Apple TV 2 i Polska Telewizja
Napisano 13 marca 2013 - 16:19
Napisano 14 marca 2013 - 23:09
Napisano 14 marca 2013 - 23:34
Napisano 16 marca 2013 - 22:52
Proponuję zebrać siły i na tym wątku lub innym umieszczać informacje o ALTERNATYWIE dla WEEB.TV
Może to spowoduje jakiś wstrząs!
No to może ja zacznę o tej alternatywie...
Z Weeb.TV dałem sobie definitywnie spokój ponieważ już dłużej nie miałem siły z ciągłym buforowaniem lub innymi problemami, które zdarzały się bardzo często i do tego w najmniej odpowiednich momentach, co doprowadzało mnie do wściekłości...
Początkowo wystarczał mi ten serwis ponieważ nie korzystałem zbyt często z telewizji (internet mi w zupełności wystarczał)...
Teraz częściej korzystam z telewizji i najnormalniej w świecie wziąłem sobie telewizję N... płacę około 60 zł miesięcznie ale jestem zadowolony jak nigdy...
niema najmniejszych problemów, wszystko śmiga jak ta lala...
Uważam iż serwis Weeb.TV, mówiąc brzydko, ma wszystkich daleko w dupie, zważywszy na to ile pieniędzy pobierają od użytkowników kont premium a jakiej jakości usługi tym użytkownikom dostarczają.. Po prostu żenada...
Dlatego zastanówcie się poważnie czy chcecie zaoszczędzić te kilkadziesiąt złotych kosztem waszych zszarganych nerwów czy po prostu chcecie czasem (lub częściej) spędzić kilka miłych chwil przed telewizorem oglądając wasz ulubiony serial, czy co tam sobie lubicie oglądać...
Pozdrawiam wszystkich gorąco...
Napisano 16 marca 2013 - 23:05
@Serafin__,
Dodam tylko...
wiadomo, ze ci co moga dac antene za okno juz dawno zrezygnowali z takich serwisow jak weebtv.
Niestety jest duze grono osob, ktore nie maja takiej mozliwosci..
Dla nich jedyna deska ratunku sa takie serwisy.... jak weeb tv... faktem jest iz jest najtanszy.... sa drozsze i lepsze maja nawet mozliwosc nagrywania...
Tutaj juz kazdy z nas wybierze za co chce placic..
ps:osobiscie mam antena satelitarna, lecz z powodu zainteresowan lubie inne "gadzety" ktorym poswiecam wiekszosc mego czasu:)
Pozdrawiam
GAMA007
Napisano 16 marca 2013 - 23:27
Witam,
@Serafin__,
Dodam tylko...
wiadomo, ze ci co moga dac antene za okno juz dawno zrezygnowali z takich serwisow jak weebtv.
Niestety jest duze grono osob, ktore nie maja takiej mozliwosci..
Dla nich jedyna deska ratunku sa takie serwisy.... jak weeb tv... faktem jest iz jest najtanszy.... sa drozsze i lepsze maja nawet mozliwosc nagrywania...
Tutaj juz kazdy z nas wybierze za co chce placic..
ps:osobiscie mam antena satelitarna, lecz z powodu zainteresowan lubie inne "gadzety" ktorym poswiecam wiekszosc mego czasu:)
Pozdrawiam
GAMA007
Jeśli chodzi o zainteresowania, to z samego adona sdxbmc nadal korzystam, choćby dla ipli i innych takich... też lubię kombinować...
ale weeb.tv ostatnimi czasy po prostu przesadzał, przez co nie wytrzymałem i musiałem coś napisać... dla własnego spokoju...
Pozdrawiam i jeśli na coś fajnego i godnego zainteresowania jeszcze kiedyś się natknę, na pewno poinformuję użytkowników forum..
Napisano 17 marca 2013 - 09:57
- - - Updated - - -
Polak to by chcial wszystko miec w gratisie i to najwyzszej jakosci co za mentalnosc ???
- - - Updated - - -
Bo przeciez wydalem moje 50 zl !!!
Napisano 17 marca 2013 - 16:49
Nie rozumiem ludzi ktorzy mowia o kupnie abonamentu jako o alternatywie....chyba czas zapoznac sie ze znajomoscia tego slowa
A czym według Ciebie jest alternatywa?? Dla mnie jest to po prostu inny sposób oglądania telewizji. A innym sposobem oglądania telewizji w przypadku Weeb.TV (internet) jest telewizja satelitarna. I oczywiście na odwrót, jeśli masz telewizją satelitarną to inny sposób (zwany alternatywą) to Weeb.TV
Jak mozna spodziewac sie jakosci takiej jak z satelity jak placi sie minimum....
A czy ja pisałem że spodziewam się jakości jak z satelity za 19.90 miesięcznie?? Ja bym chciał jedynie oglądnąć sobie dany program od początku do końca, a nie po dwudziestu minutach zobaczyć na ekranie komunikat że "serwer odrzucił połączenie z nieznanych przyczyn"...
..to jak bym kupil malucha i chcial jezdzic nim jak mercedesem.Sam od lat posiadam C + ale nie mam zamiary rezygnowac wlasnie Weeb traktuje jako alternatywe i czasem sobie wykupie abonament by zobaczyc ciekawy mecz lub film
Teraz przyszedł czas na twoje porównanie... Kto według Ciebie chciałby kupując malucha jeździć nim jak mercedesem?? Mi na przykład chodzi o to (tu użyję twojego fajnego porównania) że chcę kupić malucha którym będę mógł w ogóle przejechać z punktu A do punktu B.. a nie że jadę sobie jadę a tu error...
- - - Updated - - -
Polak to by chcial wszystko miec w gratisie i to najwyzszej jakosci co za mentalnosc ???
- - - Updated - - -
Bo przeciez wydalem moje 50 zl !!!
I tu również nie rozumiem do kogo to kierujesz...
Ale po części masz rację z tą mentalnością... Tyle że po moim wcześniejszym poście niczego takiego nie wnioskuję... musiałeś coś źle zrozumieć... Pozdrawiam
Napisano 17 marca 2013 - 17:58
Napisano 17 marca 2013 - 22:41
Napisano 04 kwietnia 2013 - 22:56
Napisano 04 kwietnia 2013 - 23:59
Napisano 06 kwietnia 2013 - 10:37
info ze strony weebtv:
.Powoli zbliżamy się do końca migracji o pełnym zakończeniu będziemy informować. Również wtedy będziemy badali każdy przypadek niepoprawnego działania aby unormować warunki sieciowe w nowym miejscu
Pozdrawiam
GAMA007
Napisano 06 kwietnia 2013 - 14:22
Napisano 21 kwietnia 2013 - 09:37
Napisano 21 kwietnia 2013 - 12:27
Napisano 21 kwietnia 2013 - 13:22
zrób reinstalacje wtyczki może to pomoże bo mi śmiga.
Gdybyś mógł mi pomóc i napisać jak reinstalować tę wtyczkę, bardzo był bym wdzięczny. Kupiłem ATV juz gotowy do odbioru polskiej tv i za bardzo nie wiem jak się za to zabrać.
Pozdrawiam
Napisano 11 czerwca 2013 - 21:16
Napisano 12 czerwca 2013 - 11:56
@szuszesz,
-musisz miec JB
-dła TVN potrzebujesz polska lokalizacje
-ATV 1+2
-polecam ATV2
Pozdrawiam
GAMA007
Napisano 12 czerwca 2013 - 13:44
Napisano 22 stycznia 2014 - 19:58