Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

ipod touch 4 czy htc sensation xe beats lub evo 3d?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
29 odpowiedzi w tym temacie

#26 Dawidos

Dawidos
  • 568 postów

Napisano 18 stycznia 2012 - 00:46

Nie zaprzecze, powiem wiecej słuchawki Apple'a nie są warte wiecej jak 25 zł a wszyscy dobrze wiemy ile za nie wołają w AOS. (130)

To jest właśnie marketing. Te słuchawki są jednym ze znaków rozpoznawczych Apple

#27 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 18 stycznia 2012 - 00:50

Ich cena podyktowane jest kultowością (bo białe) tak samo jak te słuchawki noszące nazwisko Dr. Dre. Są lepsze ale są i droższe ale tak samo nieopłacalne :P

#28 Dawidos

Dawidos
  • 568 postów

Napisano 18 stycznia 2012 - 00:52

Dobra wrócmy do tematu mimo wszystko patrząc na wymagania założyciela tego tematu to skłoniłbym się bardzie ku ipodowi

#29 cysio528

cysio528
  • 186 postów

Napisano 18 stycznia 2012 - 22:56

Miałeś ten telefon w rękach?

---------- Wpis dodano o 00:30 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:29 ----------

Mimo wszystko jak kupujesz telefon, ipod i tego typu to dostajesz zawartość zestawu, a słuchawki dołączane do htc sensation xe beats są lepsze od tych dołączonych z ipodem i raczej nie zaprzeczysz

Tak, miałem ten telefon w rękach, ale co to ma do tego? ja nie pisałem o telefonie, tylko o słuchawkach- słuchałeś ich? mysle ze nie, bo jakbys posluchał, to bys ich nie zachwalal;)

tak, tylko w iphonie i ipodzie nie placisz za sluchawki paruset zl

#30 adam09626

adam09626
  • 156 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 19 stycznia 2012 - 15:49

Nie płacisz za słuchawki paruset zł, ale te beatsy i tak jakościowo bardziej pasują do swojej ceny, niż apple. Co do tematu, to może iść do zamknięcia, bo już zamówiłem ipoda touch 4 64 gb :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych