-90 zł, jednak na allegro spokojnie można kupić za 50-60 zł. Jestem z niego bardzo zadowolony. Wykonany z dobrej jakości materiału, nieznacznie tylko pogrubia telefon (ramka wychodzi trochę ponad ekran, także daje to lepsze zabezpieczenie w razie upadku). Poza tym plecki są wykonane w stylu tyłu w iP 5 (dół i góra przezroczyste, środkowa część z matowej gumy, która nie będzie się rysować), więc w ogóle nie psuje wyglądu telefonu.
Długo zastanawiałem się nad bumperem SGP Spiegen Neo Hybrid EX, jednak bałem się, że jak na swoją cenę nie zapewni dostatecznej ochrony telefon, wybrałem PURO i serdecznie polecam ;)

#4494 ghost131

ghost131
  • 65 postów

Napisano 30 marca 2013 - 14:06

Witam ,zamierzam kupić SGP SPIGEN Linear Metal Crystal ,czy może ktoś podzielić się opinią na temat tego etui ?

#4495 mirk0o

mirk0o
  • 6 postów

Napisano 31 marca 2013 - 12:20

Panowie i Panie doradzcie co wybrać do 4S:

- Incipio Le Deux [url=http://www.cortland.pl/product-15293.html]iPhone :: Etui :: Incipio Le Deux etui do iPhone 4/4S (czarne) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac[/url]

- Incase Snap Case [url=http://store.apple.com/pl/product/H4762ZM/A/incase-snap-case-for-iphone-4]Etui Incase Snap Case dla iPhone'a 4S - Apple Store (Polska)[/url]

#4496 Murawsky

Murawsky
  • 103 postów

Napisano 01 kwietnia 2013 - 15:16

http://www.euro.com....-5-czarny.bhtml
http://www.euro.com....CFUtY3goddzIAng
http://www.puro.com....ialy,3,1397,832

Który z tych trzech byście polecili ? Z wyglądu najbardziej podoba mi się ten pierwszy, ale wygląda na najmniej solidny. Ostatni zaś wygląda na najsolidniejszy, ale też niestety na najgrubszy no i na pewno nie tak ładny jak tamte (tył jest przykryty).

#4497 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 02 kwietnia 2013 - 10:46

Szukam etui do białego iPhone'a 5. Ważne aby nie podrapało ramki i nie pogrubiło telefonu. Coś minimalistycznego z ochroną ramki, może jakiś bumper.

Macie jakieś sprawdzone propozycje.

#4498 vardes

vardes
  • 28 postów

Napisano 03 kwietnia 2013 - 01:10

Witam, otóż może to pytanie będzie mniej związane z etui i pokrowcami niż trzeba, ale i tak nie zaszkodzi spróbować. mianowicie ostatnio czytałem o pewnym "uchwycie" do telefonów przyczepianym z tylu, dzięki któremu możemy trzymać telefon 2 palcami włożonymi w ten uchwyt. Jakby ktoś mógł mi dać link do strony ze sklepem która oferuje owy uchwycik, będę bardzo wdzięczny.
Już znalazłem, głupi ja, miałem link w zakładkach : ).
http://shop.flygrip.com/

#4499 ghost131

ghost131
  • 65 postów

Napisano 03 kwietnia 2013 - 15:15

[ATTACH=CONFIG]14512[/ATTACH]Spotkaliście sie kiedykolwiek z podróbką etui sgp ? Dzisiaj dostałem moje i zastanawiam sie czy to aby nie podróbka

#4500 _iPatryk_

_iPatryk_
  • 205 postów
  • SkądCzęstochowa, Poland

Napisano 03 kwietnia 2013 - 16:12

folia podróbka na 100 % orginały maja znaczek sgp na tym listku za który odrywasz. etui na 80%orginał . gdzie kupowałeś jeśli allegro podaj link. ja kupowłem u autoryzowanego dystrybutora na allegro , chcesz podam ci namiary:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych