Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8844 odpowiedzi w tym temacie

#2576 matwek

matwek
  • 50 postów

Napisano 24 listopada 2011 - 19:29

Witam. Uzywał może ktoś tego SGP futerał NEO HYBRID 2 + FOLIA 6 kolorów SALE!!! (1927355923) - Aukcje internetowe Allegro Napiszcie co myślicie o tym futerale.

#2577 eroberto1

eroberto1
  • 285 postów
  • SkądŁódź

Napisano 24 listopada 2011 - 21:06

No ja po tygodniu zastanawiania się i opinii eroberto1 w końcu kupiłem SwitchEasy | Etui iPhone | Etui iPad | Etui iPod | Produkty | iPhone 4/4S | NUDE. Mam nadzieję, że folia dostarczona z etui będzie co najmniej ok bo to co mam teraz (PURO You Move It Moves | Kategorie) to mega porażka. Kupiłem gdzieś w galerii przejściówkę zanim nie zamówię czegoś konkretnego i powiem szczerze, że samo etui jeszcze przeboleję ale folia z zestawu to jakiś absurd :evil:

Folia bardzo ok, oczywiście jedna wylądowała w koszu bo paproch mi wpadł...ale drugą nakleiłem idealnie, nie widać jej, leży idelanie, ogólnie bardzo udany zakup, obawiałem się że od 4 nie będzie pasowało do 4S ale jest ideał.

#2578 Creator

Creator
  • 132 postów
  • SkądElbląg, PL

Napisano 24 listopada 2011 - 22:39

Ja kupiłem SwitchEasy Vulcan clear. Na białej 4s'ce wygląda ładnie nie psując jej wyglądu. iPhone jest dobrze chroniony z tyłu oraz z boków a folia na ekran, które jest dołączana do zestawu jest zupełnie niewidoczna i nie miałem problemu z usunięciem pęcherzyków powietrza. Jabłuszko z tyłu ładnie widać, telefon dobrze leży w dłoni, nie ślizga się a z kieszeni wyjmuje się go całkiem wygodnie. Minusy etui: -widać ślady od palcowania (jak na większości etui z gumowo-plastikowego materiału) -na foli ochronnej na ekran również widać ślady palców, jednak jest to również folia rodzaju clear (chyba 100% przeźroczystości) także nie ma się co dziwić -patrząc pod słońce pod pewnym kątem folia się tęczuje przy zgaszonym wyświetlaczu Ogólnie polecam

#2579 Animatter

Animatter
  • 421 postów

Napisano 25 listopada 2011 - 00:04

Miesiąc temu zakupiłem PURO Back Cover i mam mieszane uczucia. Tzn jest ok, fajnie leży, chroni i w ogóle ale strasznie szybko łapie brud. iPad kilka razy wynoszony z domu jak dotąd i mam już na nim czarne ślady które nie dają się niczym zmyć. Tak jakby się wtopiły w fakturę tego plastiku. Pal licho jakby to był czarny kolor ale na niebieskim zaczyna to brzydko wyglądać. Dodam, że praktycznie na niczym brudnym tego nie kładłem...

#2580 keniutek

keniutek
  • 414 postów
  • Skąd3m

Napisano 25 listopada 2011 - 01:29

Postanowiłem pójść pod prąd ;-) Zamówiłem jedno etui firmy Jisoncase Klik! i drugie firmy Krusell Klik!. Zaintrygowała mnie możliwość używania tego drugiego ze Smart Coverem jak i bez (poprzez zdjęcie jednej z częsci etui). Zobaczymy jak sprawdzi się w praktyce ;-)

#2581 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 listopada 2011 - 09:59

Słuchajcie, jak to w końcu jest z tym PURO Crystal Cover ? Na niektórych zdjęciach ma wcięcie z prawej strony a na filmie promującym tylko z lewej strony na Smart Cover. Byłbym wdzięczny jeszcze za opinię użytkowników. Jak z jakością wykonania, czy case jest idealnie spasowany, czy nie ma jakichś luzów itp. Z góry dzięki

#2582 Ament

Ament
  • 506 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 25 listopada 2011 - 13:57

Słuchajcie, jak to w końcu jest z tym PURO Crystal Cover ? Na niektórych zdjęciach ma wcięcie z prawej strony a na filmie promującym tylko z lewej strony na Smart Cover. Byłbym wdzięczny jeszcze za opinię użytkowników. Jak z jakością wykonania, czy case jest idealnie spasowany, czy nie ma jakichś luzów itp. Z góry dzięki

Wciecie jest z lewej po calosci na SC. Z prawej jest tylko owalny otwor w miejscu regulacji glosnosci. Na gorze wciecie po calosci, na dole tez + dodatkowe wyciecie w miejscu glosnika. Uzywam 3 tygodnie i spasowanie idealne, zadnych luzow.

#2583 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 listopada 2011 - 13:59

Ogromne dzięki, właśnie mi chodziło o to czy ze strony gdzie jest regulacja głośności, jest wcięcie po całości czy nie. OK po pracy jadę do iSpota :)

#2584 Danio02

Danio02
  • 369 postów

Napisano 26 listopada 2011 - 01:57

Uprzedzam wszystkich, którzy planują zakupić bumper Puro - według producenta pokrowiec pasuje na iPhone 4, jak i 4S. Niestety jest do bzdura, przycisk wyciszenia ledwo mieści się w otworze. Gdzie można kupić bumpery dostosowane do 4S? (Polska jak i zagranica)

#2585 dawid1972

dawid1972
  • 316 postów

Napisano 27 listopada 2011 - 09:06

Ja kupiłem Skullcandy Apple iPhone 4 Black Slider Case - SCPDCZ-110
Jest to obudowa twarda lekko gumowana bardzo miła w dotyku i idealnie przylega do IP4S
W zestawie folia na przód.
Dostęp do przycisków i wszystkich złączy i gniazd bardzo dobry.
Składana z dwóch części.
Polecam jest naprawdę ok.
Do tego dokupiłem uchwyt samochodowy Nokii CR115 ale nie z allegro tylko w T mobile za 54 zł i to jest oryginał.
A co najważniejsze Iphone wraz z obudową SkullCandy wchodzi do uchwytu bez potrzeby ciągłego wyjmowania z obudowy.
Podsumowując
Skullcandy Apple iPhone 4 Black Slider Case - SCPDCZ-110 (folia w zestawie) Oryginał kupiony w MediaMarkt 70 zł
Uniwersalny uchwyt Nokia CR-115 Sklep T-Mobile Oryginał Nokia 54zł
Na wszystko mam gwarancję
Szczerze jestem z tego rozwiązania zadowolony w sumie 124 zł

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#2586 iukasz

iukasz
  • 112 postów
  • SkądT-d

Napisano 27 listopada 2011 - 21:54

Kupiłem SwitchEasy NUDE ultra na 4S. Pasuje idealnie. Nic nie odstaje, nic się nie przesuwa, nie lata. Folia świetna! Niewidoczna i świetnie przylegająca! Tylko jedno ALE. Widac każdy odcisk i paluch co sprawia, że jest ciągle wymazany. Wqrzające to jest.

#2587 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 27 listopada 2011 - 22:31

Wystarczy przetrzec o spodnie, ja tak robie ze swoim Vulccanem od SwitchEasy. ;)

#2588 iukasz

iukasz
  • 112 postów
  • SkądT-d

Napisano 28 listopada 2011 - 17:05

Wystarczy przetrzec o spodnie, ja tak robie ze swoim Vulccanem od SwitchEasy. ;)

Co nie zmienia faktu, że jest to wqurzające...
Poza tym, żeby wyglądał tak jak bym chciał, musiał bym go traktowac płynem do szyb co kilka godzin.... ;)

#2589 Danio02

Danio02
  • 369 postów

Napisano 28 listopada 2011 - 17:33

Ponawiam: Gdzie można kupić bumpery dostosowane do 4S? (Polska jak i zagranica)

#2590 poli_x

poli_x
  • 347 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 03:08

A ja ponowie pytanie o wsuwke? Co polecacie?

#2591 Gontar3d

Gontar3d
  • 283 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 13:46

wiecie moze czy sa w ogole jakies fajne bumpery na 3gs ?

#2592 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 29 listopada 2011 - 13:49

Nie ma na 3GS bumperow ze wzgledu na jego ksztalt.

#2593 Petee

Petee
  • 19 postów
  • SkądZabrze

Napisano 29 listopada 2011 - 14:24

Ktoś wie gdzie idzie dostać etui Switcheasy do 3GS'a? Szukam już trochę. Dodam, że Allegro sprawdziłem.

#2594 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 29 listopada 2011 - 14:29

SwitchEasy.com.pl

#2595 Petee

Petee
  • 19 postów
  • SkądZabrze

Napisano 29 listopada 2011 - 15:23

SwitchEasy.com.pl

No dzięki, ale aż taki ciemny to nie jestem.. Nie mają już nic do 3GS'a, teraz tylko sprzedają do iP4.

#2596 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 29 listopada 2011 - 15:35

switcheasy iphone 3gs w kategorii Akcesoria telefoniczne - porównaj ceny - NOKAUT.pl
Tutaj są.

#2597 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 listopada 2011 - 16:29

Ponawiam:
Gdzie można kupić bumpery dostosowane do 4S? (Polska jak i zagranica)

Może coś takiego: Bumper more. Tyre Collection Jelly Ring [Black], Opaska dla iPhone 4S/4 ??
Cena trochę wysoka jak na "kawałek gumy", ale chyba i tak o połowę tańsze niż bumpery Apple ;)

#2598 Jini

Jini
  • 48 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 18:06

Wcale nie dwa razy drożej, ale za to oryginalny bumper: Oryginalna OBUDOWA Case Apple iPhone 4S BUMPER FV! (1953015530) - Aukcje internetowe Allegro

#2599 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 listopada 2011 - 20:13

Poszukuje jakiejś 'naklejki' na tył - ala gelaskin tylko, że przeźroczyste. Dodam, że jest to 3GS. Nie chce jakiejś gumy czy innego pokrowca bo telefon kompletnie traci urok :(

#2600 dzikuska

dzikuska
  • 30 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 22:56

A ja ponowie pytanie o wsuwke? Co polecacie?

ja mam coś takiego: Futerał more. Letiqué Collection [Mairi-Gray] dla iPhone 4S/4 i bardzo chwale, ale może dlatego, że kolor mi się bardzo podoba - wszędzie brązowe i czarne, ewentualnie czerwone, a ta jest szara :) skórka jest dosyć gruba i na początku ciężko się wsuwało i wyciągało telefon, ale jak to skóra - wyrobiła się i nie ma już problemu.
z kolei znajomy ma wsuwkę trexty i też jest zadowolony: TREXTA - Tode W tych mi się podoba, że mają z tylu taki pasek, żeby łatwiej wyciągnąć telefon... w mojej mi tego brakowało na początku

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych