Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

warto jeszcze kupować iPhone 4?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
863 odpowiedzi w tym temacie

#426 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 03 sierpnia 2013 - 12:49

Dołożyć ? Zastanawiasz się nad 150 zł nad modelem nowszym ? Bierz

#427 Fructo

Fructo
  • 57 postów

Napisano 12 sierpnia 2013 - 10:10

Czy podczas korzystania z przeglądarki, Facebooka, Instagrama, poczty, dzwonienia, pisania zauważę różnicę między 4 a 4s?

#428 koliberek1

koliberek1
  • 1 091 postów
  • SkądRadom, Poland

Napisano 12 sierpnia 2013 - 12:57

Czy podczas korzystania z przeglądarki, Facebooka, Instagrama, poczty, dzwonienia, pisania zauważę różnicę między 4 a 4s?

Zauważysz na pewno. Sama szybkość działania systemu jest o wiele lepsza w 4s.

#429 maciek1027

maciek1027
  • 100 postów

Napisano 12 sierpnia 2013 - 16:26

Pewnie zauważysz, ale sam korzystam właśnie z takich funkcji na swojej 4. i jestem jak najbardziej zadowolony.

Z takich bardziej zasobożernych aplikacji z których korzystam, to Puffin (przeglądarka internetowa z flashem) chodzi bardzo OK. Druga aplikacja to gra: Rayman, brak przycinek (możliwe sporadyczne po uruchomieniu gry)

Sam miałem taki sam problem, jak ty;)

#430 szela_512

szela_512
  • 450 postów
  • SkądChoszczno , PL

Napisano 13 sierpnia 2013 - 09:54

Najprawdopodobniej 10 Września :)

#431 gorooo

gorooo
  • 4 postów
  • SkądPosadza, Poland

Napisano 20 sierpnia 2013 - 18:21

Witam! Mam możliwość wzięcia w abonamencie iP4. Aktualnie mam HTC Desire Z i boję się, że nie będę zadowolony, gdyż bebechy jeżeli chodzi o procek i RAM są w zasadzie podobne. Telefonu potrzebuję do standardowych funkcji jak dzwonienie, smsowanie, przeglądanie internetu, odbierania poczty i korzystania facebooka. Niestety nie stać mnie na iP4S i dlatego pytam czy warto. Inaczej będę musiał wziąć Szajsunga, niby mam tablet z tej firmy, ale telefonu nie chcę :| Pomocy?

#432 kamikox

kamikox
  • 346 postów

Napisano 20 sierpnia 2013 - 18:28

Witam!

Mam możliwość wzięcia w abonamencie iP4. Aktualnie mam HTC Desire Z i boję się, że nie będę zadowolony, gdyż bebechy jeżeli chodzi o procek i RAM są w zasadzie podobne. Telefonu potrzebuję do standardowych funkcji jak dzwonienie, smsowanie, przeglądanie internetu, odbierania poczty i korzystania facebooka. Niestety nie stać mnie na iP4S i dlatego pytam czy warto. Inaczej będę musiał wziąć Szajsunga, niby mam tablet z tej firmy, ale telefonu nie chcę :| Pomocy?

Bierz Samsunga :)

#433 gorooo

gorooo
  • 4 postów
  • SkądPosadza, Poland

Napisano 20 sierpnia 2013 - 18:31

No tak ale nie napisałem jednej rzeczy, nie bardzo sobie mogę pozwolić na dopłacanie do telefonu, a iP4 mogę mięc za 1 zł :|

#434 pawelnrg

pawelnrg
  • 525 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 20 sierpnia 2013 - 18:34

Zależy jakiego samsunga,do twoich zastosowań ip4 wystarczy.

#435 gorooo

gorooo
  • 4 postów
  • SkądPosadza, Poland

Napisano 20 sierpnia 2013 - 18:39

No jeżeli miałbym możliwość dopłacenia to byłby to zapewne SGSII+ lub SIIImini. Chociaż mini mi się nie podoba. I tak się zastanawiam co do supportu, skoro 20 września ma wyjść iP5S i iP5C to chyba iP4 nie będzie już supportowany? Zgadza się?

#436 pawelnrg

pawelnrg
  • 525 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 20 sierpnia 2013 - 19:01

Iphone 4 dostanie ios7 i bedzie to ostatnia wersja systemu.

#437 kompernik

kompernik
  • 264 postów

Napisano 20 sierpnia 2013 - 19:01

iPhone 4 i iOS7 to jakieś nieporozumienie... Ja bym iPhone'a 4 już nie kupił... Jak by nie patrzeć jest to model telefonu sprzed 3 lat...

#438 pawelnrg

pawelnrg
  • 525 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 20 sierpnia 2013 - 19:06

iPhone 4 i iOS7 to jakieś nieporozumienie... Ja bym iPhone'a 4 już nie kupił... Jak by nie patrzeć jest to model telefonu sprzed 3 lat...

To wes wymień Mi jakiegoś androida z takimi parametrami i wsparciem od producenta.
Ios7 beta6 działa przyzwoicie,trochę jej brakuje do sprawności ios6 ale to nadal beta.Oficialny system będzie działał podobnie do ios6.

#439 NoMercy

NoMercy
  • 143 postów
  • Skąd3M

Napisano 20 sierpnia 2013 - 19:13

Oficjalny system będzie działał podobnie do ios6.

Ja mam taką nadzieję. Bo jeżeli byłoby inaczej, to biorąc pod uwagę, że Apple nadal dystrybuuje IP 4 (o polskich operatorach nie wspomnę) zagrywka taka byłaby delikatnie mówiąc, nie fair.

#440 kompernik

kompernik
  • 264 postów

Napisano 22 sierpnia 2013 - 11:43

pawelnrg, iOS7 GM nie będzie działał podobnie co iOS6 na iPhone 4, bo zwyczajnie ogranicza go hardware. Zobacz sobie jak iOS 7 działa na iPhone 4S, a wtedy zrozumiesz, że iPhone 4 właśnie kończy swój żywot (tak jak było z iPhone 3 i iOS 4)...

#441 minime

minime
  • 15 postów

Napisano 23 sierpnia 2013 - 07:25

Nie bardzo rozumiem, dlaczego stawiasz sprawę tak krytycznie - czytałam sporo recenzji, oglądałam sporo filmów, testujących 7 beta na IP4 - średnia ocen jest taka, że chodzi podobnie do iOS6.

Oczywiście to są relacje z drugiej ręki, nie mam w tym względzie własnych doświadczeń, ale po rekonesansie jaki robiłam określenie "nieporozumienie" wydaje mi się co nieco przesadzone.

OK, praktyka pokaże, jak to będzie wyglądać, ale na ten moment doświadczenia testerów z siódemką i IP4 są ogólnie niezłe. Ja w każdym razie mam zamiar to przetestować, bo wygląda to połączenie obiecująco.

#442 Kira88

Kira88
  • 1 postów

Napisano 23 sierpnia 2013 - 09:42

Ilię kosztuje iPhone 5 w ispot??

#443 foto-maniak

foto-maniak
  • 13 postów
  • SkądGdańsk/Suwałki

Napisano 23 sierpnia 2013 - 11:21

[url=http://lmgtfy.com/?q=iphone+5+ispot]Let me google that for you[/url]

#444 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 23 sierpnia 2013 - 12:58

Ilię kosztuje iPhone 5 w ispot??

Takiego lenistwa to ja już dawno nie widziałem.. :/

#445 katalizator

katalizator
  • 2 postów
  • SkądKato

Napisano 23 sierpnia 2013 - 20:23

A pod wzgledem awaryjnosci? 4 ma tendencje do psucia sie bez powodu?

#446 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 23 sierpnia 2013 - 20:59

Przycisk home potrafi w niektórych modelach nie zaskakiwać za każdym razem ale poza tym (i słynnym uściskiem śmierci :D) nie ma żadnych ukrytych wad.

#447 mati1809

mati1809
  • 20 postów

Napisano 23 sierpnia 2013 - 22:02

Późniejsze modele Iphone 4 zostały poprawione i już nie występuje tak zwany uścisk śmierci. A co do przycisku podpisuje się pod tym bo sam mam taki problem.

#448 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 23 sierpnia 2013 - 23:25

Mam właśnie taki późniejszy model (biały iPhone 4) i na początku na sofcie 5.x nie miałem efektu utraty zasięgu a po upgradzie do 6.x mam uścisk śmierci. Nie przeszkadza mi to jakoś mocno ale w sumie mogłoby tego efektu nie być.

#449 Jorga

Jorga
  • 148 postów
  • SkądGrodzisk Mazowiecki, PL

Napisano 28 sierpnia 2013 - 10:14

Witam Was! Jakiś czas temu wypytywałem się o kupno iPhone... Niestety choroba wyłączyła mnie na kilka miesięcy z życia. Obecnie użytkuję HTC Desire X od ponad pół roku i jestem skory do zmiany telefonu. Przez 2 tygodnie byłem w posiadaniu SGS4, ale jakoś nie podszedł mi do gustu i powędrował w ręce mojej narzeczonej. Użytkowałem już wszystkie platformy, prócz iOS i coraz częściej zastanawiam się nad kupnem iPhone. Nie chcę wydawać ponad 2 tysięcy na telefon, którego potencjału i tak nigdy nie wykorzystam. Nie gram w super wymagające gry [ czasem angry birds albo bad piggies, dla zabicia czasu w korku albo pociągu do narzeczonej ]. Głównie chodzi mi o dobrą jakość dźwięku, dobre pisanie smsów, dobrą jakość rozmowy i przeglądanie internetu. Pomyślałem więc, że najodpowiedniejszym z iPhonów będzie 4, ponieważ w przypadku kiedy iOS nie przypadłby mi do gustu to lepiej przebolałbym wtopienie 1200zł, a nie 2300.. Od razu pragnę zaznaczyć, że iPhone 5c w ogóle mnie nie przekonuje. Reasumując - warto jest się pchać w telefon, który ma 3 lata, w tym roku kończy się do niego support, ale będzie zapewne lepiej chodził, niż mój desire X. Czekam na Wasze opinie.. Pozdrawiam, Bartłomiej

#450 Kriss_88

Kriss_88
  • 15 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 28 sierpnia 2013 - 11:06

Witam, kupiłem iPhone'a 4 jakieś 5 tygodni temu. To mój pierwszy iPhone. Telefon kupiłem od koleżanki z pracy w dobrej cenie, więc uniknąłem potencjalnej wtopy i rozczarowania. Jestem bardzo zadowolony. Jakość dźwięku w porządku, zarówno jeśli chodzi o rozmowy jak i słuchanie muzyki. Audiofilem nie jestem. Podobnie jak Ty, nie gram w gry więc nie będę się wypowiadał. Co do pisania sms i w ogóle pisania. iPhone to drugi telefon z ekranem dotykowym w mojej karierze i pisze się rewelacyjnie. Poprzednio używałem Nokii Lumii 800 i mając ją ok. 5 miesięcy ciągle popełniałem jakieś błędy, co było oczywiście irytujące. Przesiadka na klawiaturę w iPhone była bezbolesna i bardzo przyjemna. Reasumując, zakupu nie żałuję, a wręcz przeciwnie, jestem bardzo zadowolony. Myślę, że na początek jest to dobra opcja. W przyszłości planuję zmianę modelu na nowszy... Pozdrawiam i życzę udanego wyboru. Krzysztof

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych