Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#3126 porter_1983

porter_1983
  • 364 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 22 kwietnia 2012 - 21:10

Wybudzanie działa prawidłowo, działa jako podstawka, można też wywinąć na 2 stronę . Dodam że miałem pewne obiekcje bo nie wiedziałem czy ipad wejdzie z naklejoną folią ochronna na plecki, ale pasuje idealnie ;-)) do tego są zaślepki na gniazdo docka i sluchawek przez co nic się nie kurzy i wszystko jest w 100% chronione dookoła .

#3127 cysio528

cysio528
  • 186 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 22:26

Witam Pokrowiec ktory uchroni mojego iPhone'a przed zarysowaniem, upadkiem oraz sprawi ze bedzie sie go wygodnie nosic. Co polecacie? Switcheasy Vulcan?

#3128 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 24 kwietnia 2012 - 06:12

Tak, Vulcan.

#3129 kisio

kisio
  • 414 postów
  • SkądBartoszyce

Napisano 24 kwietnia 2012 - 08:29

Miałem iPhone'a w Vulcanie, po upadku pękła obudowa w gnieździe ladowania.

#3130 Krepki

Krepki
  • 27 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 15:13

Miał ktoś może styczność z takim casem - more. Granite Collection [Clear]? Czy będzie to lepsza alternatywa dla SwitchEasy NUDE?

#3131 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 15:17

Ja polecam To Elago Design | Elago S4 Slim Fit - Apple iPhone 4S/4 - SF White + Film
nie znam lepszego case'a.

#3132 Krepki

Krepki
  • 27 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 15:39

Właśnie mam straszny dylemat, bo mam świeżego iPhona, a widzę że tył strasznie szybko łapie rysy i nie wiem, czy zainwestować w folie, skina, czy jakiś przeźroczysty case. Chwilo zastanawiam się właśnie nad trzema opcjami: - Skin - id America Cushi Robotics - Case 1 - more. Granite Collection [Clear] - Case 2 - Moshi iGlaze XT [Clear] Co z tych trzech opcji plus ewentualnie sama folia polecacie najbardziej?

#3133 toorbo

toorbo
  • 6 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 21:16

Ja mogę polecić [URL="http://www.hardcandycases.com/bubble-shell-iphone-4s-case.html"]Hardcandy Bubble Shell Case[/URL] + folie noname. Używam takiego zestawu od kilku tygodni i jest super. Dopasowanie i jakość wykonania etui jest na najwyższym poziomie. Moim zdaniem bardzo dobrze chroni telefon, wątpię żeby w jakimkolwiek stopniu ustępowało vulcanowi, a dizajnem bije go na głowę:)
Dołączona grafika

#3134 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 24 kwietnia 2012 - 21:34

Ja się zastanawiam na speck candyshell? może ktoś posiada i chce przybliżyć czy warto ?

#3135 stroner30

stroner30
  • 747 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 24 kwietnia 2012 - 21:48

Ja zamówiłem dziś beyzacase do iPada - mam identycznego do iPhone, prawdziwa skóra, mięciutko wyłożony i do tego strasznie cienki i idealnie dopasowany. Link poniżej, zamawia się bezpośrednio ze strony płacąc kartą, wysyłka zza granicy ale idzie max 2-3dni kurierem UPS. Jeśli ktoś by chciał kupić, może odezwać się do mnie na priv, dostałem kody rabatowe 10% i 20%. Nie wiem czy zadziałają na innym koncie ale warto spróbować ;-)

A tu link do wspomnianego pokrowca: Apple The new iPad "Zero Series" Case

#3136 komrat

komrat
  • 77 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 21:57

Ładnie ten case wygląda. Zamówilem Smart Cover i do tego + Switcheasy CoverBuddy komplet w kolorze Dark Grey. Podrzuce fotki jak przyjdzie

#3137 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 24 kwietnia 2012 - 22:15

Miałem iPhone'a w Vulcanie, po upadku pękła obudowa w gnieździe ladowania.

To chyba jakiś felerny model, bo mój iPhone spadł z drugiego piętra na kant schodów, poturlał sie, uderzył o aluminiowy kosz i ani śladu jakiegokolwiek uszkodzenia.

#3138 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 24 kwietnia 2012 - 23:59

To chyba jakiś felerny model, bo mój iPhone spadł z drugiego piętra na kant schodów, poturlał sie, uderzył o aluminiowy kosz i ani śladu jakiegokolwiek uszkodzenia.

Wiesz co Cintulek, tak się chwalisz tym wyczynem, że nie chciałbym kupić od Ciebie tego telefonu. Aczkolwiek, reklamę robisz porządną ; )

#3139 neverneve

neverneve
  • 718 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 05:35

Drugie piętro, kant schodów, turlanie, aluminiowy kosz. Gdzie to było, z jakiego materiału były zrobione schody, ile razy iPhone się poturlał no i oczywiście jakiego koloru był kosz?
Trzeba było jeszcze podać prędkość spadku i trajektorię.

Wiesz co Cintulek, tak się chwalisz tym wyczynem, że nie chciałbym kupić od Ciebie tego telefonu.

+1

#3140 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 08:40

Sygnaturka usera Cintulek:
Telefon: Samsung Galaxy Note.

Wszystko jasne....

#3141 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 11:39

zeta ma przód (okładkę, zwijaną) wyglądającą jak smart cover + tył
PURO You Move It Moves | Kategorie
a booklet mają zupełnie inną okładkę, skladaną jakby na pół
PURO You Move It Moves | Kategorie

---------- Wpis dodano o 12:39 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:04 ----------

z tego co wiem to nie ma plecków z mikrofibra wewnątz
jeśli chodzi o Puro booklet to coś zupełnie innego niż ten iLuv

#3142 BrinX

BrinX
  • 319 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 kwietnia 2012 - 11:51

Polecam STM Grip

#3143 stroner30

stroner30
  • 747 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 25 kwietnia 2012 - 13:54

Ja zamówiłem dziś beyzacase do iPada - mam identycznego do iPhone, prawdziwa skóra, mięciutko wyłożony i do tego strasznie cienki i idealnie dopasowany. Link poniżej, zamawia się bezpośrednio ze strony płacąc kartą, wysyłka zza granicy ale idzie max 2-3dni kurierem UPS. Jeśli ktoś by chciał kupić, może odezwać się do mnie na priv, dostałem kody rabatowe 10% i 20%. Nie wiem czy zadziałają na innym koncie ale warto spróbować ;-)

A tu link do wspomnianego pokrowca: Apple The new iPad "Zero Series" Case

Mała ciekawostka w sprawie opisywanego przeze mnie wczoraj etui. Zamówiłem wczoraj o 10 rano, a o 11:45 już było wysłane do mnie. Wysłane z Istambułu, leciało do Poznania przez Koln w Niemczech, potem Warszawę, łącznie około 3500km, a dziś o 14 było już u mnie domu, czyli 26godzin! W takim czasie kurierzy czasem nie potrafią dostarczyć paczki krajowej :D

Co do etui to jak najbardziej polecam raz jeszcze, miłe zaskoczenie dla mnie, w sumie jest to napisane na stronie, ale wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, ETUI ma wbudowany magnes dzięki czemu iPad sam się blokuje wkładają go do niego, i odblokowuje gdy wyciągamy ;-)

A poniżej screen ze strony UPSa:
Dołączona grafika

#3144 papux

papux
  • 128 postów
  • SkądPL

Napisano 25 kwietnia 2012 - 14:47

225zł za taką szmatę? Ja mam cover na zamek pełny za 40zł i chroni mi ipada lepiej niż ta szmata.

#3145 stroner30

stroner30
  • 747 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 25 kwietnia 2012 - 14:51

225zł za taką szmatę?
Ja mam cover na zamek pełny za 40zł i chroni mi ipada lepiej niż ta szmata.

skoro to dla Ciebie jest szmatą, a nie skórą, to tablet też mogłeś kupić w biedronce, a nie iPada ;-)

#3146 Kaluss

Kaluss
  • 3 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 16:32

Mam pytanie do posiadaczy Jisoncase. Jak wyglada sprawa z zabrudzeniami? Chce kupic białe etui ale zastanawiam się czy łapie mocno brud i czy przypadkiem nie będzie żółknąć.

#3147 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 25 kwietnia 2012 - 22:07

Sygnaturka usera Cintulek:
Telefon: Samsung Galaxy Note.

Wszystko jasne....

Nie rozumiem tegoż podtekstu? Używałem iPhone przez pół roku, a teraz cieszy sie nim mój kolega, bo urządzenie w stanie idealnym.

---------- Wpis dodano o 23:07 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:02 ----------

Drugie piętro, kant schodów, turlanie, aluminiowy kosz. Gdzie to było, z jakiego materiału były zrobione schody, ile razy iPhone się poturlał no i oczywiście jakiego koloru był kosz?
Trzeba było jeszcze podać prędkość spadku i trajektorię.

+1

Tutaj akurat mówię serio, felernie, podczas rozmowy telelefonicznej iP wypadł mi z ręki, gdyż kolega chciał mi go wyrwać z ręki. Było tak jak napisałem, urządzenie gdy upadło o kant schodów uderzyło na szczęście pleckami, które są zarąbiście chronione - użytkowałem przez pół roku, mówię jak było, but haters gonna hate. :)

@down: Ha, ha ha, dobre. Ale jakby to moderator napisał, to byście uwierzyli, prawda?

#3148 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 08:37

Nie rozumiem tegoż podtekstu? Używałem iPhone przez pół roku, a teraz cieszy sie nim mój kolega, bo urządzenie w stanie idealnym.

---------- Wpis dodano o 23:07 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:02 ----------

Tutaj akurat mówię serio, felernie, podczas rozmowy telelefonicznej iP wypadł mi z ręki, gdyż kolega chciał mi go wyrwać z ręki. Było tak jak napisałem, urządzenie gdy upadło o kant schodów uderzyło na szczęście pleckami, które są zarąbiście chronione - użytkowałem przez pół roku, mówię jak było, but haters gonna hate. :)

nie pogrążaj się już..

#3149 Slithered

Slithered
  • 189 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 11:58

Czy Wy macie jakieś kompleksy? Gość mógł mieć po prostu szczęście, a spinacie się jakby zależało od tego Wasze życie. Weźcie też pod uwagę, że Vulcan jest dość znanym casem i jakoś ta renomę musiał zdobyć.

#3150 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 26 kwietnia 2012 - 12:30

Czy Wy macie jakieś kompleksy? Gość mógł mieć po prostu szczęście, a spinacie się jakby zależało od tego Wasze życie. Weźcie też pod uwagę, że Vulcan jest dość znanym casem i jakoś ta renomę musiał zdobyć.

Czytając na prawie każdej stronie tego tematu przeżycia iPhone'a Cintulka w tym Vulcanie, nie sposób nie znać tego akcesorium.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych