Motorola RAZR vs iPhone 4S
Napisano 12 stycznia 2012 - 19:22
Napisano 12 stycznia 2012 - 22:05
Napisano 12 stycznia 2012 - 22:31
Motorole i nakładkofony mają dopracowanego 2.3 i dostaną 4.0 dopiero gdy już będzie załatany.Pokolenie wyrosłe na rzetelności mediów prywatnych, to juz wiem z kim mam do czynienia
. Nie jest obca Ci zasada "dobre kłamstwo to takie w którym jest dużo prawdy" prawda? Podajesz dużo faktów, ale najwyraźniej istotę wolisz opuścić żeby wyszło na Twoje. A wystarczyło dopisać - Nexus'y owszem maja błędy, ale maja także update ktore je eliminują i to nie raz na pol roku tylko na czas. Tobie sie wydaje, ze jak na Nexus'ie jest powiedzmy system 4.0.1 z bugami to na Motoroli ich nie ma? To jest ten sam system, najważniejsze natomiast pomijasz - Nexus'y sie ich pozbędą, nakładkofony nie.
No nie bardzo, bo Galaxy Nexus ma masę niedoróbek, a iPhone ich nie ma.Powiem wiecej, gdybyś spróbował w tej chwili w kontekście tego co napisałeś być konsekwentny to musialbys o iPhone'ach napisać, ze nie maja mms, wielozadaniowosci, nie da sie zmienić tapety, nie maja kamery do videorozmow itd. Rozumiesz teraz jakie bzdety wypisujesz o oficjalnym telefonie z Android?
Moim zdaniem iPhone przy tych wszystkich nowych smartfonach zrobił się takim ładnym prostym telefonem który nie jest za duży dla rączek jakieś dziewczyny która lubi mieć modne rzeczy.A telefon dla mężczyzny musi być duży moim zdaniem
Tylko jeśli ma kompleksy na punkcie wielkościZgadzam się z tym,lecz dla mężczyzny od 180cm to ten telefon jest za mały...

Mam podobne spostrzeżenia, 4 calowy ekran jest idealny.Dlatego są inne telefony
oni najwidoczniej celują w "under 180cm". Sam mam 182, dłonie przeciętnej wielkości i 4 całe juz ledwo obejmuje (belka powiadomien to juz gimnastyka). 4 całe i w górę juz w ogóle odpadają bo do tego głupio wyglądają przy głowie (mojej).
Napisano 13 stycznia 2012 - 00:29

Napisano 15 stycznia 2012 - 10:22

Napisano 11 kwietnia 2012 - 16:19
Ma być w maju.Jak wyjdzie RAZR MAXX w Polsce piszę sie na niego
.
Motorola RAZR MAXX w Polsce przed wakacjami - TELEPOLIS.PL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych