Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

FreeMyApps.com — karty podarunkowe w pełni legalny sposób!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2233 odpowiedzi w tym temacie

#576 Oscer

Oscer
  • 11 postów

Napisano 07 kwietnia 2013 - 19:42

Z tymi darmowymi $ w appstore nie wierzylem a tu juz 30$ wydane ... U mnie teraz tez dosc dluga cisza z aplikacjami , jedynie te za 0.99$ . Intryguje mnie jedna sprawa a mianowicie $ na PlayStationNetwork , nie ma tej opcji na FreeMyApps , ale wpadlem na taki pomysl , ze zakladam konto na Amazone.com i na PSN , oczywiscie wszystko z amerykanskimi danymi , myslicie ze to przejdzie i bede mogl sie cieszyc darmowymi grami na PS3 ?? Przeleweam kase z FreeMyApss na amazone , pozniej na amazonie kupuje online code do PSN . Licze na odpowiedz , moze ktos juz próbował .

#577 drzevoo

drzevoo
  • 4 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 kwietnia 2013 - 07:24

Witam wszystkich. Mam pytanie do użytkowników Free My Apps: Czy Wam również ostatnio pojawia się po uruchomieniu Sign In? Mi czasami pojawia się ta opcja, a czasami Free My Apps uruchamia się normalnie :/ Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.

#578 Oscer

Oscer
  • 11 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 08:33

DZisiaj pierwszy raz zapytalo mnie o to a mam problem bo nie pamietam danych . Zastanawiam sie teraz czy wogole podawało sie jakiekolwiek dane do freemyapps ???? @EDIT Mam z tym problem , nie pamietam wlasnie zebym podawal swojego maila , zadne dane nie pasuja a bez tego nie da sie kotrzystac z FMA , zna ktos sposob na ominiecie problemu ewentualnie przypomnienie danych (o ile jakies bylt podawane ) albo gdzie sie mozna zarejestrowac zeby sie zalogowac , niby pisze "sing in or sign up" no ale opcji sign up nigdzie nie widze .

#579 sthEn

sthEn
  • 318 postów
  • SkądGdynia

Napisano 10 kwietnia 2013 - 09:19

Wyczyszczenie danych w Safari dla tej witryny i zainstalowanie od nowa profilu pomogło na kilka minut, po czym problem wrócił. Też tylko dzisiaj mnie pyta o dane + nie chce mi naliczyć 80pkt za "Come on, Zombie!".

#580 Oscer

Oscer
  • 11 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 09:21

Chodzi mi o to samo , a dane ci akcpetuje czy tez pisze ze bledne ?

#581 sthEn

sthEn
  • 318 postów
  • SkądGdynia

Napisano 10 kwietnia 2013 - 09:25

Nie podaję żadnych danych, bo ich nie mam. Z FreeMyApps korzystam od ~5 dni i nic nie tworzyłem w ich serwisie. Po prostu raz zapyta o dane logowania, a raz nie.

#582 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 09:36

Witam wszystkich.
Mam pytanie do użytkowników Free My Apps:
Czy Wam również ostatnio pojawia się po uruchomieniu Sign In? Mi czasami pojawia się ta opcja, a czasami Free My Apps uruchamia się normalnie :/

Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.

A nie jest tak, że próbujesz uzyskać dostęp z różnych lokalizacji? Choć nie powinno mieć to znaczenia - aplikacja instaluje profil, który przypisuje punkty do konkretnego urządznia.

#583 Oscer

Oscer
  • 11 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 09:39

Mozna to ominac , wciskaja ikonke freemyapps z lewym gornym logu , przekierowuje cie wtedy do przegladarki safari , wszystko pieknie ladnie ale nie zalicza pkt za ta aplikacje z zombiakami .

- - - Połączono posty - - -

A nie jest tak, że próbujesz uzyskać dostęp z różnych lokalizacji?

Korzystam tylko z jednego telefonu(zawsze w domu , jezeli o to ci chodzi , z tego samego wifi) i wyskakuje mi to samo , wiesz moze gdzie mozna sie zarejestrowac zeby te dane wpisac ??

#584 drzevoo

drzevoo
  • 4 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 kwietnia 2013 - 09:51

A nie jest tak, że próbujesz uzyskać dostęp z różnych lokalizacji?

Nie, wszystko idzie z jednego urządzenia.

Tak jak pisał kolega sthEn nie było żadnego procesu rejestracji - po prostu ściągnięcie profilu i tyle.
Korzystam z FMA od około miesiąca i wcześniej nie było takich problemów.

Zauważyłem po odpaleniu strony w Safari, że adres na który zostaje przekierowany wygląda tak:
[url]https://m.freemyapps.com/administration/administrators/sign_in[/url]
czyli jakbym miał się dostać do panelu admina. Pewnie mają jakiś problem.

Pozdrawiam

#585 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 10:07

Nie, wszystko idzie z jednego urządzenia.

Tak jak pisał kolega sthEn nie było żadnego procesu rejestracji - po prostu ściągnięcie profilu i tyle.
Korzystam z FMA od około miesiąca i wcześniej nie było takich problemów.

Zauważyłem po odpaleniu strony w Safari, że adres na który zostaje przekierowany wygląda tak:
https://m.freemyapps...trators/sign_in
czyli jakbym miał się dostać do panelu admina. Pewnie mają jakiś problem.

Pozdrawiam

Teraz mam to samo - strona z zaloguj się ... bez możliwości rejestracji, nigdzie nie mogę przejść.
Widzę, że już pojawiły się o tym wzmianki na: https://www.facebook.com/FreeMyApps.
Pozostaje poczekać, lub kontakt z supportem (hi@freemyapps.com)...

#586 sthEn

sthEn
  • 318 postów
  • SkądGdynia

Napisano 10 kwietnia 2013 - 15:12

Z fejsbóka:

There was a small outage, but this issue has been resolved. We are sorry for any inconvenience this has caused!

EDIT.

Ściągnąłem jeszcze raz Zombie, i łaskawie naliczyło ;)

#587 kamil887

kamil887
  • 12 postów

Napisano 14 kwietnia 2013 - 14:42

Można sprzedać te gift card na allegro bo mam już tego za dużo?

#588 tasiu

tasiu
  • 546 postów
  • Skądokolice Cieszyna

Napisano 14 kwietnia 2013 - 14:59

Można. :)

#589 zubel

zubel
  • 1 194 postów
  • SkądWodzisław Śląski / Opole / Katowice

Napisano 14 kwietnia 2013 - 17:50

Można sprzedać te gift card na allegro bo mam już tego za dużo?

GC z itunesa wziąłem chyba z 5 razy i stwierdziłem - starczy :P Od jakiegoś czasu biorę na Amazona

#590 kamil887

kamil887
  • 12 postów

Napisano 14 kwietnia 2013 - 19:54

A jak to z tym Amazonem to tylko w USA?

#591 zubel

zubel
  • 1 194 postów

Napisano 14 kwietnia 2013 - 21:17

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

#592 WojtasW

WojtasW
  • 70 postów

Napisano 14 kwietnia 2013 - 21:21

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.

#593 zubel

zubel
  • 1 194 postów

Napisano 15 kwietnia 2013 - 07:39

[CIACH]

#594 WojtasW

WojtasW
  • 70 postów

Napisano 15 kwietnia 2013 - 07:45

[CIACH]

#595 kamil887

kamil887
  • 12 postów

Napisano 15 kwietnia 2013 - 13:19

Ile kosztuje przesyłka kindla?

#596 swiatek94

swiatek94
  • 450 postów

Napisano 15 kwietnia 2013 - 18:41

W środku tygodnia pojawiają się jakieś aplikacje ? Wczoraj zacząłem się w to bawić i podczas jednego dnia 23.00 - 1.00 nazbierałem 815 kredytów, więc myślę, że dobry wynik, ale od rana niestety posucha.

#597 zubel

zubel
  • 1 194 postów

Napisano 15 kwietnia 2013 - 20:08

napisałbym Ci, ale znowu mi post wytną, więc to się mija z celem

#598 sthEn

sthEn
  • 318 postów
  • SkądGdynia

Napisano 16 kwietnia 2013 - 13:03

Czy na 6.1.3 pojawia sie więcej aplikacji? Na 5.1.1 posucha ;D Ostatnie 4 aplikacje: iTriage Card Games Space Sports Mighty Monsters Miał ktoś na 6.x coś więcej?

#599 sthEn

sthEn
  • 318 postów
  • SkądGdynia

Napisano 17 kwietnia 2013 - 14:13

Jeszcze jedno - chcę przejść dzisiaj w końcu na 6.1.3 - nie stracę już uzbieranych punktów?

#600 tasiu

tasiu
  • 546 postów
  • Skądokolice Cieszyna

Napisano 17 kwietnia 2013 - 14:14

Jeszcze jedno - chcę przejść dzisiaj w końcu na 6.1.3 - nie stracę już uzbieranych punktów?

Nie stracisz.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych