A ja prosze o pomoc, z racji tego ze niechce zakladac nowego tematu a ten jest ogolnie o tej apce, to napisze tu.
Uzywam z narzeczona freemyapps od dlugiego czasu, nie bylo problemow, ja juz ze 30$ wycharcilem ona ze 20, ale od 2tyg dziwne rzeczy sie u niej dzieja, najpierw aplikacja (a raczej strona w safari od jakiegos czasu freemyaps dziala na safari) wyswietlala zainstalowanie profilu w telefonie, tak jakby pierwszy raz dopiero Iphone mial stycznosc z tym, po instalacji profilu wraca na strone i nadal to samo, ustawialem nowe skroty na pulpit cuda na kiju, i nic, nadal niechca sie otwierac u narzeczonej tak jak u mnie, najgorsze ze ma natrzepane kredyty i nie ma do nich dostepu, wpadlem na pomysl aby zresetowac ustawienia sieciowe, wywola to usuniecie profilu i zainstalowanie go od nowa co powinno rozwiazac probloem, tak sie nie staloo, dopiero po wylaczeniu telefonu na pare minut, i wczesniejsze zresetowanie ustawieni sieciowych przyjelo skutek, profil sie zainstalowal, przekierowal do aplikacji w safari, i bylo okey.
3 dni, dzis znowu to samo, naprawde niechce mi sie tego robic co 3 dni

Da sie jakos na nowo zalogowac? To konto we free z czym jest powiazane? Z apple id? z Iphonem?
Juz sam niewiem, chcialbym aby jej to dzialalo, i aby wymienila obecne kredyty, bo niewiem powiem fajna sprawa na 2 urzadzeniach.
Bardzo prosze o pomoc w tym temacie albo na pw, moze ktos mial stycznosc z czyms takim, totalnie niewiem juz gdzie moge szukac pomocy, grzebalem po necie jak i po tym forum, bede bardzo wdzieczny za pociagniecie tematu i go rozwiazanie najlepiej

Czekam na odpowiedzi Pozdrawiam
- - - Połączono posty - - -
Na dzien dzisiejszy non stop safari chce instalowac profil, ktory sie naklada/instaluje
Ale apka w safari nadal otwiera "get started"
Rece opadaja nie mam pomyslu.