Futerały, etui itp.
Posted 26 April 2012 - 15:04
Posted 27 April 2012 - 12:06
Posted 29 April 2012 - 07:31
Kensington - Tablet - iPad - Keyboard Cases - KeyFolio™ Pro Keyboard Case for new iPad® & iPad 2
Pozdrawiam
Posted 29 April 2012 - 16:24
Posted 29 April 2012 - 16:33
Posted 29 April 2012 - 17:26
Oj nie, nie, nie kupuj czegoś, co ma ten otwór na jabłku, mimo, że przylega do urządzenia, to felernie może się tam wkraść kamyczek (opisywałem to kilka stron temu), że mojemu koledze, który miał właśnie tego typu etui, lecz innej firmy, dał za nie bagatela 170zł, bo dobre, ładnie wygląda, ale wpadł mu tam kamyczek, niby niepozorny, nie widać go w ogóle pod obudową, ale kolega chciał wyczyścić urządzenie, gdy zdjął etui okazało się, że kamyczek spowodował "pajączka" o wielkości 3/4 urządzenia.A co sądzicie o tym pokrowcu: Apple iSpot Premium Reseller PURO Soft Cover - Plecki iPhone 4/4S + folia (czarny) - iPhone 4S/4 ? Ma ktoś z nim jakieś doświadczenia może?

Już lepiej kupić bumpera, albo coś, co chroni cały tył.
Posted 29 April 2012 - 18:06
Poleci mi ktoś etui które nie porysuje mi ramki iphone i nie powiększy dużo telefonu. Mam capsule rebel i przeszkadza mi to że telefon w etui jest po prostu za duży.
Jest jakieś etui w którym iphone mieści się do docka?
Polecam etui, które sam miałem możliwość użytkować & sprawdzić jak się w nich prezentuje urządzenie spod znaku ugryzionego jabłka:
Belkin Grip Vue:
Belkin : Grip Vue for iPhone 3GS
Belkin Grip Vue for iPhone 4 F8Z642
A iPod Touch 4G: "PURO Plasma silikonowe etui":
Niestety nie udało mi się znaleźć w sprzedaży: Belkin Grip Vue Tint Case for Apple iPod Touch 4G (Clear):
Posted 30 April 2012 - 01:15
Koledzy, co powiecie na temat tego etui?
ORYGINALNE etui pokrowiec nakładka Belkin iPad 2 (2309546533) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jest to Belkin Grip Vue. Czy ma jakieś wady? Czy to, że jest wykonane z twardego materiału, może sprawić, że tył iPada się porysuje? Jakieś alternatywy (koniecznie przeźroczyste)?
Posted 30 April 2012 - 21:55
Witam
Koledzy, co powiecie na temat tego etui?
ORYGINALNE etui pokrowiec nakładka Belkin iPad 2 (2309546533) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jest to Belkin Grip Vue. Czy ma jakieś wady? Czy to, że jest wykonane z twardego materiału, może sprawić, że tył iPada się porysuje? Jakieś alternatywy (koniecznie przeźroczyste)?
zwykłe, przeżroczyste plecki....
Posted 01 May 2012 - 02:11
zwykłe, przeżroczyste plecki....
Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.
Posted 01 May 2012 - 19:53
Drugie, firmy Puro, plastik owleczony skórą. Spokojnie można nosić w spodniach, telefon w nim mocno siedzi, no ale przy upadku z wysokości, nie wiem czy mój telefon byłby do końca bezpieczny. Jedyne co, to nie polecam białego, bo jak widać, strasznie się brudzi.
http://desmond.image...jpg&res=landing
http://desmond.image...jpg&res=landing
Posted 02 May 2012 - 12:02
Posted 02 May 2012 - 17:19
Jaki pokrowiec byłby najlepszy, a zarazem solidny dla iPada, żebym mógł go nosić w torbie z zeszytami, bądź rzeczami na trening? Zastanawiałem sie nad PURO You Move It Moves | Kategorie ... co myślicie czy jest wystarczająco solidny żeby ochronić mojego iPada przed uszkodzeniami?
Po ponad miesiącu zmieniłem zdanie o puro i nie polecam. Mam zeta cover, nosiłem ipada z kilkoma innymi akcesoriami. W torbie uszkodziła się krawędź z etui, a później całość zaczęła się rozłazić - bo jest zrobiona -uwaga- z kartonu i dodatkowo usztywniającego tworzywa. Za sto kilkadziesiąt zł to dowcip jest.
Posted 02 May 2012 - 22:38
Posted 03 May 2012 - 09:00
Mam Zeta Cover od paru dni (dostałem w prezencie) i póki co jestem zadowolony, ale... O ile tylna cześć jest dobrej jakości, to przednia nie robi dobrego wrażenia i mam obawy co do jej wytrzymałości w przyszłości, nie jest tak dopasowana i daleko jej do jakości Smart Cover od Apple, którego też posiadam.Po ponad miesiącu zmieniłem zdanie o puro i nie polecam. Mam zeta cover, nosiłem ipada z kilkoma innymi akcesoriami. W torbie uszkodziła się krawędź z etui, a później całość zaczęła się rozłazić - bo jest zrobiona -uwaga- z kartonu i dodatkowo usztywniającego tworzywa. Za sto kilkadziesiąt zł to dowcip jest.
Po kilku dniach używania Zeta Cover wróciłem do Smart Cover i mam taki plan, w domu używam SC a na wyjazdy zabieram Puro (nie wyjeżdżam często, więc jakiś czas powinno wytrzymać).
Posted 03 May 2012 - 13:19
Od lat używam iSkin i jestem zadowolona, ale oczywiście jak każda kobieta lubie zmiany czy ktos moze wypowiedzieć sie na temat jakości SwitchEasy VULCAN w porównaniu do iSkin Solo [URL="http://www.iskin.com/iphone4/claro/"]KLIK[/URL] ? Moze jakies inne propozycje?
Posted 03 May 2012 - 18:34
Moim zdaniem 2 opcje:
a) Często, co chwile gdzieś go wyjmujemy, zerkamy, sprawdzamy itp... (wtedy przyda sie case typu pokrowiec-teczka otwierana),

Posted 03 May 2012 - 20:38
Mam Zeta Cover od paru dni (dostałem w prezencie) i póki co jestem zadowolony, ale... O ile tylna cześć jest dobrej jakości, to przednia nie robi dobrego wrażenia i mam obawy co do jej wytrzymałości w przyszłości, nie jest tak dopasowana i daleko jej do jakości Smart Cover od Apple, którego też posiadam.
Po kilku dniach używania Zeta Cover wróciłem do Smart Cover i mam taki plan, w domu używam SC a na wyjazdy zabieram Puro (nie wyjeżdżam często, więc jakiś czas powinno wytrzymać).
A czasami Zeta Cover nie jest tylko na przód tak jak Smart Cover
A pokrowiec ma mi służyć raczej do częstego wyciągania, więc ten raczej odpada

Posted 03 May 2012 - 21:57
A czasami Zeta Cover nie jest tylko na przód tak jak Smart Cover
A pokrowiec ma mi służyć raczej do częstego wyciągania, więc ten raczej odpada
PURO Zeta - w opisie jest napisane, ze to plecki + okładka. Smart Cover to sama okładka
---------- Wpis dodano o 22:54 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:50 ----------
Jaki pokrowiec byłby najlepszy, a zarazem solidny dla iPada, żebym mógł go nosić w torbie z zeszytami, bądź rzeczami na trening? Zastanawiałem sie nad PURO You Move It Moves | Kategorie ... co myślicie czy jest wystarczająco solidny żeby ochronić mojego iPada przed uszkodzeniami?
fajnie wygląda, nie rzuca się w oczy
---------- Wpis dodano o 22:55 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:54 ----------
TUCANO Elements SE - Etui iPad-iPad 2 (czarny) -
---------- Wpis dodano o 22:57 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:55 ----------
Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.
co tu więcej pisać
ciekawiej wygląda to
http://sklep.tucano....rny-p-2290.html
Posted 03 May 2012 - 21:56

Posted 04 May 2012 - 06:49
Posted 04 May 2012 - 08:40
Witam
Od lat używam iSkin i jestem zadowolona, ale oczywiście jak każda kobieta lubie zmiany czy ktos moze wypowiedzieć sie na temat jakości SwitchEasy VULCAN w porównaniu do iSkin Solo KLIK ? Moze jakies inne propozycje?
Jako kobieta, która również lubi zmiany: wizualnie super, szczególnie że ma folie w kolorze etui

Posted 04 May 2012 - 20:24
Co o nim uważacie? Czy warto go kupić, jakie macie doświadczenia z nim związane?
Kilka pytań do posiadaczy:
1. Czy etui nachodzi na ekran i chroni telefon w razie niewielkiego upadku?
2. Czy nałożeniu pokrowca podważa on folię na ekranie (zwykły poliwęglan) czy też nie?
3. Jaki kolor Waszym zdaniem najlepiej będzie się prezentował na czarnym ajfonie cztery?
4. Mogę liczyć na jakieś zdjęcia telefonu w tym pokrowcu? Niestety w Internecie nie znalazłem żadnych fotek.
A może macie do polecenia coś innego (podobnego) w równie rozsądnej cenie?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Etui dostępne jest w dwóch kolorach - białym i czarnym:

Link do strona producenta:
PURO You Move It Moves | Wyniki wyszukiwania
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users