Wspomnę tylko na początku, że nienawidzę szkła na telefonach. Jest za grube, daje dziwne refleksy etc. Po prostu nie moja bajka. Zatem zawsze szukam do każdego telefonu folii. Najlepiej matowej (3mk matte pozdrawiam).
Nie inaczej było teraz - wybór padł na jakiś nowy wynalazek od 3mk -
3mk ARC Special Edition. Zakładanie wygląda trochę inaczej niż standardowa folia - przyznam, że też dobry patent. Ale nie to mnie najbardziej zaskoczyło. Co wg mnie jest inne, lepsze? Jak to producent wspomina na swojej stronie - półprzepuszczalność. Zaraz po założeniu folii, ile byś się nie starał, można się załamać ilością bąbelków i dziwnych artefaktów na folii. Ale do 72h wszystko znika! U mnie co prawda trwało to krócej bo 48h, ale efekt jest. Przyznam, że sam początkowo nie wierzyłem, ale naprawdę folia jest inna - większy, ale kontrolowany poślizg, małe ryski znikają same (o tym też producent wspomina na stronie), dobre krycie i całościowo ten produkt jest naprawdę OK. Zdecydowanie polecam.
Jak wygląda montaż:
https://www.youtube....h?v=K0oaBgFNTVgZwróćcie uwagę na
2:38 i to znikanie bąbelków.
Mimo wszystko jedzie do mnie kilka folii z Ali - również tego typu. W razie W dam znać jak i one się prezentują.