Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#4226 pavi7600

pavi7600

• 1 199 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 14:23

Właśnie odebrałem ultra thin air w kolorze smooth black. Wszystko ok ale na boku obudowy nie ma napisu "designed by spigen" Czy to może oznaczać podróbkę ?

Kupione TUTAJ

Witam!
Oglądnij sobie drugi filmik. Czarny kolor jak Twój. Zresztą na trzecim filmiku z białym też jest napis - więc pewnie powinien być. Pozdrawiam
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Ultra Thin Air Series

#4227 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 stycznia 2013 - 14:40

Wiem że napis powinien być, dlatego o tym napisałem ;) Na opakowaniu jest hologram, wszystko IMO ok, same etui pasuje idealnie. Absolutnie nie ma do czego się przyczepić.

#4228 RumburMK

RumburMK
  • 613 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 14:46

Właśnie odebrałem ultra thin air w kolorze smooth black. Wszystko ok ale na boku obudowy nie ma napisu "designed by spigen" Czy to może oznaczać podróbkę ?

Kupione TUTAJ

Sam u nich zamówiłem tyle że crystal case, dzisiaj wysłali więc jutro powinienem dostać. Dam znać wieczorkiem czy u mnie jest gładka, czy są jakieś napisy, a z tego co widzę na stronie spigen'a to z boczku znajdują się jakieś napisy. Sprzedający ma 100% pozytywnych komentarzy, więc wierze że bubli nie sprzedaje. Zamówiłem też z ciekawości inne etui za 5zł, też crystal :), bo chciałem zobaczyć jak spora różnica jest w produkcie tanim i 20 krotnie droższym.

#4229 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 stycznia 2013 - 14:50

Dobra, sprawdziłem i jest oryginalny. W sumie to i lepiej że bez napisu bo telefon wygląda jak bez case'u.

#4230 pavi7600

pavi7600

• 1 199 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 15:31

Dobra, sprawdziłem i jest oryginalny. W sumie to i lepiej że bez napisu bo telefon wygląda jak bez case'u.

Skoro jesteś zadowolony to najważniejsze. Ale mnie nadal zastanawia brak napisu? Zwłaszcza, że na zdjeciach przez nich zamieszczonych w aukcji napisy są z boku etui. Wiadomo, że zdjecia są skopiowane ze strony producenta, ale dlaczego się różnią napisem (brakiem w rzeczywistości) to nie wiem. Wersja na Europę/Polskę jest inna? Pozdrawiam

#4231 PatrykApple

PatrykApple
  • 22 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 15:31

Chcę kupić pokrowiec/etui i wybór padł na jedno z tych trzech. Które najlepsze? Czy propozycja 1 rysuje obudowę po dłuższym czasie i czy się nie przesuwa w górę i dół?
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Ultra Thin Air Series
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Linear Metal Crystal - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones
SPIGEN SGP | iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Metal - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones

#4232 RumburMK

RumburMK
  • 613 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 15:55

Skoro jesteś zadowolony to najważniejsze. Ale mnie nadal zastanawia brak napisu? Zwłaszcza, że na zdjeciach przez nich zamieszczonych w aukcji napisy są z boku etui. Wiadomo, że zdjecia są skopiowane ze strony producenta, ale dlaczego się różnią napisem (brakiem w rzeczywistości) to nie wiem. Wersja na Europę/Polskę jest inna? Pozdrawiam

Jak tylko dostanę swoje etui i będzie brakować napisów na pewno zadam to pytanie sprzedającemu, ale póki co jestem dobrej myśli.

#4233 Gardor

Gardor
  • 36 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 17:20

Siema poszukuje na mojego iphone 5 czarnego taka opaska ochronną jak były na ipka 4 Opaska ochronna do telefonu iPhone 4 Apple — czarna - Apple Store (Polska)
Dostanę taką gdzieś ?

#4234 Booolek

Booolek
  • 252 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 17:25

A mógłbyś powiedzieć jak się sprawuje ? ;)

#4235 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 07 stycznia 2013 - 17:29

Dzwonilem i facet w sumie sam nie wie bo na to nie zwrócił uwagi. Na YouTube mam subskrypowany kanał larrygreenberg który robił film ma temat Ultra Thin Air soft clear i on tak jak ja nie ma tego napisu. Jest kod w pudełku wziąć wpisać na stronie spigena i Wam potwierdzi.

