Witam
Możliwe że mam gorszy zasięg w iphonie przez to, że mam kartę play online - internetu na kartę, a nie zwykłego prepaida jakiegoś fresh'a czy coś takiego ? Czy to ma znaczenie, czy po prostu play ma słaby zasięg u mnie w okolicy ?
Już po woli zaczyna mnie wkurzać ciągłe szukanie sieci / jedna kreska lub brak zasięgu.
Pozdrawiam
crasti13
Zasięg
Rozpoczęty przez
crasti13
, 23 sty 2012 16:51
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 stycznia 2012 - 16:51
Napisano 24 stycznia 2012 - 14:13
Kiedyś miałem podobny problem i doszedłem do wniosku, że Play (przynajmniej internet) ma na prawdę słaby zasięg, prawie nigdzie go nie miałem- szczególnie poza dużymi miastami. Obecnie używam Orage (na kartę, które są do kupienia na allegro za grosze) i zasięg mam prawie wszędzie.
Napisano 25 stycznia 2012 - 18:33
No właśnie w playu odpowiadała mi cena internetu ale widocznie będę zmuszony zmienić siec.
Edit:
Dobra, już sam rozwiązałem problem. Polegał on na tym, że ja mam kartę Play Online - czyli internetu playa, a działa on tylko na nadajnikach Playa, więc stąd taki zasięg. Kupuje starter fresha i po problemie.
Temat do zamknięcia.
Napisano 02 lutego 2012 - 15:46
Ja tam jakbym miał zmieniać z play czy czegokolwiek to tylko na Heyah. Często dzwonię za granicę, a w prepaidzie Heyah jest najtaniej. Do siostry w Anglii i kuzyna w Kanadzie dzwonię za 59gr/min, a po podwójnym doładowaniu za 30gr/min. Tańszej sieci jeszcze nie znalazłem Gdybym jednak chciał duże pakiety neta to brałbym OF.
#5 Gość_betono_*
Napisano 02 lutego 2012 - 15:48
Orange free na karte chyba najlepszy teraz do samego netu...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych