Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#3651 luk_m5

luk_m5
  • 50 postów

Napisano 31 sierpnia 2012 - 14:41

A czy ktoś z forumowiczów miał lub ma do czynienia z snacase ?
Luxury Cover Snacase iPad 3 & Pad 2

Możecie coś o nim powiedzieć? Jak z trwałością, wygodą użytkowania, ochroną iPada? Prośba o jakieś info.

#3652 dude012

dude012
  • 7 postów

Napisano 31 sierpnia 2012 - 18:35

Cześć,
czy ktoś spotkał się z obudowami typu snap-on w stylu [URL="http://store.apple.com/pl/product/H9054ZM/A/hex-core-canvas-case-for-iphone-4s"]HEX Core Canvas[/URL], tyle że tańszymi? Tu z wysyłką wychodzi ponad 170 zł, na necie tylko kilka zdawkowych opinii, więc wydatek prawie że w ciemno.

Chodzi mi o połączenie klasycznego wyglądu i materiałowego wykończenia. Mnie udało znaleźć się tylko serię od Incipio, ale wszystkie mają zbyt pstrokate wzory.

#3653 zbiryn

zbiryn
  • 96 postów
  • SkądThe Grid

Napisano 31 sierpnia 2012 - 21:44

Witam, zastanawiam się nad tym etui do 4s'a ale nie chce kupować tandety i podrób kiepskiej jakości, czy ktoś kupował od tego typa i czy za tą cenę moze to być oryginalny produkt ? SwitchEasy CapsuleRebelX iPhone 4 APPLE 7 kolor FV (2589038485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dzięki

Na stronie switcheasy.com wychodzi, że powinno kosztować dwa razy więcej. Więc na 100% facet sprzedaje podróbki.

#3654 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 września 2012 - 13:15

[CIACH]

Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. renqien

#3655 gigigi

gigigi
  • 16 postów

Napisano 01 września 2012 - 18:53

z tanszych etui polecam puro back cover

[url=http://icase.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=PURO+Back+Cover&x=0&y=0]iPhone i iPad akcesoria - Sklep internetowy iCase.pl[/url]

Co prawda nie kosztuje 50 zl ale wole juz doplacic te 30-40 zl za jakosc aby po miesiacu nie musiec kupowac nowego.
iPady nie sa tanie i nie bardzo rozumem jaki jest sens wydawac na niego 2500 po czym oszczedzac na ochronie...

#3656 cis-moll

cis-moll
  • 40 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 września 2012 - 02:22

Witam. Szukam jakiegoś fajnego (stylowego) futerału-portfela, fajnie jakby miał ze dwie przegródki na karty i będzie kosztował max 150zł.

Ja kupiłem ostatnio taki i jestem zadowolony :) Chociaż ten bugatti też jest niczego sobie, prostota. Chyba też go kupię..

#3657 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 02 września 2012 - 19:39

Fakt, nie zwróciłem uwagi. A który z tych będzie lepszy - Glass czy Soft? Wydaje mi się, że ten lekko gumowany może być dobry, bo lepiej będzie się trzymał ręki, do tego folia na przód i powinno być dobre zabezpieczenie. Chyba, że się mylę?

Soft ma w zestawie folie i cena ok

#3658 TheMoonwalls-c1df9413b1

TheMoonwalls-c1df9413b1
  • 678 postów

Napisano 02 września 2012 - 21:44

Całkowicie odradzam iLuv Origami - najgorzej wydane 200 zł w moim życiu - etui rozkleja się na brzegach (które są złożone jak dwie kartki w książce i sklejone), nie działa blokowanie iPada po zamknięciu pokrywy (a co producent reklamuje na opakowaniu), ustawiony w jakiejkolwiek pozycji iPad jest niestabilny i potrafi przewrócić się od nacisku. Dodatkowo etui nie chroni dosłownie przed niczym (może poza delikatnymi ryskami).

#3659 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 03 września 2012 - 13:17

Całkowicie odradzam iLuv Origami - najgorzej wydane 200 zł w moim życiu - etui rozkleja się na brzegach (które są złożone jak dwie kartki w książce i sklejone), nie działa blokowanie iPada po zamknięciu pokrywy (a co producent reklamuje na opakowaniu), ustawiony w jakiejkolwiek pozycji iPad jest niestabilny i potrafi przewrócić się od nacisku. Dodatkowo etui nie chroni dosłownie przed niczym (może poza delikatnymi ryskami).

Zloz reklamacje

#3660 brajtszwanc

brajtszwanc
  • 113 postów

Napisano 03 września 2012 - 13:55

iPady nie sa tanie i nie bardzo rozumem jaki jest sens wydawac na niego 2500 po czym oszczedzac na ochronie...

Ludzie, czy wy tym sprzętem rzucacie o podłogę? Przecież żaden standardowy pokrowiec i tak nie uchroni sprzętu przed uszkodzeniem w razie upadku z wysokości powiedzmy 1m. Niektóre futerały dają większą szansę na "przeżycie", ale czy to wystarczający powód żeby wydawać dodatkową kasę? Zwykły back cover do transportu wystarczy w zupełności, a w domu smart cover (tutaj jakość wykonania ma znaczenie, ale póki co używam podróbki i jest ok).

#3661 Spidaman

Spidaman
  • 3 postów

Napisano 03 września 2012 - 17:16

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#3662 merida

merida
  • 41 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 04 września 2012 - 21:24

Spotkalem sie z pokrowcem ZML case , ktorego nie ma na allegro. Gdzie mozna dostac taki? Lub jakis podobny,rownie dobrze spasowany i plaski pokrowiec w przyzwoitej cenie? Ewentualnie ktorym warto sie zainteresowac? Z podobnych wypatrzylem pokrowce firm takich jak: Gryffin,Belkin,Krusell,Tucano. Jak z ich jakoscia? Po zakupie chinskiego szitu zalezy mi na idealnym spasowaniu z urzadzeniem.

#3663 brajtszwanc

brajtszwanc
  • 113 postów

Napisano 05 września 2012 - 09:30

Dziewczyna uszyła mi fajny pokrowiec ze skóry (wnętrze wyściełane gąbką), do transportu będzie jak znalazł, choć szczerze mówiąc rzadko kiedy pojawi się taka okazja. No ale pokrowiec jest i jakby co można go wykorzystać. Jak macie podstawowe zdolności krawieckie to warto spróbować coś takiego sobie zrobić.

#3664 dudek564

dudek564
  • 295 postów

Napisano 05 września 2012 - 15:16

możesz wrzucić zdjęcia ?

#3665 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 05 września 2012 - 20:21

Spotkalem sie z pokrowcem ZML case , ktorego nie ma na allegro. Gdzie mozna dostac taki? Lub jakis podobny,rownie dobrze spasowany i plaski pokrowiec w przyzwoitej cenie? Ewentualnie ktorym warto sie zainteresowac? Z podobnych wypatrzylem pokrowce firm takich jak: Gryffin,Belkin,Krusell,Tucano. Jak z ich jakoscia? Po zakupie chinskiego szitu zalezy mi na idealnym spasowaniu z urzadzeniem.

Tucano Schermo jest ok i jeszcze jest Tucano Cornice ale ma miekki tyl

#3666 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 września 2012 - 05:15

zakupilem dzisiaj cos takiego w saturnie za 40 zlociszy. szczerze polecam

Products | Golla

#3667 brajtszwanc

brajtszwanc
  • 113 postów

Napisano 06 września 2012 - 07:55

możesz wrzucić zdjęcia ?

Wrzucę jak tylko pokrowiec będzie ukończony w 100% :)

#3668 merida

merida
  • 41 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 06 września 2012 - 08:21

Tucano Schermo jest ok i jeszcze jest Tucano Cornice ale ma miekki tyl

Faktycznie moze nie na zywo ale na zdjeciach wydaje mi sie bardzo przyzwoity. Mysle,ze sie zdecyduje na model Schermo. Doszedlem jednak do wniosku,ze do uzytku domowego,gdzie moj ipad jest ostatnio eksploatowany w 90% potrzebuję tzw "plecki" . Mam tez konkretny model i kolor,ktory bardzo przypadl mi do gustu jednak obawę budzi fakt czy urzadzenie w tym undercoverem bedzie sie dobrze trzymac w ręku i nie wyślizgiwać/odginać do tyłu,gdyż krawędzie od strony wyświetlacza są minimalne i nie zachodzą nawet na połowę czarnej oprawy wokół wyświetlacza.Mowa tu konkretnie o modelu KRUSELL UNDERCOVER FAUX. Do tej pory mam chinskie plecki,ktore w domu sprawują się znakomicie,niestety zamienić chcę je na coś dobrze spasowanego,nie ruszającego się na boki czy odpadającego,jednocześnie wygodnego.

#3669 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 06 września 2012 - 18:43

Faktycznie moze nie na zywo ale na zdjeciach wydaje mi sie bardzo przyzwoity. Mysle,ze sie zdecyduje na model Schermo. Doszedlem jednak do wniosku,ze do uzytku domowego,gdzie moj ipad jest ostatnio eksploatowany w 90% potrzebuję tzw "plecki" . Mam tez konkretny model i kolor,ktory bardzo przypadl mi do gustu jednak obawę budzi fakt czy urzadzenie w tym undercoverem bedzie sie dobrze trzymac w ręku i nie wyślizgiwać/odginać do tyłu,gdyż krawędzie od strony wyświetlacza są minimalne i nie zachodzą nawet na połowę czarnej oprawy wokół wyświetlacza.Mowa tu konkretnie o modelu KRUSELL UNDERCOVER FAUX. Do tej pory mam chinskie plecki,ktore w domu sprawują się znakomicie,niestety zamienić chcę je na coś dobrze spasowanego,nie ruszającego się na boki czy odpadającego,jednocześnie wygodnego.

Krusell, o ktorym wspomniales to jest masakra jakas.
Brzydkie na zywo.
Nie polecam.

#3670 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 06 września 2012 - 18:45

zakupilem dzisiaj cos takiego w saturnie za 40 zlociszy. szczerze polecam

Products | Golla

Ooo nieee

#3671 laos

laos
  • 6 postów

Napisano 06 września 2012 - 22:59

Z racji wykonywania zawodu, swojego 3gs-a noszę w takim o to pudełeczku [url=http://military-zone.sklep.pl/p818,pojemnik-survivalowy.html]Pojemnik survivalowy :: Military Zone. Sklep Militarny Survialowy Myśliski | Helikon[/url]

#3672 merida

merida
  • 41 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 07 września 2012 - 09:05

Kurcze troche sie pospieszylem i zamowilem juz. Pewnie dotrze po weekendzie to zdam relacje czy faktycznie masakra :) Edit: Dotarł Faux i szczerze jestem zachwycony jakością i wyglądem przy okazji,miły w dotyku materiał,świetne spasowanie,jeszcze lepsze niż bdb Zml. Polecam.

#3673 picek200

picek200
  • 50 postów

Napisano 07 września 2012 - 18:09

Siema, chciałbym kupić sobie nowy case na iphona 4 :) Myślałem nad CASE VAPOR fajnie wygląda i myślę że dobrze chroni, ale na allegro są ceny 200zł , 60zł itp. i nie wiem czy to nie są podróbki oceńcie sami bo nwm czy kupić, żeby to nie było jakieś dziadostwo :D :

1. IPHONE 4 4G 4S BUMPER ELEMENT CASE VAPOR V4 +FOLIA (2587272503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2. ELEMENT CASE IPHONE 4G 4S BUMPER VAPOR pokrowiec (2609713791) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3. Iphone 4 Element CASE VAPOR bumper NIEBIESKI (2608301787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Któryś z tych to podróbka ?

#3674 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 września 2012 - 18:13

Wszystkie?

#3675 tomson93

tomson93
  • 341 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 września 2012 - 22:02