- - - Połączono posty - - -

Siema poszukuje na mojego iphone 5 czarnego taka opaska ochronną jak były na ipka 4 Opaska ochronna do telefonu iPhone 4 Apple — czarna - Apple Store (Polska)
Dostanę taką gdzieś ?

Bumper ze Spigen seria slim.

Sprawuje sie dobrze ;). Mi sie podoba. Iphone nie rysuje sie od zakładania go, zakłada sie lekko tak samo i ściąga.

#4236 Booolek

Booolek
  • 252 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 17:54

Mam pytanko czy to etui Spigen Ultra Thin Air nie rozmazuje zdjęć ?

#4237 wierzba123

wierzba123
  • 95 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 19:34

co myślicie o tym - iPhone :: Etui :: Incipio NGP etui do iPhone 5 (czarne) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac
cena przystępna, może ktoś używa ?
gdzie lepiej kupić etui allegro czy jakiś sklep w razie ewentualnych reklamacji - polecacie jakieś źródło ?

zastanawiam się jeszcze nad podobnymi
PURO You Move It Moves | Kategorie
PURO You Move It Moves | Kategorie

#4238 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 07 stycznia 2013 - 20:43

Mam pytanko czy to etui Spigen Ultra Thin Air nie rozmazuje zdjęć ?

Nie rozmazuje.

#4239 patrykCBR

patrykCBR
  • 7 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 23:06

Panie i Panowie, doświadczeni forumowicze, pomożecie (szczegóły w moim poście nr 3275 na stronie 328)? Zima, a mój nowy nabytek marznie bez ubranka. ;) A tak poważnie, zależmi mi na czasie, jeśli wymienione przeze mnie etui nie są warte zachodu to poszukam czegoś innego.

#4240 Booolek

Booolek
  • 252 postów

Napisano 08 stycznia 2013 - 08:26

Panie i Panowie, doświadczeni forumowicze, pomożecie (szczegóły w moim poście nr 3275 na stronie 328)? Zima, a mój nowy nabytek marznie bez ubranka. ;)
A tak poważnie, zależmi mi na czasie, jeśli wymienione przeze mnie etui nie są warte zachodu to poszukam czegoś innego.

Według mnie najlepsze będzie to - SPIGEN SGP | iPhone 5 Leather Case Argos - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones

#4241 RumburMK

RumburMK
  • 613 postów

Napisano 08 stycznia 2013 - 16:52

Właśnie odebrałem przesyłkę z etui spigena ultra thin air crystal cear. Jednocześnie jak wcześniej wspomniałem zamówiłem etui na tej aukcji iPhone 5 CRYSTAL CASE POKROWIEC NOWOŚĆ WYSYŁKA24PL (2894921969) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i powiem wam jedno, gdybym wiedział że jakość etui za 5zł będzie tak wręcz szokująco dobra, nie wydawałbym ponad 100 za plastik spigena :). Jestem na prawdę w szoku. Wygląda to prawie tak jakby wyszło z jednej fabryki (kto wie czy tak nie było), tyle że ten spingena jest nieco cieńszy i ma z boczku napisy. Na prawdę z czystym sumieniem polecam to etui , zresztą 10zł to nie pieniądze, a zobaczycie że będziecie zaskoczeni. Ja spodziewałem się że będzie to jakiś gniot ale mam miło niespodziankę :). Jak wam nie spasuje to wydacie 100 (plus wysyłka) i kupicie sobie firmowe etui...tylko czy jest sens aż tak bardzo przepłacać ?? Oczywiście za te 5zł mamy tylko etui w foliowym woreczku, a za 100 mamy etui w ładnym plastikowym opakowaniu, ściereczkę, folię na przód i naklejki na guziczki, tylko czy to faktycznie jest warte tyle kasy??

#4242 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 08 stycznia 2013 - 19:26

odpowiedź: NIE :))) zgadzam się z Tobą bo czym może się różnić plastik od plastiku... Wyglądem też jestem przekonany że to samo dlatego nie chce Crystal crear bo niczym się nie różnia i ost. w media mierzyłem jakieś taniej marki i ogolnie design przezroczytsego case'a tez mi sie nie podoba. Dlatego Moim wyobrem jednoznaczym będzie ELAGO S5 z wyciętym jabuszkiem z tyłu i oczywiscie czarny kolor bo swietnie bedzie się zlewało z czarnym wyswietlaczem . Pozdro :D

#4243 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 08 stycznia 2013 - 19:33

To załóż to tanie coś. I zdejmie kilka razy pod rząd z iphone'a ciekawe czy ci go porysuje.?

#4244 RumburMK

RumburMK
  • 613 postów

Napisano 08 stycznia 2013 - 19:42

Ja zdecydowałem się na wersje crystal clear z tego względu , że telefon mam w kolorze białym i chciałem żeby jego piękny design był widoczny :). Jednak po założeniu etui okazuje się że telefon zostaje nieco oszpecony i nie ma już tego uroku, no ale coś za coś. Póki co bardziej stawiam na ochronę, wiec etui zostaje.

A dla tych którzy mają za dużo wolnej gotówki polecam etui Element Case SECTOR 5 dla Apple iPhone 5 FV NOWOŚĆ (2917418115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ;)

#4245 Booolek

Booolek
  • 252 postów

Napisano 08 stycznia 2013 - 19:56

Ja zdecydowałem się na wersje crystal clear z tego względu , że telefon mam w kolorze białym i chciałem żeby jego piękny design był widoczny :). Jednak po założeniu etui okazuje się że telefon zostaje nieco oszpecony i nie ma już tego uroku, no ale coś za coś. Póki co bardziej stawiam na ochronę, wiec etui zostaje.

A dla tych którzy mają za dużo wolnej gotówki polecam etui Element Case SECTOR 5 dla Apple iPhone 5 FV NOWOŚĆ (2917418115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ;)

Aż tak źle wygląda ? też zastanawiałem się and tą opcją :)

#4246 RumburMK

RumburMK
  • 613 postów

Napisano 08 stycznia 2013 - 20:00

Aż tak źle wygląda ? też zastanawiałem się and tą opcją :)

Nie to że wygląda źle, ale bez etui o niebo lepiej :D.

Akurat w moim przypadku niestety jest tak, że kupuje etui, trochę ponoszę na telefonie i ściągam, dlatego też zaopatrzyłem się w spory komplecik folii, które zamierzam nakleić jak mi się już to etui delikatnie mówiąc znudzi. A potem pewnie jak zwykle ściągnę i te folie i będę korzystał z telefonu jak należy ;)

#4247 Tomasz Zalewski

Tomasz Zalewski
  • 7 postów
  • SkądJastrzębie Zdrój, Poland

Napisano 08 stycznia 2013 - 20:07

Witam posiadam ipada 4 chciałbym kupić do niego torbę która pomieści ipada i około 3-4 zeszytów a3 Doradzicie coś ??

#4248 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 08 stycznia 2013 - 20:29

Dostanę taką gdzieś ?

A takie cos:
PURO Opaska na ramię do iPhona oraz iPoda touch | Szczegóły produktu

Speck PixelSkin HD?
Case-mate Pop? (Czy to oryginał? -> http://simserwis.pl/...ialy-p1318.html )
Co myślicie?

Oba sa fajne.
pop chyba bedzie troszke wiekszy.

#4249 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 08 stycznia 2013 - 20:41

Witam posiadam ipada 4 chciałbym kupić do niego torbę która pomieści ipada i około 3-4 zeszytów a3 Doradzicie coś ??

Jesli chodzi o dobre jakoscioweo torby to:

TUCANO Work_Out Bag - Torba Apple (czarny) (2913911850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TUCANO Work_Out Messenger Torba Apple (czarny) (2920973817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TUCANO Work_out Vertical MacBook 13,3 iPad czarna (2902162345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Speck TuckPack - Torba PC i Apple 13" (szary) | Szczegóły produktu

#4250 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 08 stycznia 2013 - 20:50

Ja od siebie polecam te torbe- jest rewelacyjna!!!
TUCANO Fina XS - Torba iPad-11.6" skóra (czar (2908616324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych