Nocne marki w dzień, czyli rozmowy o wszystkim i o niczym, kulturalnie i bez polityki.
Napisano 30 lipca 2012 - 20:56
Napisano 30 lipca 2012 - 21:06
Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. renqien
Napisano 30 lipca 2012 - 21:08
Tutaj sobie gadajcie o rozmiarach i kto ma jakiego koloru
zielone, rozmiar M i kroj bokserki xD
Napisano 30 lipca 2012 - 22:57
Co za hating tam się urządza, ze apple to dla ciot, dla zakompleksionych, co się z tymi ludźmi dzieje?! Szlag mnie trafia jak czytam te głupoty, i bynajmniej nie dlatego, ze sam mam ajfona.
Napisano 30 lipca 2012 - 23:07
Napisano 31 lipca 2012 - 10:26
Apple otrzymało patent, którym może wykosić całą konkurencję, zwłaszcza Androida - Tech - WP.PL
Co za hating tam się urządza, ze apple to dla ciot, dla zakompleksionych, co się z tymi ludźmi dzieje?! Szlag mnie trafia jak czytam te głupoty, i bynajmniej nie dlatego, ze sam mam ajfona.
Mi również niedobrze się robi jak czytam takie komentarze.. Skąd tyle nienawiści?? Wiele razy prawie odpisałam na tego typu teksty ale się powstrzymałam-chyba nie warto.. Niestety zazdrość rządzi w naszym kraju..
Napisano 01 sierpnia 2012 - 07:38
Napisano 01 sierpnia 2012 - 10:17
Ktoś idzie na Madonnę?
Mi tam się wydaje, że ponad 50-cio letnia babcia wywijająca w stringach na scenie to niezbyt fajny widok. Poza tym MDNA jest do kitu. Już nie ten sam głos Madonny tylko jakiś syntezator. Nie
Napisano 01 sierpnia 2012 - 19:34
I dobrze zrobiłaś, nie warto. Pierwszy lepszy głupek i tak zawali cię "swoimi racjami", to tego przyjdą inni jego pokroju i skończy się na tym, że na twoją odpowiedź przybędzie 10 innych. Zakończy się na nazwaniu cię haterem - bo skoro nie myślisz tak jak oni to nim jesteś :/ Przykre, ale taka prawda...Wiele razy prawie odpisałam na tego typu teksty ale się powstrzymałam-chyba nie warto..
Napisano 01 sierpnia 2012 - 19:55
I dobrze zrobiłaś, nie warto. Pierwszy lepszy głupek i tak zawali cię "swoimi racjami", to tego przyjdą inni jego pokroju i skończy się na tym, że na twoją odpowiedź przybędzie 10 innych. Zakończy się na nazwaniu cię haterem - bo skoro nie myślisz tak jak oni to nim jesteś :/ Przykre, ale taka prawda...
Właśnie o to chodzi. Powiem Ci, że już nawet staram się nie czytać komentarzy pod artykułami na interesujący nas temat. Ciśnienie mi skacze Ja się nie wypieram, że mam lekkiego zajoba na punkcie iProduktów ale cholera jasna nie neguję i nie wyśmiewam innych producentów! Aj szkoda gadać..
Napisano 01 sierpnia 2012 - 20:17
Ja zazwyczaj nie czytam, ale dzisiaj wyjątkowo spojrzałem na te pod artykułem o Powstaniu Warszawskim - żałuję. Idiota, idiotę, idiotą pogania. "Żal" mi za tych wszystkich "Ślązaków" piszących, że to nie polskie święto, tylko "warszawki", a tak w ogóle to ich to nie obchodzi i nie dotyczy - facepalm. Wstyd mi za nich, szczególnie, że też mieszkam na Śląsku... a już całkiem nienawidzę kretyńskiego podziału "Ślązak" vs "Warszawiak" i tej niekończącej się kłótni w której jeden drugiego przegaduje i obraża. Dla mnie Polak to Polak i mam to gdzieś skąd pochodzi. Wracając do iProduktów i komentarzy - dziwisz się, że poziom jest tak niski? Przecież w większości piszą tam dzieci z podstawówki i gimnazjum, którym rodzice nie kupili iPhone... więc skoro oni nie mają, to muszą wyśmiewać innych żeby odreagować i nie czuć się gorszenawet staram się nie czytać komentarzy pod artykułami na interesujący nas temat. Ciśnienie mi skacze
Napisano 01 sierpnia 2012 - 20:32
Napisano 01 sierpnia 2012 - 21:14
Przecież w większości piszą tam dzieci z podstawówki i gimnazjum, którym rodzice nie kupili iPhone... więc skoro oni nie mają, to muszą wyśmiewać innych żeby odreagować i nie czuć się gorsze
Taka zasada, "ja nie mam to on też nie może mieć/a jak on ma to jest głupi"
Napisano 02 sierpnia 2012 - 17:30
Napisano 02 sierpnia 2012 - 18:29
a już całkiem nienawidzę kretyńskiego podziału "Ślązak" vs "Warszawiak"
A dzielic ich trzeba, ale tutaj wygrany to raczej nie bedzie dumnyz swojego zwyciestwa. Czy to powstanie warszawskie, czy jakie kowliek inne, zazwyczaj opadlo, przynioslo zniszczone miasto i wiele strat w ludziach. Nie widze sensu swietowania czegos, co okazalo sie wielka kleska ... ale mialo byc kulturalnie i bez polityki.
Napisano 02 sierpnia 2012 - 18:35
No i jest podziały Polaków to nie polityka... chyba ;Dale mialo byc kulturalnie i bez polityki.
Napisano 02 sierpnia 2012 - 19:00
http://desmond.image...png&res=landing
przegralismy, no ale ... uzbrojenie, i tak powinnismy byc dumni i to i tamto
Napisano 02 sierpnia 2012 - 22:28
Napisano 03 sierpnia 2012 - 16:21
Napisano 03 sierpnia 2012 - 17:08
Napisano 03 sierpnia 2012 - 17:39
i wiecie co? Od przynajmniej 2 lat, a nie wiem, czy nie wcześniej, bo nie zwróciłem uwagi, 1 sierpnia o 17-tej syreny milczą... Smutne. Potem dzwoni jakaś baba do mnie i prosi o zakup map do historii dla tej szkoły. A nich się gonią. Do nauki historii nie mapy są potrzebne, a odpowiednie podejście. Dzieciarnia nie będzie szanować historii, jeśli nie da im się przykładu.Szkoła 16 września 1996 r. przyjęła zaszczytne imię Batalionów Armii Krajowej "Gustaw" i "Harnaś". Szkolna młodzież pamięta ile ludzi poległo w walce o Ojczyznę. Aby oddać im cześć, co roku jeździ na Powązki i pielęgnuje groby powstańców. Kombatanci są bardzo mili i na specjalne okazje przychodzą do szkoły i opowiadają o wojennej Warszawie, o tragicznych dniach powstania w 1944 roku.
A jeśli mówimy o celebrowaniu zdarzeń historycznych, to jak we wszystkim w życiu, potrzebny jest zdrowy rozsądek. Nie można przesadzać i przez 63 dni się umartwiać, ale z drugiej strony, chwila zadumy i wspomnienia jest potrzebna. Nie można całe życie pałać nienawiścią do Niemców i Ukraińców, bo kiedyś nas skrzywdzili. Nie można obarczać współczesnych za winy ich przodków. Powinno się natomiast szanować Powstańców i ludność cywilną Warszawy, za poświęcenie i walkę, bo była to walka dla nas i za nas, pokolenie które może żyć w swoim kraju, wolne.
Napisano 03 sierpnia 2012 - 18:55
Napisano 03 sierpnia 2012 - 19:06
Napisano 03 sierpnia 2012 - 21:41
Napisano 03 sierpnia 2012 - 21:44
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych