Według mnie najlepsze będzie to - [url=http://www.spigen.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-5/iphone-5-leather-case-argos-series.html]SPIGEN SGP | iPhone 5 Leather Case Argos - iPhone 5 - Apple iPhone - Cell Phones[/url]
Czemu najlepsze? Masz może porównanie z futerałami StilGut, które wymieniłem? Na pierwszy rzut oka mi również etui SGP wydaje się bardziej dopracowane, zastanawia mnie tylko to rozwiązanie zastosowane przy połączeniu tylnej części z przednią, która ma chronić wyświetlacz. Ponadto nie wiem jak w użytkowaniu zachowuje się ta skóra (kolor brązowy), wygląda mi ona na zamsz więc po zabrudzeniu wynikającym z normalnego użytkowania, po pewnym czasie może wyglądać kiepsko, a w przypadku zamszu samo przetarcie wilgotną ściereczką niestety nic nie da... Z kolei etui StilGut mają przeszycia, które mogą (choć to tylko moje przypuszczenie) rysować telefon w miejscach, w którym się z nim stykają.
Do tego samo zamknięcie tego rodzaju futerałów, czy zastosowany w nich rodzaj klipsa nie będzie przypadkiem wycierał aluminiowej obudowy iPhone 5 (biała wersja)?
Zauważyłem, że większość z Was zaopatruje się w etui wykonane z różnego rodzaju tworzyw sztucznych, czy mimo tego macie doświadczenia z użytkowania futerałów takich lub podobnych do tych, które wymieniłem, wykonanych z naturalnej skóry? Jeśli tak, to podzielcie się nimi abym znalazł odpowiedzi na pytania z mojego pierwszego posta.
Pozdrawiam.