Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#2676 miksunio

miksunio
  • 59 postów

Napisano 16 grudnia 2011 - 19:48

Ja jednak wolę ten cover od puro. Mam coś ala smart cover z przodu, i twardy cover z tyłu :). Wg mnie warto było dać 200zł..

#2677 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 16 grudnia 2011 - 23:05

Wrapsol | folie ochronne do smartfonów iPhone, Samsung, HTC, BlackBerry + laptopów Apple MacBook - iPad 2
albo przeroczyste plecki z puro

---------- Wpis dodano o 23:01 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:00 ----------

No ładnie.. ja za takie coś tylko firmy Puro dałem 200zł..

pytanie jak ma się jakość względem ceny

---------- Wpis dodano o 23:02 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:01 ----------

może marka booq
nowe sa etui folio

---------- Wpis dodano o 23:05 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:02 ----------

Tucano
kilka rodzajów np.
http://sklep.tucano....rny-p-2198.html
http://sklep.tucano....rny-p-2034.html

#2678 xSumekx

xSumekx
  • 56 postów

Napisano 18 grudnia 2011 - 15:44

Witam. Zastanawiam się nad tym etui mógłby ktoś napisać opinie czy np. białe się bardzo brudzi, wytrzymałość itp:
Apple iSpot Premium Reseller Tucano Elements Special Edition pokrowiec iPad/iPad 2 - biały - Etui, pokrowce i torby

#2679 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 18 grudnia 2011 - 16:24

W kieszeni. Tak na serio to zastanawiam się nad przezroczystymi plecaki od firmy puro na iPad'a 2. To te które grają razem ze smart cover'em. Macie jakieś opinie czy doświadczenia z tym produktem?

#2680 maibatsu

maibatsu
  • 245 postów

Napisano 18 grudnia 2011 - 18:13

Oryginalna OBUDOWA Case Apple iPhone 4S BUMPER FV! (2004168906) - Aukcje internetowe Allegro

moze ktos kupil ? pasuje do 4S ? (wiem, ze sprzedawca napisal, ze pasuje)

#2681 Jack Daniels

Jack Daniels
  • 1 postów

Napisano 20 grudnia 2011 - 21:00

Witam,
ostatnio napotkałem na firmę Vaja. Etui wyglądają faktycznie bardzo oryginalnie i nawet na allegro ktoś to sprzedaje niby oficjalnie, ale czy ktoś z Was spotkał się z tą firmą. Przesyłam link do jednego z interesujących mnie etui na iPhone 4S. Jestem tylko zdziwiony ceną, choć na oficjalnej stronie wygląda to tak samo. Proszę o opinię.
[url=http://allegro.pl/vaja-ivolution-top-etui-dla-iphone-4-brown-birch-i2006350035.html]VAJA IVOLUTION TOP ETUI DLA IPHONE 4 BROWN-BIRCH (2006350035) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

#2682 miksunio

miksunio
  • 59 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 09:47

Akurat ja oceniam jakość mojego covera od Puro na 6/6. Wszystko doskonale spasowane, przyjemne w dotyku, nic nie skrzypi etc. Ciekawe co tamten kolega może powiedzieć o swoim coverze?

#2683 remkey

remkey
  • 24 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 12:14

Etui nie wygląda wcale źle. Ale myślę, że 335 zł można wydać lepiej. Albo przynajmniej nie zastanawiać się czy za tę kwotę dostaniesz nie tylko oryginalnie wyglądający produkt ale produkt oryginalny.
Ja używam podobnego i jestem z niego bardzo zadowolony:
iPod/iPhone protective cases
Sprawdź jeszcze Valencia, Vintage i Illuzion od SGP:
SGPStore @ Amazon.com: iphone 4

#2684 poli_x

poli_x
  • 347 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 19:57

Polecam plecki firmy ozaki,swietna jakosc,wystarczy miec naklejona folie na plecach,zeby juz nie pasowalo do kocna jak powinno,do tego ultra cienkie.

Cos takiego w wersji mlecznej,ktora to przeswituje i swietnie to wyglada z bialym iphonem,jako ciekawostke podam ze te plastikowe plecki sa tak cienkie ze na upartego wchodzi w docka do iphona.

http://www.mytrendyp...aki-51693p.html

#2685 smithinger44

smithinger44
  • 64 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 16:37

Siemka. Poszukuję jakiegoś Case'a i Etui na swojego 3G, ponieważ wkurzyłem się gdy w ciągu 2 tygodni doszło do paru uszkodzeń z powodu małych "puknięć".

Znalazłem na razie takie cuda:
Case:
Trampek: Trampek dla iPhone 4 - kup pod choinkę (1988199002) - Aukcje internetowe Allegro
Guma: CASE FUTERAŁ INCASE APPLE iPhone 3g 3gs (1977596320) - Aukcje internetowe Allegro
Twarde: PREZENT:::....Panele 2 generacji....::: iPhone 3G (1994426816) - Aukcje internetowe Allegro

Pokrowiec:
Media Markt: Pokrowiec SOX NE 02 Wielobarwny (Znalazłem to na media, bo mam niedaleko do sklepu)

Może, mają jakieś nie drogie w iSpocie?

Pomóżcie mi znaleźć coś wygodnego i najlepiej, żeby niezbyt dużego.

P.S. Rozglądałem się nawet za zew. Bateriami(Lecz mogę użyć swojej ładowarki USB na baterie). Może macie coś ciekawego i niezbyt drogiego.

#2686 Hubi1

Hubi1
  • 51 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 20:55

Witam. Ja polecam produkty PURO. Ostatnio kupiłem case-podstawkę-uchwyt do noszenia PURO You Move It Moves | Kategorie. Świetnie wykonanie: uchwyt jest spasowany z etui, wysuwanie jest płynne, lekkie, a jednocześnie telefon pewnie trzyma się w uchwycie. Po rozłożeniu podpórki mamy regulowaną podstawkę do telefonu. Całość wykonana z tworzywa powleczonego gumopodobną, aksamitną warstwą, na której nie widać odcisków palców, a jednocześnie nie przyciąga jakichkolwiek paprochów i drobinek kurzu. Naprawdę polecam. W rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach. To kolejny produkt PURO, który kupiłem i jestem naprawdę zadowolony

Dodam jeszcze (mam nadzieję, że admin mnie nie skarci)
Używałem wcześniej case EasySwitch Nude Black http://www.switcheas...ct=NUDE_iPhone4 - pisałem o nim we wcześniejszych postach. Leży teraz bezużyteczny w pudełku. Może ktoś chciałby wypróbować? Proszę o kontakt na priva. Szkoda, żeby marnował się bezużyteczny

#2687 smithinger44

smithinger44
  • 64 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 22:50

Sory, Hubi. Mi chodzi o 3G. iPhona 3G:D Ale, może wybiorę coś z PURO. Nawet fajne mają rzeczy:)

#2688 magdi

magdi
  • 74 postów

Napisano 23 grudnia 2011 - 08:01

Witam,
ostatnio napotkałem na firmę Vaja. Etui wyglądają faktycznie bardzo oryginalnie i nawet na allegro ktoś to sprzedaje niby oficjalnie, ale czy ktoś z Was spotkał się z tą firmą. Przesyłam link do jednego z interesujących mnie etui na iPhone 4S. Jestem tylko zdziwiony ceną, choć na oficjalnej stronie wygląda to tak samo. Proszę o opinię.
VAJA IVOLUTION TOP ETUI DLA IPHONE 4 BROWN-BIRCH (2006350035) - Aukcje internetowe Allegro

Szczerze? Wyglada na zrobione byle jak, niewykonczone. Ten bialy element szybko ci sie ubrudzi, "skora" sie zarysuje i przetnie. Jesli interesuja cie otwierane obudowy predzej bralabym ta: iPhone 4, iPhone 4S Signature Leather Flip case by Case-Mate lub ta Moshi Concerti Metallic Black

#2689 plastuf93

plastuf93
  • 49 postów

Napisano 23 grudnia 2011 - 12:22

plecki puro, z przodu smart cover i jak dla mnie jest idealnie ;)

#2690 iPak

iPak
  • 3 postów
  • SkądChrzanów

Napisano 23 grudnia 2011 - 23:37

Popieram. Mam identyczny zestaw. Plecaki polecam przezroczyste. Start cover ma funkcje jaka poprawia możliwość pisania po zrobieniu małego origami, dla mnie idealne. Jak kupi się puro plecki razem z magnetyczna nakladka chyba nakladki nie da się ściągnąć. A czasem się przyda, np leżąc w łóżku z ipadem. Mając osobno nie ma problemu. Ponadto cover shild ma lepsza jakość niż cover na ekran puro.

#2691 mateusz0194

mateusz0194
  • 14 postów

Napisano 24 grudnia 2011 - 08:45

Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić oryginalny pokrowiec sgp snow series 2s??

#2692 speedlife

speedlife
  • 33 postów

Napisano 24 grudnia 2011 - 11:42

Przez przypadek znalazłem taki sklep w którym są dość ciekawe obudowy...

iPhone Cases aus Carbon - Die Carboneum Metallic Series - iPhone 4 Hüllen, iPhone 4 Cases, iPhone 4 Tasche, iPad 2 Case von QUADOCTA

Kupował tam już ktoś?

Pozdrawiam.

#2693 hyrdyl

hyrdyl
  • 32 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 25 grudnia 2011 - 20:57

Który z metalowych bumperów byście polecili na 4S? I czy w ogóle jest sens takie kupować? Czy lepiej jakiś sylikonowy case?

#2694 bongojenga

bongojenga
  • 76 postów

Napisano 26 grudnia 2011 - 17:06

Co myślicie o tym? Ma ładnie się prezentować, łatwo wysuwać z jajogniotów, być cienki, wytrzymały.
NUDE for For iPhone 4 / iPhone 4S - SwitchEasy

#2695 Grace

Grace
  • 3 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 grudnia 2011 - 11:19

A jaka jest waszym zdańiem najbardziej wytrzymała,ale przy tym całkiem ładna ochrona do ipad2? Chciałabym wozić swojego ipada na zajęcia, a nie chce żeby się coś z nim stało (np podczas jazdy autobusem). Słyszałam, ze większość etui zupelńie nie chroni go, więc mam dylemat.

#2696 Hubi1

Hubi1
  • 51 postów

Napisano 27 grudnia 2011 - 12:18

Co myślicie o tym? Ma ładnie się prezentować, łatwo wysuwać z jajogniotów, być cienki, wytrzymały.
NUDE for For iPhone 4 / iPhone 4S - SwitchEasy

spójrz kilka stron wstecz - są wpisy na temat tego case

#2697 bongojenga

bongojenga
  • 76 postów

Napisano 27 grudnia 2011 - 14:08

A jakaś alternatywa o funkcjach które wymieniłem wyżej?

#2698 PeterK

PeterK
  • 25 postów

Napisano 28 grudnia 2011 - 00:21

Mam pytanie odnośnie SGP Vintage full case - czy polecacie? Chce coś co będzie dobrze chronić ipka bo wiem ze tylko dzięki futerałowi mój ipad ciagle zyje wiec podobna ochrone chce do ip4. Przeglądałem kilka innych nawet inne SGP ale czarne i ten brąz najbardziej mi podchodzi niż np nudny czarny. To dosyć drogi futerał ale też zależy mi na jakości wykonania etc. Polecacie czy może coś innego ???

#2699 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 28 grudnia 2011 - 00:22

A jakaś alternatywa o funkcjach które wymieniłem wyżej?

SwitchEasy Vulcan polecam. :)

#2700 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 28 grudnia 2011 - 13:41

Mam kilka pytań do osób używających SwitchEasy Vulcan:
1. Czy udało się Wam włożyć telefon (z naklejoną na ekran folią z zestawu) do etui tak precyzyjnie, jak Użytkownikowi Tom-3k (tak, żeby na folii nie pojawiły się bąbelki)?
2. Jakiej jakości jest folia z zestawu? Czy po jej założeniu obraz na ekranie wygląda tak dobrze, jak bez folii?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych