Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Futerały, etui itp.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8842 odpowiedzi w tym temacie

#4176 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 03 stycznia 2013 - 11:55

Dostałem właśnie SGP Spigen Ultra Thin Air Soft Clear. Etui jest super cienkie wyglada idealnie, poprawia zdecydowanie trzymanie iphone w dłoni. Tył widać bardzo fajnie. Zdecydowanie polecam.

#4177 Kamiśka

Kamiśka
  • 3 postów
  • SkądŁódź

Napisano 03 stycznia 2013 - 12:05

Ja moje maleństwo nosze w różowym słodkim mięciutkim włochatym futerale. Dam jak o dzidzisusia :)Zero ryski :)

#4178 North

North
  • 1 336 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 12:52

A ma ktoś to SGP Ultra Thin Air w tej wersji Crystal Clear? Zastanawiam się, czy widać je mocno. Poza tym polecam SGP Neo Hybrid EX Slim. Używam od 2 tygodni, jakość super, minimalnie pogrubia telefon, ale dzięki ramce w kolorze Metal Slate bardzo dobrze imitowany jest naturalny kolor iPhona. Do tego miłe zaskoczyły mnie folie, szczególnie ta matowa na tył (nie sądziłem, że będzie tak dobrze wyglądać). Dzisiaj zdjąłem etui, na ramce zero odprysków, czy rys, zobaczymy, co będzie za miesiąc;) Czekam jeszcze, aż SGP zacznie sprzedawać oddzielnie te plastikowe części, bo jednak dawać kolejne 150zł, żeby mieć drugi kolor (kusi mnie jeszcze czerwony), to już przesada;)

#4179 NoRk

NoRk
  • 155 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 13:10

Up a jak jest z tą ramką w EX Slim? czy dociska dobrze tą gumę? chodzi mi o to czy bumper się trzyma telefonu, czy trzeba go np. poprawiać aby leżał dobrze.

#4180 North

North
  • 1 336 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 13:52

Dobrze jest trzymany, podczas wyciągania z kieszeni nic się nie dzieje. Właściwie jedyna ruchomość jest, gdy pociągniesz tą gumową część na bok, wtedy odchodzi od telefonu. Ale to trzeba robić w sposób zamierzony, sam z siebie bumper w ogóle się nie zsuwa;)

#4181 campeone

campeone
  • 47 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 15:13

Orientuje się ktoś gdzie w Polsce można dostać akcesoria firmy Elago? Chodzi dokładnie o etui "elago S5 Outfit". Na emejzonie amerykańskim jest specjalna oferta na to właśnie etui- 14$, ale nie wysyłają poza US.

#4182 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 15:37

Orientuje się ktoś gdzie w Polsce można dostać akcesoria firmy Elago? Chodzi dokładnie o etui "elago S5 Outfit". Na emejzonie amerykańskim jest specjalna oferta na to właśnie etui- 14$, ale nie wysyłają poza US.

W polsce wątpie, ale poszukaj na Ebay'u

#4183 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 03 stycznia 2013 - 21:21

http://www.amazon.co...57244475&sr=1-1 z UK Ci wyślą..

#4184 matjas

matjas
  • 109 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 03 stycznia 2013 - 21:42

Korzystał ktoś z Was z Xqisit iPlate Style dla iPhone'a 5? Gumowe "nóżki" wydają się być interesującym rozwiązaniem, zwłaszcza że na uczelnianych aulach ciągle ześlizguje mi się telefon z tych pochyłych stolików i ląduje na ziemi. Myślałem też nad skórzaną wsuwką typu SENA Ultraslim czy SGP Spigen Crumena S. Tak jak jeden z przedmówców, korzystałem ze skórzanego pokrowca razem z BlackBerry i musze powiedzieć, że byłem bardzo zadowolony. Jednak czy aby w przypadku korzystania ze wsuwki razem z czarnym iPhonem, na którego będzie nałożona jedynie folia na ekran nie będzie schodziła z farba z kantów?

#4185 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 03 stycznia 2013 - 21:55

Te pokrowce z spigena są w środku chyba mieciutkie z reszta Sena chyba tez. Wyglądają super. Możesz jeszcze zobaczyć Poetic Atmosphere zachwalany na zagranicznych serwisach. Tylko w Polsce go raczej nie kupisz, jedynie brytyjski Amazon

#4186 disel146

disel146
  • 2 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 22:07

Mozna gdzies dostac pokrowiec na iphona 4 z jakims fajnym nadrukiem z tylu (chodzi mi o ten gumowy pokrowiec) niemoge nigdzie znalezc takiego czegos albo czy jest jakas osoba/firma ktora sie zajmuje produkcja takich pokrowcow z dowolnym nadrukiem??

#4187 JOYMAT

JOYMAT
  • 32 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 14:09

czy switcheasy to dobre casy na ip4? chodzi mi o jakosc i zywotnosc tych casow

#4188 RumburMK

RumburMK
  • 613 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 19:54

Najlepszym rozwiązanie będzie jak pojadę do Cortland i tam coś wybiorę co będzie mi pasowało a jeśli chodzi o SGP Spigen Ultra Thin Air Soft Clear to chyba lepiej już zamówić z tym czarnym tyłem iPhone 5 Case Ultra Thin Air z czarnym tyłem bo te przezroczyste niby udają pokrowce których nie widać bo są przezroczyste i efekt chyba jest taki sobie.... jak już kupować pokrowiec niech ni bedzie i niech go bedzie widać )

haha pokrowiec :D..... no tak, jedni kupują "pokrowiec" żeby było go widać , w tym wypadku jakiś mocno jaskrawy kolor będzie strzałem w dziesiątkę....a inni kupują te tzw "pokrowce" po to, aby zabezpieczyć telefon tj obudowę przed zarysowaniem. Ja też zamówiłem crystal clear, bo jeśli już założę "pokrowiec" to chce, aby był jak najmniej widoczny, a jak najlepiej chronił telefon

#4189 Booolek

Booolek
  • 252 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 20:31

haha pokrowiec :D..... no tak, jedni kupują "pokrowiec" żeby było go widać , w tym wypadku jakiś mocno jaskrawy kolor będzie strzałem w dziesiątkę....a inni kupują te tzw "pokrowce" po to, aby zabezpieczyć telefon tj obudowę przed zarysowaniem. Ja też zamówiłem crystal clear, bo jeśli już założę "pokrowiec" to chce, aby był jak najmniej widoczny, a jak najlepiej chronił telefon

Mam prośbę jak już go dostaniesz opisałbyś mi swoje spostrzeżenia iż sam się zastanawiam nad kolorkiem a raczej jego brakiem ;)

#4190 Jablkowy

Jablkowy
  • 10 postów
  • SkądLegionowo

Napisano 04 stycznia 2013 - 22:02

Na pewno nie polecam pokrowców ODYOYO przynajmniej do iPhone'a 5 a co do innych to nwm. Kupiłem i po tygodniu popękał.. a najlepsze ze ani razu mi nie upadł... zareklamowałem i każą mi czekać w iSpot 30 dni... no cóż

#4191 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 05 stycznia 2013 - 00:23

Mam prośbę jak już go dostaniesz opisałbyś mi swoje spostrzeżenia iż sam się zastanawiam nad kolorkiem a raczej jego brakiem ;)

Mam soft clear od 2 dni bardzo fajnie to wyglada na czarnym iphone. Miałem oklejac tył telefonu folią ale stwierdziłem ze jak mam etui to po co tam jesce folia. Tak więc soft clear ze spigena wyglada fajnie, zakłada i ściąga sie je lekko, materiał z którego wykonane jest etui jest w miarę podający sie więc o zarysowania przy zakładania cieżko. Polecam.

#4192 Booolek

Booolek
  • 252 postów

Napisano 05 stycznia 2013 - 10:11

Mam soft clear od 2 dni bardzo fajnie to wyglada na czarnym iphone. Miałem oklejac tył telefonu folią ale stwierdziłem ze jak mam etui to po co tam jesce folia. Tak więc soft clear ze spigena wyglada fajnie, zakłada i ściąga sie je lekko, materiał z którego wykonane jest etui jest w miarę podający sie więc o zarysowania przy zakładania cieżko. Polecam.

Dzięki chyba się na nie zdecyduje myślę jeszcze o Mint albo clear ;)

#4193 michal911

michal911
  • 161 postów

Napisano 05 stycznia 2013 - 10:47

Macie do polecenia jakieś silikonowe pokrowce bądź plastik-silikon do iPhone 3GS, kiedyś było sporo ciekawych, do wyboru do koloru a teraz ciężko. Może macie coś konkretnego do polecenia co jest obecnie dostępne?

#4194 jerry46

jerry46
  • 19 postów

Napisano 05 stycznia 2013 - 11:14

Szukam solidnego etui do mojego Ipada 4, zastanawiam się nad:
[url=http://allegro.pl/etui-obrotowe-360-ipad-2-3-4-skora-folia-rysik-fv-i2875680783.html]ETUI obrotowe 360 iPad 2 3 4 SKÓRA+Folia+Rysik FV (2875680783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
lub
[url=http://allegro.pl/3w1-smart-cover-back-cover-folia-ipad-4-retina-fv-i2889029733.html]3w1 Smart Cover+Back Cover +Folia iPad 4 RETINA FV (2889029733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]

co będzie lepszym wyborem? chyba, że w tej cenie można coś dużo praktyczniejszego dostać? Zależy mi na tym aby etui dość dobrze zabezpieczało Ipada (z przodu i z tyłu), wygląd to kwestia drugorzędna

#4195 Maciej Smoła

Maciej Smoła
  • 34 postów
  • SkądLublin, Poland, Poland

Napisano 05 stycznia 2013 - 12:54

Jakie są opinie o pokrowcach GelaSkins? Jakie pokrowce będą pasowały do folii od GelaSkins? Jakie są najlepsze pokrowce dla iPhone 4S, które nie zachodzą "na ekran" grubym paskiem, ale minimalnie albo w ogóle (i które można kupić w PL)?

#4196 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 05 stycznia 2013 - 17:18

Hmmmm iPit zrobiłeś mi mętlik w głowie bo faktycznie iPhone 5 z tyłu wygląda świetnie... Więc zastanawiam się nad tym co Ty masz tym Spiegen thin air bo ten zwykly czarny będzie taki banalny chyba że któś ma do zaproponowania jakiś inny ale super cienki i bardzo designerski... Teraz po głowie mi chodzi przezroczysty ale może z wyciętym kółkiem na jabłko z tyłu albo jakis czarny nie przezroczysty ale tez z takim kółkiem... te ELAGO wydają się być super

#4197 iPit

iPit
  • 143 postów
  • SkądK-ce

Napisano 05 stycznia 2013 - 18:20

Z wycietym kółkiem sprawdź Moshi są na Allegro. Byłem dziś specjalnie w katowickim cortlandzie bo chciałem dokupić sobie czerwone incipio feather dostawy jak nie było tak nie ma. Daremny jest ten sklep. Pozostaje zamówić przez neta. Btw czy amerykański Amazon wysyła do Polski ??

#4198 Johny90

Johny90
  • 31 postów

Napisano 05 stycznia 2013 - 18:43

a te Moshi z tym kółkiem będzie tak samo cienkie jak Twoje Spiegen thin air?

#4199 campeone

campeone
  • 47 postów

Napisano 05 stycznia 2013 - 20:26

Z wycietym kółkiem sprawdź Moshi są na Allegro. Byłem dziś specjalnie w katowickim cortlandzie bo chciałem dokupić sobie czerwone incipio feather dostawy jak nie było tak nie ma. Daremny jest ten sklep. Pozostaje zamówić przez neta. Btw czy amerykański Amazon wysyła do Polski ??

Tak, wysyłają bez problemu, ale bardzo ograniczoną gamę produktów.

#4200 Misza3G

Misza3G
  • 81 postów
  • SkądRybnik

Napisano 05 stycznia 2013 - 21:00

Co polecacie do czarnego iPada 2 ???
Myślałem nad smartcoverem z przodu + jakaś kolorowa przeźroczysta folia na plecki ,ewentualnie smart case .
Jest jakaś tańsza alternatywa dla tych pokrowców ???
Są może takie folie które zmieniają kolor przedniej części iPada ( np z czarnego na białe ) ???
Jak z jakością np tego http://allegro.pl/3w...2855296138.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych