Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

FreeMyApps.com — karty podarunkowe w pełni legalny sposób!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2233 odpowiedzi w tym temacie

#401 pikolo75

pikolo75
  • 341 postów
  • SkądWęgorzewo, Poland

Napisano 27 października 2012 - 14:18

Dzisiaj zacząłem pobierać z freemy apps. Jak często zmieniają się aplikację? Pewnie w przypadkowych okresach. Nikt nie pisał, że usuneli mu za to konto na itunes więc rozumiem że to bezpieczne.

Po zalogowaniu się na konto amerykańskie w Itunes ( po zamianie punktów na kasę) wchodzisz w Sklep - pokaż moje konto i tam w pozycji Apple ID Balance będziesz widział ile masz kasy .

#402 syberka

syberka
  • 161 postów

Napisano 27 października 2012 - 14:23

pikolo75 czyli jak np.zamienię punkty w $4 postagram Gift cards beda one widoczne w moim koncie itunes jako kasa?Mam być zalogowany w Ipadzie czy na PC?Wchodzę teraz w itunes na kompie,nastepnie na sklep i widzę moje konto.Tylko gdzie to pisze ile mam kasy?

#403 pikolo75

pikolo75
  • 341 postów
  • SkądWęgorzewo, Poland

Napisano 27 października 2012 - 14:40

pikolo75 czyli jak np.zamienię punkty w $4 postagram Gift cards beda one widoczne w moim koncie itunes jako kasa?Mam być zalogowany w Ipadzie czy na PC?Wchodzę teraz w itunes na kompie,nastepnie na sklep i widzę moje konto.Tylko gdzie to pisze ile mam kasy?

Ja zbierałem cały czas punkty . Po tym jak uzbierałem 3000 założyłem konto na US potem na Ipadzie zalogowałem się na konto US wszedłem na strone freemyapps i potem na ich stronie w zakładce Gifts nacisnołem $10 itunes Gift Card , po chwili ekran przeskoczył na Itunes i w prawym dolnym rogu miałem komunikat że konto doładowano i jak chcę wpisać dodatkowy kod to pod spdem jaet miejsce . Wyszedłem z tego i w PC na Itunes zalogowałem się na konto US potem wszedłem w w Sklep - pokaż moje konto i tam w pozycji Apple ID Balance miałem komunikat że mam 10 $ . W Ipadzie wszedłem na AppStore i kupiłem se 2 gierki i tyle .

#404 syberka

syberka
  • 161 postów

Napisano 27 października 2012 - 15:04

A jesli wymienię punkty nie na itunes tylko na $4 postcards gift(jest taka zakładka w "gitt" freemyapps to zostana one dodane jako kasa w appstore.pytam bo nie chce stracic punktów

#405 pikolo75

pikolo75
  • 341 postów
  • SkądWęgorzewo, Poland

Napisano 27 października 2012 - 15:09

Kilka tygodni temu nie widziałem tej opcji, szczerze to nie mam zielonego pojęcia .

#406 syberka

syberka
  • 161 postów

Napisano 27 października 2012 - 15:40

Kurcze, zaryzykuję. Najwyżej stracę punkty.

Proszę pisać zgodnie z zasadami języka polskiego! Tutaj znajduje się pomocny link.
plmax

#407 pikolo75

pikolo75
  • 341 postów
  • SkądWęgorzewo, Poland

Napisano 27 października 2012 - 16:29

I co wyszło ?

#408 syberka

syberka
  • 161 postów

Napisano 27 października 2012 - 17:37

Mam np. pięć dolcy, ale w amazon.Tylko jak je teraz przelać do itunes lub jak coś kupić w itunes?

Proszę pisać zgodnie z zasadami języka polskiego! Tutaj znajduje się pomocny link.
plmax

#409 pikolo75

pikolo75
  • 341 postów
  • SkądWęgorzewo, Poland

Napisano 27 października 2012 - 17:48

Wydaje mi się że nie.

#410 syberka

syberka
  • 161 postów

Napisano 27 października 2012 - 17:52

jak przenieść kasę za punkty z freemyapps Panie moderatorze temat jest zgoła inny niż "FreeMyApps.com — Największe hity za darmo na iPhone i iPod touch w pełni legalny sposób!"Bo dotyczy tylko po części freemyapps,a raczej płatności czy ich przeniesienia.Poza tym nie ma na forum odpowiedniego poradnika co z czym,i jak!Jesli chodzi o freemyapps.Gdyby ktoś mógł stworzyć jakikolwiek tutorial byłoby ekstra.A tak usuniecie tematu raczej nie rozwieje watpliwości

#411 syberka

syberka
  • 161 postów

Napisano 27 października 2012 - 18:17

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

#412 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 27 października 2012 - 18:42

Mam np. pięć dolcy, ale w amazon.Tylko jak je teraz przelać do itunes lub jak coś kupić w itunes?

Środki po wymianie z kodu do Amazon - są przeznaczone do płacenia w Amazon.com. Nie można zmienić tego potem na płacenie w iTunes Store.

No dobra jak zamienić te punkty?I w jaki sposób zobaczę je np. w appstore?

Gdy po pewnym czasie - nazbieraniu odpowiedniej ilości punktów - przejdziesz do odpowiedniej zakładki na stronie "Gifts", będziesz widział 2 opcje: blade tło z informacją np. "4500 credits", lub na wyraźnym kolorze (tak jak na obrazu poniżej) - gdy mamy wyraźny kolor - możemy dokonać wymiany na interesujący nas "Gift Certificate" do iTunes Store lub innego sponsora.
Dołączona grafika

Także w pierwszym poście tego tematu - autor filmiku stara się przybliżyć działanie tej strony - warto obejrzeć.

#413 syberka

syberka
  • 161 postów

Napisano 27 października 2012 - 18:53

No i o taką odpowiedź chodziło.Tylko po co jest ta zakładka amazon i $4postcards?

#414 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 27 października 2012 - 19:03

No i o taką odpowiedź chodziło.Tylko po co jest ta zakładka amazon i $4postcards?

Strona w ramach nagród oferuje kody podarunkowe do m.in. iTunes USA, Amazon.com, XBox live credits, Postagram, etc. ... do użytkownika należy wybór, co mu najbardziej odpowiada. (Ja wymieniałem na iTunes Gift Card (certificate) oraz Amazon Gift card).

#415 syberka

syberka
  • 161 postów

Napisano 27 października 2012 - 21:01

Ale co można kupić poprzez amazon z programów na ios?Czy jest taka możliwość.

Zdanie kończymy kropką.
plmax

#416 kurdes

kurdes
  • 37 postów

Napisano 27 października 2012 - 21:16

Jak chcesz coś kupić w itunes czy appstore to dlaczego miałbyś wymienić kredyty na coś z amazona? :?

#417 syberka

syberka
  • 161 postów

Napisano 27 października 2012 - 21:38

Kurdes myślałem,że te konta sa powiązane.Tzn wymieniam punkty w którymś z serwisów,a nastepnie transferuję lub przenoszę punkty do appstore.

Zdanie rozpoczynamy wielką literą.
plmax

#418 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 28 października 2012 - 08:19

Ale co można kupić poprzez amazon z programów na ios?Czy jest taka możliwość.

Nie można kupować nic dla iOS. Nie.

Kurdes myślałem,że te konta sa powiązane.Tzn wymieniam punkty w którymś z serwisów,a nastepnie transferuję lub przenoszę punkty do appstore.

Nie są powiązane. Trzeba cierpliwości i czasu na odpowiednią ilość punktów dla zdobycia: iTunes Gift Card.

#419 Gość_soyerski_*

Gość_soyerski_*

Napisano 28 października 2012 - 08:31

Zebralem już na Iphone i na ipadzie 70$ w giftcardach amazon :)

#420 pikolo75

pikolo75
  • 341 postów
  • SkądWęgorzewo, Poland

Napisano 28 października 2012 - 08:37

Czy mi się wydaje czy od wczoraj jest jakoś pusto u nich , czyżby przestali udostępniać ?

#421 Kowal98

Kowal98
  • 39 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 28 października 2012 - 09:51

Wy też niemacie ustawień profilów po zainstalowaniu tego?

#422 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 28 października 2012 - 10:08

U mnie to nie działa ;/ instaluje aplikacje daje tweeta, wysyłam maila, wracam na strone odświeżam i kredytów jak nie było tak nie ma ;/ A konto jest na US wiec nie wiem czemu nie idzie...

#423 pikolo75

pikolo75
  • 341 postów
  • SkądWęgorzewo, Poland

Napisano 28 października 2012 - 18:04

Wiadomość od freemyapps sprzed 2dni na ich tweeterze 'We are having a slight delay in credits! Not to worry, we are working hard to battle the pirates that have kidnapped your credit loot!

#424 BsK1

BsK1
  • 6 postów

Napisano 01 listopada 2012 - 00:41

Mam taki problem, wpisuje moje id, skopiowane z itunes i pisze nie niepoprawny kod. Region mam zaznaczony US.

Zdanie rozpoczynamy wielką literą.
Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].
plmax

Dołączona grafika

#425 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 01 listopada 2012 - 07:50

Może to chodzi o kod blokady jaki masz ustawiony w iPadzie a nie o Apple ID.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych