Futerały, etui itp.
Napisano 15 września 2013 - 21:34

Napisano 15 września 2013 - 22:03
Napisano 16 września 2013 - 14:40
Napisano 17 września 2013 - 13:26
Nic nie pogarsza, swietnie chroni
- - - Połączono posty - - -
Etui certyfikowane?
no way
Niestety griffin survivor catalyst ma jedną ogromną wadę.... Znacznie pogarsza jakość zdjęć wykonanych iphonem :/
Attis, czy masz też problem z jakością zdjęć w griffinie?
Napisano 17 września 2013 - 13:35
Napisano 17 września 2013 - 14:21
Jeżeli ktoś szuka fajnego etui nie powiększającego telefonu i perfekcyjnie dopasowanego -szczerze polecam
Napisano 17 września 2013 - 15:35
Proszę o ewentualną opinię użytkowników takiego bumpera iMATCH V2 STAINLESS STEEL CASE ETUI iPHONE 4 4S FV (3484213909) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zastanawiam się również nad OtterBox Defender do iphona 4 prosił bym również o opinie użytkowników tego cuda.
Pozdrawiam
Napisano 19 września 2013 - 22:04
Niestety griffin survivor catalyst ma jedną ogromną wadę.... Znacznie pogarsza jakość zdjęć wykonanych iphonem :/
Attis, czy masz też problem z jakością zdjęć w griffinie?
Nic takiego nie wystepuje
a coś z polskiej dystrybucji?
Puro
Napisano 20 września 2013 - 08:51
Modele można zobaczyć na URBAN ARMOR GEAR.
A do kupienia na popularnym portalu aukcyjnym

Napisano 20 września 2013 - 16:21
iPhone 5s Case – Braun - Apple Store (Deutschland)
Napisano 20 września 2013 - 17:23
Obawiam się ,że z premierą w Polsce... Chociaż dock jest dostępny.Wiecie kiedy będzie można zamówić w polskim Apple Store etui do 5/5S?
Napisano 20 września 2013 - 19:22
Napisano 20 września 2013 - 21:51

Niestety za oryginalny produkt jak widać trzeba trochę zapłacić, ale skoro kogoś stać na taki telefon to rozumiem, że na pokrowiec również

Ja swój kupowałem od tego sprzedawcy:
Etui SPIGEN SGP Neo Hybrid dla iPhone 5 FV (3515942639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mobilegen_pl - nazwa sprzedawcy.
Z tego co wiem, ktoś jeszcze z Wrocławia oferuje oryginalne produkty Spiegen'a oraz od niedawna w Warszawie na Chełmżyńskiej pojawił się człowiek o nicku na allegro aguri_pl
Przedmioty użytkownika aguri_pl - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napisano 20 września 2013 - 22:06
Zawsze ciekawiła mnie ta potrzeba kupowania obudów. Nie, żebym był przeciw, choć właściwie jestem, na własny użytek. Mam iPhone'a od pierwszego wydanego w Stanach. Obecnie 5-ka. Łącznie 6 szt. chyba. Nigdy nie miałem żadnej obudowy. Nie podoba mi się to i w gruncie rzeczy jest mało praktyczne. Tak ładny telefon wkładać do paskudnego pokrowca? No ale to tylko moje zdanie, rozumiem, że komuś może się to podobać...
Odrobinkę przyznamy Ci racji, ale tylko odrobinkę

Obudowy wszelkiego rodzaju nosi się choćby po to, żeby nie zniszczyć ukochanego sprzętu i dla takich jak Ty są np obudowy crystal, których się w ogóle nie odczuwa objętościowo ani wizualnie, a telefon chronią.
Ja jak każda prawdziwa baba uwielbiam zmiany i czasem lubię takie gadżety, ale tez mam w posiadaniu etui transparentne żeby czasami wrócić do widoku mojego ślicznego phonika
Napisano 21 września 2013 - 14:42
Odrobinkę przyznamy Ci racji, ale tylko odrobinkę
Obudowy wszelkiego rodzaju nosi się choćby po to, żeby nie zniszczyć ukochanego sprzętu i dla takich jak Ty są np obudowy crystal, których się w ogóle nie odczuwa objętościowo ani wizualnie, a telefon chronią.
Ja jak każda prawdziwa baba uwielbiam zmiany i czasem lubię takie gadżety, ale tez mam w posiadaniu etui transparentne żeby czasami wrócić do widoku mojego ślicznego phonika
Dokladnie. Teraz etui to juz nie tylko ochrona ale w pewnym sensie dodatek do garderroby

ja mam kilka i zmieniam caly czas:)
Napisano 21 września 2013 - 21:02
Ja dzisiaj nabyłem do iP5 czarnego - Spigen SGP Neo Hybrid w kolorze Metal Slate i muszę przyznać, że prezentuje się wyśmienicie. Napewno nie ma tutaj mowy o żadnych luzach i możliwości by etui się zsuwało z telefonu, wręcz przeciwnie ciężko było założyć ramkę
Zasada jest jedna i prosta - trzeba kupić oryginalny produkt! Jak ktoś wierzy w to, że za 60-70zł kupi oryginalny produkt Spigen'a jest zwyczajnie naiwny. Pamiętajcie, że oryginalny produkt ma 3 naklejki Home Button w zestawie oraz kod składający się z 8 znaków umożliwiający sprawdzenie autentyczności na stronie original.spigen.com
Ja mam dokładnie tą wersję: [url=http://www.spigen.com/iphone-5-5s-case-neo-hybrid.html]SPIGEN SGP iPhone 5S and iPhone 5 Case Neo Hybrid | SPIGEN SGP[/url] i muszę przyznać, że w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej
![]()
Niestety za oryginalny produkt jak widać trzeba trochę zapłacić, ale skoro kogoś stać na taki telefon to rozumiem, że na pokrowiec równieżMam nadzieję, że dokonałem prawidłowego wyboru i to etui nie "ozdobi" mojego iPhone kolejnymi odpryskami
Ja swój kupowałem od tego sprzedawcy:
[url=http://allegro.pl/etui-spigen-sgp-neo-hybrid-dla-iphone-5-fv-i3515942639.html]Etui SPIGEN SGP Neo Hybrid dla iPhone 5 FV (3515942639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url]
Mobilegen_pl - nazwa sprzedawcy.
Z tego co wiem, ktoś jeszcze z Wrocławia oferuje oryginalne produkty Spiegen'a oraz od niedawna w Warszawie na Chełmżyńskiej pojawił się człowiek o nicku na allegro aguri_pl
[url=http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=14321405]Przedmioty użytkownika aguri_pl - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
Jak Ci już popęka to MobileGen Ci wymienią na nowe.

Napisano 22 września 2013 - 08:11

Napisano 22 września 2013 - 11:26
Napisano 23 września 2013 - 16:31
Napisano 23 września 2013 - 20:22
Napisano 25 września 2013 - 21:08
Stanowczo odradzam puro crystal cover - plastik kiepskiej jakości. Bardzo szybko pęka i firma robi problem z gwarancją. Dzięki uprzejmości ispota dostałem w zamian tańsza nakładke luardi i jest o wiele lepszej jakosci.
Z tego co wiem to puro nigdy nie robi problemow -wymieniaja bez problemu na nowa szt.
Troche dziwna historia...
Chcę zamówić dla siebie puro crystal cover do tego skórzany smart cover w kolorze czerwonym (nie wiem dlaczego akurat taki, jakoś tak wyszło
)
Mam 2. sztuki Smart Case. Niestety za każdym ściągnięciem case mocno się rozciąga. W pierszym smart case'ie, ipad przesuwa się, drugi sc praktycznie nieużywany. Poza tym ipad staje się dużo większy przy smart case.
Wracając do puro, wyczytałem bardzo dobre opinie na temat tych cover'ów
Crystal z tego co sie orientuje jest ok, jest ze sztywnego materialu i calkiem przezroczyste, praktycznie go nie widac
Witka,
Możecie polecić jakieś dobre plecki do iPada 4 które będą kompatybilne ze
smart coverem. Co sądzicie o Belikinie lub Puro?
Zalezy ile chcesz wydac?
Jesli mniej to Puro ok
Jesli wieceej to iSkin sa fajne, ktore maja specjalny system aby nie odczepilo sie od okladki
http://iterra.pl/sea...Skin solo Smart
Napisano 25 września 2013 - 21:09
skoro wymienili ci na tansza to rozumiem, ze zwrocili ci tez roznice? :confused:Stanowczo odradzam puro crystal cover - plastik kiepskiej jakości. Bardzo szybko pęka i firma robi problem z gwarancją. Dzięki uprzejmości ispota dostałem w zamian tańsza nakładke luardi i jest o wiele lepszej jakosci.
Napisano 25 września 2013 - 21:32
Stanowczo odradzam puro crystal cover - plastik kiepskiej jakości. Bardzo szybko pęka i firma robi problem z gwarancją. Dzięki uprzejmości ispota dostałem w zamian tańsza nakładke luardi i jest o wiele lepszej jakosci.
Chyba tanszy bo z wyprzedazy
Napisano 25 września 2013 - 21:42
Chyba tanszy bo z wyprzedazy
i wszystko jasne, dal sie uprzejmie wydymac

Napisano 26 września 2013 - 15:09
Wiecie kiedy będzie można zamówić w polskim Apple Store etui do 5/5S?
Też właśnie czekam na to, aż pojawi się w PL sklepie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych