Właśnie odebrałem przesyłkę z etui spigena ultra thin air crystal cear. Jednocześnie jak wcześniej wspomniałem zamówiłem etui na tej aukcji
iPhone 5 CRYSTAL CASE POKROWIEC NOWOŚĆ WYSYŁKA24PL (2894921969) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i powiem wam jedno, gdybym wiedział że jakość etui za 5zł będzie tak wręcz szokująco dobra, nie wydawałbym ponad 100 za plastik spigena

. Jestem na prawdę w szoku. Wygląda to prawie tak jakby wyszło z jednej fabryki (kto wie czy tak nie było), tyle że ten spingena jest nieco cieńszy i ma z boczku napisy. Na prawdę z czystym sumieniem polecam to etui , zresztą 10zł to nie pieniądze, a zobaczycie że będziecie zaskoczeni. Ja spodziewałem się że będzie to jakiś gniot ale mam miło niespodziankę

. Jak wam nie spasuje to wydacie 100 (plus wysyłka) i kupicie sobie firmowe etui...tylko czy jest sens aż tak bardzo przepłacać ?? Oczywiście za te 5zł mamy tylko etui w foliowym woreczku, a za 100 mamy etui w ładnym plastikowym opakowaniu, ściereczkę, folię na przód i naklejki na guziczki, tylko czy to faktycznie jest warte tyle kasy??