Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
* * * * - 1 g艂osy

Futera艂y, etui itp.

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
8848 odpowiedzi w tym temacie

#4476 Jolaos

Jolaos
  • 1聽036 post贸w

Napisano 21 marca 2013 - 11:41

Jolaos, nie masz czasami si艂y i odwagi przej艣膰 si臋 na Olszewskiego? Pewnie poda艂 lipny adres, ale cholera jasna jestem tak w艣ciek艂y dzisiaj, 偶e mam ochot臋 rzuci膰 jego 艂bem o 艣cian臋. Do allegro b臋de pisa艂, ale od zakupu musi min膮膰 7 dni, 偶eby z艂o偶y膰 sp贸r :/ Bo偶e patrzysz a nie grzmisz.
Z drugiej strony, czy mog臋 kogo艣 prosi膰 o podanie linku do oryginalnego bumpera SGO Ex SLIM? Bo ju偶 drugi raz naci膮膰 si臋 na takie 艣cierwo nie chc臋.
*edit

Jest sygna艂, ale kole艣 nie odbiera.

M贸g艂bym nawet si臋 przej艣膰, gdybym by艂 teraz we Wroc艂awiu. No c贸偶, pozostaje tylko czekanie.

#4477 exkita

exkita
  • 3 post贸w

Napisano 21 marca 2013 - 14:04

Uda艂o mi si臋 dodzowni膰 gdy pan odczytal sms o moim spacerku na policje. Powiedzial ze bez problemu odesle mi kase jak odesle towar i ze nie zyczy sobie straszenia. No to zgrzal mnie troche wiec po burzliwej rozmowie postanowilem, ze i tak zrobie mu niezly gn贸j z tego powodu. Twierdzi ze ma paragony i wszystko jest ori, a na pytanie o paragon (gdzie zdarzalo mu sie to wczesniej) wspomnial ze pewnie przeoczenie ;) No coz. nadzieja na zwrot kasy za sam sprzet jest, a poczta polska znowu zarobi. Zastanawia mnie fakt, dlaczego inni ludzie pisza komentarze na plus, skoro ewidentnie jest to fatalna podrobka.

#4478 Jolaos

Jolaos
  • 1聽036 post贸w

Napisano 21 marca 2013 - 17:15

Zastanawia mnie fakt, dlaczego inni ludzie pisza komentarze na plus, skoro ewidentnie jest to fatalna podrobka.

Boj膮 si臋 negatywa na swoim koncie?

#4479 Ya412

Ya412
  • 1 post贸w

Napisano 21 marca 2013 - 23:17

Witam,
tak nie艣mia艂o zapytam czy kto艣 korzysta艂 z tych produkt贸w? [url=http://society6.com/cases?page=5]iPhone Cases | Society6[/url]
Chcia艂abym kupi膰 foli臋, bo mam z艂e do艣wiadczenia z futera艂ami. 3gs nosi艂am w gelskinie i bardzo sobie chwal臋. Potem 4s w pokrowcu - jaki艣 wyczytany na forum i pech chcia艂, ze ka偶da drobina co si臋 dosta艂a pod pokrowiec niemi艂osiernie podrapa艂a, zamieni艂am na gelaskina i ju偶 by艂o cacy. Teraz 5 chce ubra膰 te偶 w foli臋, ale gelaskiny ju偶 mi si臋 znudzi艂y i znalaz艂am tak膮 stronk臋.
Foli臋 na ekran przeczyta艂am ju偶 jak膮 i pewnie zaraz zam贸wi臋 ([url=http://allegro.pl/folia-3mk-shield-4szt-iphone-5-przod-tyl-i3096234234.html]Folia 3MK SHIELD 4szt - Iphone 5 prz贸d+ty艂 (3096234234) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.[/url] - kto艣 poleca艂 kilka stron wcze艣niej). No chyba, ze mam co艣 innego wybra膰:) Bo ja to si臋 w sumie nie znam;)

P.S. A jeszcze, wiem 偶e to pewnie nie to miejsce, ale jak wyci膮ga艂am pipfona to inteligentnie zapakowali w sklepie do pude艂ka kart臋 startow膮. Przy wyci膮ganiu pierwszy raz tel wypcha艂o i upad艂 na ziemi臋... no i ju偶 nie jest taki cacy. S膮 dwa niewielkie 艣lady, w dodatku stary wzi膮艂 czarny, wi臋c s膮 mega widoczne. Mo偶e kto艣 wie czym to "zatuszowa膰"?

#4480 szela_512

szela_512
  • 450 post贸w
  • Sk膮dChoszczno , PL

Napisano 22 marca 2013 - 20:40

maarkerem :D

#4481 Attiss

Attiss
  • 594 post贸w

Napisano 22 marca 2013 - 22:48

Uda艂o mi si臋 dodzowni膰 gdy pan odczytal sms o moim spacerku na policje. Powiedzial ze bez problemu odesle mi kase jak odesle towar i ze nie zyczy sobie straszenia. No to zgrzal mnie troche wiec po burzliwej rozmowie postanowilem, ze i tak zrobie mu niezly gn贸j z tego powodu. Twierdzi ze ma paragony i wszystko jest ori, a na pytanie o paragon (gdzie zdarzalo mu sie to wczesniej) wspomnial ze pewnie przeoczenie ;) No coz. nadzieja na zwrot kasy za sam sprzet jest, a poczta polska znowu zarobi. Zastanawia mnie fakt, dlaczego inni ludzie pisza komentarze na plus, skoro ewidentnie jest to fatalna podrobka.

Ludzie cz臋sto nie kumaj膮, 偶e daj膮 si臋 nabra膰 i kupili podr贸bk臋...

#4482 Tosio

Tosio
  • 178 post贸w

Napisano 23 marca 2013 - 08:31

* Edit
Gdzie艣 widzia艂em komentarze, 偶e na boku powinno by膰 logo... Hmm Panowie mam napis SPIEGEN na boku, ale nie wierz臋 ,偶e to orygina艂. W og贸le sk膮d przypuszczenie, 偶e napis kt贸ry idzie tak 艂膮two podrobi膰 na boku jest wyznacznikiem oryginalno艣ci?!

W pude艂ku jest karteczka z indywidualnym numerem seryjnym, kt贸ry sprawdzisz na stronie producenta. Ja mam ten bumper i mam napis, ale s膮 tu koledzy, ktorzy maj膮 od tego samego sprzedawcy i bez napisu. Ale jest S/N, po kt贸rym wszystko si臋 zgadza...

#4483 sWinny

sWinny
  • 5 post贸w

Napisano 23 marca 2013 - 23:57

Witam!
Jestem tutaj nowy i chcia艂bym si臋 zapyta膰 o etui. Co lepiej wybra膰 : [url=http://allegro.pl/spigen-sgp-neo-hybrid-ex-slim-bumper-iphone-5-fv-i3052903710.html]Spigen SGP Neo Hybrid EX SLIM BUMPER iPhone 5 FV (3052903710) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.[/url]
czy mo偶e [url=http://allegro.pl/iphone-5-5g-sword-aluminium-metal-case-folia-i3118059819.html]iPhone 5 5G * SWORD * ALUMINIUM METAL CASE + FOLIA (3118059819) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.[/url] ?? Chodzi tutaj o to, czy m贸j iphone zostanie porysowany czy nie... bo od tego w ko艅cu jest etui 偶eby chroni膰 a nie rysowa膰 jak w niekt贸rych przypadkach. Produkt sword jest wy艂o偶ony w 艣rodku czym艣 mi臋kkim wi臋c raczej nie b臋dzie rysowa艂. Jest tutaj jaki艣 u偶ytkownik Spigen SGP Neo Hybrid EX SLIM BUMPER i mo偶e si臋 wypowiedzie膰 jak sprawa wygl膮da w tym przypadku?? I czy ewentualnie warto dop艂aci膰 ?? Z g贸ry dzi臋kuje

#4484 _iPatryk_

_iPatryk_
  • 205 post贸w
  • Sk膮dCz臋stochowa, Poland

Napisano 24 marca 2013 - 10:14

[CIACH]

Tw贸j wpis zosta艂 usuni臋ty ze wzgl臋du na b艂臋dn膮 pisowni臋. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pami臋taj, na tym forum bezwzgl臋dnie przestrzegamy zasad j臋z. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#4485 vooxie

vooxie
  • 81 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 25 marca 2013 - 09:59

Ja ostatnio kupi艂am ch艂opakowi Moshi iGlaze Armour, Etui dla iPhone 5 - cena wysoka jak dla mnie, ale to by艂 urodzinowy prezent, wi臋c jako艣 przebola艂am... Wykonanie bardzo dobre, zreszt膮 jak wi臋kszo艣膰 produkt贸w od Moshi (ja mam etui do MacBooka tej marki). Szkoda, 偶e folii na ekran nie ma w zestawie, jest tylko na ty艂, 偶eby jab艂uszko si臋 nie porysowa艂o ;)

#4486 Bazagazeal

Bazagazeal
  • 144 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w, PL

Napisano 25 marca 2013 - 21:21

A co my艣licie o bia艂ym etui CandyShell od Specka do bia艂ego 4Sa? :)

#4487 kd蕵

kd蕵
  • 257 post贸w
  • Sk膮dJaros艂aw

Napisano 25 marca 2013 - 22:32

Czy kto艣 u偶ywa Spigen SGP ARMOR Slim i mo偶e si臋 podzieli膰 opini膮 na temat tego etui?

Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.

#4488 GIZIU

GIZIU
  • 923 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 26 marca 2013 - 09:08

Szukam czego艣 do biegania dla iPhone'a 5. Kiedy艣 mia艂em opask臋 na r臋k臋 Nike i iPod Nano mi si臋 w niej nie藕le "poci艂". iP5 jest wi臋kszy wi臋c armband odpada. Znacie jakie艣 inne rozwi膮zanie ? Mo偶e co艣 na pasek ?

#4489 rafalik1

rafalik1
  • 44 post贸w

Napisano 26 marca 2013 - 13:11

Witam,
interesuje mnie zakup takiej obudowy iPhone 5 5G * SWORD * ALUMINIUM METAL CASE + FOLIA (3118059819) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej. czy my艣licie 偶e jest to w pe艂ni oryginalny produkt ? czy posiadacie mo偶e tak膮 obudow臋 ? interesuje mnie jego wytrzyma艂o艣膰 czasem telefon spadnie i nie chc臋 aby od razu pop臋ka艂 (wiem zale偶y jak upadnie ;) do tej pory do iphona 4 uzywa艂em baterie Mophie Juice Pack i z ni膮 spad艂 na beton, chodniki itp kilka razy r贸wnie偶 na pod艂og臋 czy wypad艂 z samochodu jak wysiada艂em i wszystko by艂o ok

#4490 RumburMK

RumburMK
  • 613 post贸w

Napisano 26 marca 2013 - 18:15

Czy kto艣 u偶ywa Spigen SGP ARMOR Slim i mo偶e si臋 podzieli膰 opini膮 na temat tego etui?

Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.

Pisa艂em o tym etui kilka post贸w wy偶ej. Dobrze spasowane, ale pogrubia telefon i to aluminium porysowa艂o si臋 w kilka sekund. W sumie da艂em go dziewczynie, wi臋c jej to nie przeszkadza bo nosi telefon w torebce , ale je艣li nosisz telefon w kieszeni to mo偶e powiniene艣 wybra膰 co艣 innego (byle by nie plastikowego), no chyba 偶e jeste艣 przyzwyczajony do grubych telefon贸w to etui jak najbardziej ok.

#4491 offca86

offca86
  • 52 post贸w
  • Sk膮dBristol, UK

Napisano 26 marca 2013 - 21:06

Dok艂adnie tak jak pisa艂 RumburMK to etui pogrubia telefon i iPhone ju偶 tak nie le偶y fajnie w d艂oni jak bez, mia艂em przez 2 dni poniewa偶 jak zamawia艂em wersj臋 SGP Air Slim to przez pomy艂k臋 sprzedawca przys艂a艂 mi w艂a艣nie ARMOR Slim i zdecydowanie bardziej polecam Air Slim telefon w tym case nie traci na wygl膮dzie.

#4492 Attiss

Attiss
  • 594 post贸w

Napisano 26 marca 2013 - 22:46

A co my艣licie o bia艂ym etui CandyShell od Specka do bia艂ego 4Sa? :)

Kolega u偶ywa do iPhone'a 5 i jest zadowolony

#4493 gosu001

gosu001
  • 81 post贸w

Napisano 30 marca 2013 - 12:46

Ja w zesz艂ym tygodniu zakupi艂em pokrowiec do iPhone 5 PURO Plasma Cover. W komisach kosztuje ok. 80-90 z艂, jednak na allegro spokojnie mo偶na kupi膰 za 50-60 z艂. Jestem z niego bardzo zadowolony. Wykonany z dobrej jako艣ci materia艂u, nieznacznie tylko pogrubia telefon (ramka wychodzi troch臋 ponad ekran, tak偶e daje to lepsze zabezpieczenie w razie upadku). Poza tym plecki s膮 wykonane w stylu ty艂u w iP 5 (d贸艂 i g贸ra przezroczyste, 艣rodkowa cz臋艣膰 z matowej gumy, kt贸ra nie b臋dzie si臋 rysowa膰), wi臋c w og贸le nie psuje wygl膮du telefonu.
D艂ugo zastanawia艂em si臋 nad bumperem SGP Spiegen Neo Hybrid EX, jednak ba艂em si臋, 偶e jak na swoj膮 cen臋 nie zapewni dostatecznej ochrony telefon, wybra艂em PURO i serdecznie polecam ;)

#4494 ghost131

ghost131
  • 65 post贸w

Napisano 30 marca 2013 - 14:06

Witam ,zamierzam kupi膰 SGP SPIGEN Linear Metal Crystal ,czy mo偶e kto艣 podzieli膰 si臋 opini膮 na temat tego etui ?

#4495 mirk0o

mirk0o
  • 6 post贸w

Napisano 31 marca 2013 - 12:20

Panowie i Panie doradzcie co wybra膰 do 4S:

- Incipio Le Deux [url=http://www.cortland.pl/product-15293.html]iPhone :: Etui :: Incipio Le Deux etui do iPhone 4/4S (czarne) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac[/url]

- Incase Snap Case [url=http://store.apple.com/pl/product/H4762ZM/A/incase-snap-case-for-iphone-4]Etui Incase Snap Case dla iPhone'a 4S - Apple Store (Polska)[/url]

#4496 Murawsky

Murawsky
  • 103 post贸w

Napisano 01 kwietnia 2013 - 15:16

http://www.euro.com....-5-czarny.bhtml
http://www.euro.com....CFUtY3goddzIAng
http://www.puro.com....ialy,3,1397,832

Kt贸ry z tych trzech by艣cie polecili ? Z wygl膮du najbardziej podoba mi si臋 ten pierwszy, ale wygl膮da na najmniej solidny. Ostatni za艣 wygl膮da na najsolidniejszy, ale te偶 niestety na najgrubszy no i na pewno nie tak 艂adny jak tamte (ty艂 jest przykryty).

#4497 iron.gery

iron.gery
  • 4聽651 post贸w
  • Sk膮dPolska | USA

Napisano 02 kwietnia 2013 - 10:46

Szukam etui do bia艂ego iPhone'a 5. Wa偶ne aby nie podrapa艂o ramki i nie pogrubi艂o telefonu. Co艣 minimalistycznego z ochron膮 ramki, mo偶e jaki艣 bumper.

Macie jakie艣 sprawdzone propozycje.

#4498 vardes

vardes
  • 28 post贸w

Napisano 03 kwietnia 2013 - 01:10

Witam, ot贸偶 mo偶e to pytanie b臋dzie mniej zwi膮zane z etui i pokrowcami ni偶 trzeba, ale i tak nie zaszkodzi spr贸bowa膰. mianowicie ostatnio czyta艂em o pewnym "uchwycie" do telefon贸w przyczepianym z tylu, dzi臋ki kt贸remu mo偶emy trzyma膰 telefon 2 palcami w艂o偶onymi w ten uchwyt. Jakby kto艣 m贸g艂 mi da膰 link do strony ze sklepem kt贸ra oferuje owy uchwycik, b臋d臋 bardzo wdzi臋czny.
Ju偶 znalaz艂em, g艂upi ja, mia艂em link w zak艂adkach : ).
http://shop.flygrip.com/

#4499 ghost131

ghost131
  • 65 post贸w

Napisano 03 kwietnia 2013 - 15:15

[ATTACH=CONFIG]14512[/ATTACH]Spotkali艣cie sie kiedykolwiek z podr贸bk膮 etui sgp ? Dzisiaj dosta艂em moje i zastanawiam sie czy to aby nie podr贸bka

#4500 _iPatryk_

_iPatryk_
  • 205 post贸w
  • Sk膮dCz臋stochowa, Poland

Napisano 03 kwietnia 2013 - 16:12

folia podr贸bka na 100 % orgina艂y maja znaczek sgp na tym listku za kt贸ry odrywasz. etui na 80%orgina艂 . gdzie kupowa艂e艣 je艣li allegro podaj link. ja kupow艂em u autoryzowanego dystrybutora na allegro , chcesz podam ci namiary:)

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych