Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
* * * * - 1 g艂osy

Futera艂y, etui itp.

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
8873 odpowiedzi w tym temacie

#1076 mr.locash

mr.locash
  • 33 post贸w

Napisano 31 marca 2010 - 22:28

u偶ywam vulcana od 3tyg. jest idealny i nie zamieni艂bym na 偶aden inny. wygl膮da jak bez pokrowca. mam czarnego 3gs i zam贸wi艂em czarny pokrowiec wygl膮da perfekcyjnie.ludzie si臋 dziwi膮 偶e jest w jakim艣 pokrowcu. dla mnie iphone pokrowcu rebel/torrent wygl膮da jak transformers. u偶y艂em te偶 folii kt贸r膮 dosta艂em w komplecie ale szybko si臋 rysuje i wygl膮da 艣rednio. czy u偶ywa艂 kto艣 matowej folii na ekran? ostatnio znajomy ma w hero i wygl膮da dzia艂a fajnie. kto艣 u偶ywa艂 przy IP ?

#1077 kisio

kisio
  • 414 post贸w
  • Sk膮dBartoszyce

Napisano 01 kwietnia 2010 - 13:11

Ostatnio znajoma spyta艂a mnie czemu nie u偶ywam pokrowca na telefon, mialem wtedy zalozony SwitchEasy Vulcan. Jak wida膰 - to dobry sprz臋t.

#1078 iTrzeci

iTrzeci
  • 451 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2010 - 18:07

u偶ywam vulcana od 3tyg. jest idealny i nie zamieni艂bym na 偶aden inny. wygl膮da jak bez pokrowca. mam czarnego 3gs i zam贸wi艂em czarny pokrowiec wygl膮da perfekcyjnie.ludzie si臋 dziwi膮 偶e jest w jakim艣 pokrowcu.
dla mnie iphone pokrowcu rebel/torrent wygl膮da jak transformers.
u偶y艂em te偶 folii kt贸r膮 dosta艂em w komplecie ale szybko si臋 rysuje i wygl膮da 艣rednio.

czy u偶ywa艂 kto艣 matowej folii na ekran? ostatnio znajomy ma w hero i wygl膮da dzia艂a fajnie.
kto艣 u偶ywa艂 przy IP ?

Dok艂adnie - napisa艂em nawet obszern膮 recenzj臋 tego pokrowca, mo偶na j膮 znal藕膰 tutaj i na myiphone.com.pl ;]

Uwa偶am to samo o rebelu i torrencie ;p

#1079 depe

depe
  • 484 post贸w

Napisano 01 kwietnia 2010 - 20:01

Te偶 pisa艂em (str. 88) Podzielam zdanie przedm贸wc贸w. Vulcan Rulez!

#1080 hoo

hoo
  • 373 post贸w

Napisano 01 kwietnia 2010 - 21:12

Witam, prosz臋 o polecenie jakiego艣 pokrowca , kt贸ry ochroni iphone 3g przed upadkami.

Ja u偶ywam czego艣 takiego do mojego ipod touch'a [url=http://www.shopmania.pl/shopping~online-akcesoria-do-odtwarzaczy-mp3-i-mp4~kupowac-etui-krusell-ipod-touch-8-16-32gb~p-2442615.html]Etui Krusell iPod touch 8/16/32GB, ceny[/url] i super si臋 sprawdzi艂, ipod touch wiele razy upad艂 i ten pokrowiec ca艂kowicie ochroni艂 zar贸wno przed st艂uczeniem szybki, jak i przed jakim艣 uszkodzeniem mechanicznym bok贸w.
Co polecicie w cenie do 100 z艂. ?

#1081 twec

twec
  • 175 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 01 kwietnia 2010 - 22:40

Do oryginalnej nie wejdzie. Dzia艂a tylko w dockach z uniwerslanym adapterem. Do obudowy do艂膮czony jest adapter. Wygl膮da to mniej wi臋cej tak:

A co to masz za bia艂e etui? ;) Jaki艣 link, gdzie mo偶na takie kupi膰 w miar臋 szybko?

#1082 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1聽492 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2010 - 22:41

Zapraszam na PW.

#1083 holas

holas
  • 38 post贸w

Napisano 02 kwietnia 2010 - 08:36

Hey, tez chce nabyc pokrowiec do 3gs i przekonalem sie do SwitchEasy Vulcan (black) jednak nie widzie na allegro. Jakis pomysl gdzie go mozna dostac i za ile? THX

#1084 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1聽492 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 kwietnia 2010 - 09:06

Pisz do mnie na PW.

#1085 majkkel

majkkel
  • 14 post贸w
  • Sk膮dStolica

Napisano 02 kwietnia 2010 - 09:21

Znajomy poleci艂 mi futera艂 Macally Protective Snap-on Cover (d艂uuuga nazwa).
Na pocz膮tku by艂em bardzo sceptyczny 偶eby to zam贸wi膰 bo od jakiego艣 czasu u偶ywa艂em niezniszczalnego Incase Slidera Case.

Ale do rzeczy. Z samego rana kurier przywi贸z艂 paczuszk臋 z Cortlandu z owym etui.
I jestem bardzo mocno zadowolony z zakupu.
iPhone 艣wietnie si臋 trzyma, nie 艣lizga si臋, etui jest bardzo przyjemne w dotyku, te 偶ebra bardzo poprawiaj膮 komfort i faktycznie pogrubia tylko o 1mm. Aaa i phonik 艣wietnie przy tym wygl膮da :)

Jak kto艣 jest zainteresowany to mog臋 wieczorkiem porobi膰 jakie艣 fotki.
Tymczasem pogl膮dowo:
Do艂膮czona grafika

#1086 Bukaj

Bukaj
  • 37 post贸w
  • Sk膮dGdynia

Napisano 02 kwietnia 2010 - 09:35

Osobi艣cie polecam SwitchEasy Torrent, u偶ywam od tygodnia, 艣wietna sprawa! Dobrze le偶y w d艂oni, zapewnia dobry chwyt, znakomicie chroni telefon. Do tego podstawka genialna w swej prostocie, teraz iPhone 艂adnie le偶y/stoi obok monitora i wszystko jasne! Jeszcze raz polecam!

#1087 ContactLost

ContactLost
  • 430 post贸w
  • Sk膮dSzczecin

Napisano 02 kwietnia 2010 - 09:51

A u偶ywa kto艣 z was jakiego艣 armbanda, bo si臋 zastanawiam nad zakupem, jednak cena za kawa艂ek neoprenu mnie nieco przera偶a ;) Widzia艂em na allegro jakie艣 no-name i mo偶e kto艣 u偶ywa czego艣 takiego? POKROWIEC SPORTOWY NEOPREN IPHONE 3G 3GS BDG FV (974824219) - Aukcje internetowe Allegro

#1088 Mr.P.

Mr.P.
  • 191 post贸w

Napisano 02 kwietnia 2010 - 15:29

Tak wi臋c ju偶 od dw贸ch miesi臋cy u偶ywam SwitchEasy Torrent i tak jak w przypadku RebelSerpent im d艂u偶ej u偶ywam tym coraz mniej mi si臋 podoba. Og贸lnie obudowa by艂a by idealna gdyby nie fakt, 偶e tak jak w poprzedniej sylikon(?), guma(?) si臋 odkszta艂ca.Przez pierwszy okres oczywi艣cie jest 艣wietnie, wszystkie chromy s膮 zas艂oni臋te i obudowa przylega tak jak powinna. Jednak z biegiem czasu zaczyna si臋 odkszta艂ca膰 i tym samym ods艂ania膰 chromy. Nawet z za艣lepk膮 na docka mia艂em dzisiaj problem bo obudowa go wypycha艂a. B臋dzie to chyba m贸j ostatni zakup jakiejkolwiek obudowy bazuj膮cej na tym systemie. Na szcz臋艣cie pokrowiec jest na gwarancji i z tego co si臋 orientuje to powinni go wymieni膰.

#1089 iKrawiec

iKrawiec
  • 1聽152 post贸w
  • Sk膮d/root

Napisano 02 kwietnia 2010 - 19:10

shreek2oo7 odwa偶y艂em si臋 i pomalowa艂em szkielet z torrenta xd. Najpierw ocynkowa艂em go takim czym艣 co si臋 p艂oty cynkuje :) a p贸藕niej pokry艂em lakierem bezbarwnym. Zobaczymy co z tego wyniknie. Na razie schnie. Dam foto z efektami eksperymenu:).

#1090 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1聽492 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 kwietnia 2010 - 19:14

Wow na to bym nie wpad艂. Jak wyjdzie u Ciebie to to samo zrobi臋 z Incasem. U mnie na razie praca stoi.

#1091 dredg

dredg
  • 2聽452 post贸w
  • Sk膮dVendin les B茅thune

Napisano 02 kwietnia 2010 - 19:34

A u偶ywa kto艣 z was jakiego艣 armbanda, bo si臋 zastanawiam nad zakupem, jednak cena za kawa艂ek neoprenu mnie nieco przera偶a ;) Widzia艂em na allegro jakie艣 no-name i mo偶e kto艣 u偶ywa czego艣 takiego? POKROWIEC SPORTOWY NEOPREN IPHONE 3G 3GS BDG FV (974824219) - Aukcje internetowe Allegro

Ja biegam z belkinem, widze ze to jego podrobka, ale jak dobra podobka to za ta cene napewno warte, za belkina dalem 30€

BELKIN SPORT na rami脛聶 IPHONE 3G 3GS 墓聛膫聯D墓拧 sklep (973213796) - Aukcje internetowe Allegro

#1092 xlucass

xlucass
  • 5 post贸w

Napisano 02 kwietnia 2010 - 21:12

najlepiej wejdz na iCase.pl napewno cosik znajdziesz

#1093 iKrawiec

iKrawiec
  • 1聽152 post贸w
  • Sk膮d/root

Napisano 02 kwietnia 2010 - 22:29

Jedni maluj膮 jajka na wielkanoc, ja pomalowalem szkielet od pokrowca switcheasy torrent. A dok艂adniej ocynkowa艂em i zaimpregnowa艂em xd. Oto efekty. Szkielet wygl膮da jak brokatowa bombka. B艂yszczy si臋. Jest 艣lisko matowy. Nie zdziera si臋 dobrze le偶y w d艂oni. Narazie wszytko jest ok. Sorry za bycze zdj臋cia ale efekty musi by膰 wida膰 :) Mam problem ze zdjeciami kurde

http://zapodaj.net/4...d69168.jpg.html

#1094 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1聽492 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 kwietnia 2010 - 22:36

Musz臋 przyzna膰, 偶e wygl膮da zaje****** :D
A teraz napisz jak dok艂adnie to zrobi艂e艣 krok po kroku i najlepiej podaj nazw臋 farby i lakieru.

---- Dodano 02-04-2010 o godzinie 23:41 ----
Do艂膮czona grafika
Do艂膮czona grafika
Do艂膮czona grafika

---- Dodano 02-04-2010 o godzinie 23:44 ----
Zmatowi艂e艣 to jako艣 papierem 艣ciernym najpierw czy od razu farba?

#1095 iKrawiec

iKrawiec
  • 1聽152 post贸w
  • Sk膮d/root

Napisano 02 kwietnia 2010 - 22:47

Dzi臋ki shreek2007 za upload zdj臋膰. Nazwy lakieru i 艣rodku do ocynkowania podam jutro bo ju偶 nie chce mi si臋 lecie膰 do gara偶u i s膮siada xd. Zacz臋艂o si臋 od tego, 偶e s膮siad cynkowal p艂ot i to podsun臋艂o mi pomys艂. Najpierw posmarowalem p臋dzelkiem szkielet torrenta 艣rodkiem do ocynkowania. Nic nie czy艣ci艂em papierem 艣ciernym bo ta obudowa jest zbyt cienka. Nast臋pnie odstawi艂em na 3 godziny, a偶 wyschn臋艂o i pokry艂em lakierem bezbarwnym. Dzi臋ki temu b艂yszczy si臋 i jest zabezieczone przed odpadaniem ocynku. :) Ocynk mo偶na nawet kupi膰 w spray. Wydaje mi si臋, 偶e taki by艂by nawet lepszy i mo偶na by by艂o dok艂adniej pokry膰 szkielet.

---- Dodano 03-04-2010 o godzinie 00:13 ----
Pokrywa艂em tylko zewn臋trzn膮 warstw臋 szkieletu. Efekt na 偶ywo naprawd臋 zar膮bisty :)

#1096 kisio

kisio
  • 414 post贸w
  • Sk膮dBartoszyce

Napisano 03 kwietnia 2010 - 10:06

Coraz wiecej os贸b pyta dlaczego nosze tak drogi telefon bez pokrowca, musze im u艣wiadamia膰 偶e posiadam za艂o偶ony Vulcan Black..

#1097 BlackSimon

BlackSimon
  • 240 post贸w
  • Sk膮dPrzec艂aw

Napisano 03 kwietnia 2010 - 14:48

W kieszeni

#1098 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1聽492 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 03 kwietnia 2010 - 14:50

W kieszeni

Z pewno艣ci膮 to wielu osobom pomo偶e…
W 偶yciu bym na to nie wpad艂 ;) .

#1099 BlackSimon

BlackSimon
  • 240 post贸w
  • Sk膮dPrzec艂aw

Napisano 03 kwietnia 2010 - 14:52

Z pewno艣ci膮 to wielu osobom pomo偶e…
W 偶yciu bym na to nie wpad艂 ;) .

Powiem Ci, 偶e ja na to nie wpad艂em sam wpisa艂em na Google i tam by艂o napisane.
Pozdrawiam

#1100 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1聽492 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 03 kwietnia 2010 - 16:43

Nie mog艂em ju偶 wytrzyma膰 i te偶 sobie kupi艂em vulcana. Oczywi艣cie wersj臋 prze藕roczyst膮. Jest zdecydowanie najcie艅szy ze wszystkich kt贸re mam. Jest to jedyna obudowa w kt贸rej iPhone siedzi pewnie w pozycji pionowej w podstawce dodawanej do innych etui switcheasy.
Zdj臋cia:
Do艂膮czona grafika
Do艂膮czona grafika
Do艂膮czona grafika
Do艂膮czona grafika
Do艂膮czona grafika
Do艂膮czona grafika
Do艂膮czona grafika

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych