Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

FreeMyApps.com — karty podarunkowe w pełni legalny sposób!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2233 odpowiedzi w tym temacie

#451 miloszek9

miloszek9
  • 207 postów
  • SkądKostrzyn nad Odrą

Napisano 29 listopada 2012 - 18:21

Czy wam też nie dodaje kredytów w opcji " Share FreeMyApps with friends"? Wysyłam na Twittera, E-mailem, a kredytów i tak nie przybywa

#452 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 29 listopada 2012 - 18:31

Wchodzą wam punkty za dzisiejsze aplikacje? Juz z 5 minut siedze na Jetsetter i Rounds i stan na koncie FMA sie nie zmienia :|

Za jetsetter nie dostałem, a aplikacja już zniknęła. Rounds w ogóle mi się nie wyświetliło.

#453 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 29 listopada 2012 - 18:38

Angielski znasz? dostaniesz kredyty jezeli ktos kliknie na twoj link i tez zacznie sie w to bawic! zreszta freemyapps to dno. jest inna apka o niebo lepsza. szybko sie lapie punkty i nagrody.

#454 Kowal98

Kowal98
  • 39 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 29 listopada 2012 - 18:46

No nazwę zapodaj tej apki :D

#455 miloszek9

miloszek9
  • 207 postów
  • SkądKostrzyn nad Odrą

Napisano 29 listopada 2012 - 18:53

axelvaak nie zobaczyłem tej instrukcji kiedy dodaje punkty za share. Podaj nazwe tej aplikacji jesli mozesz

#456 koh

koh
  • 2 186 postów

Napisano 29 listopada 2012 - 19:42

...przełączanie sie (zwłaszcza na iPhonie) jest lekko drazniące...btw. tak sobie ostatnio podliczylem ile przez te 11 miesięcy udalo mi sie z FMA wyciągnąc i wyszlo ~80$ ...- jak dla mnie to bardzo dobry wynik...

80$ podzielić na 11 miesięcy równa się 7,27 $
7,27$ podzielić na 30 dni daje 0,24...uwaga 0,24 $ dziennie !:(

Może mi ktoś wytłumaczyć jaki to ma sens?

Nie wiem ile czasu poświęciliście na instalowanie, wgrywanie, włączanie, przełączanie kont US PL US, czyszczenie fona ze śmieci itp? Czy jest to warte tych 0,24 dolara?

Dodam tylko ku ścisłości że macie telefony za 2-3 tysiące złotych i płacicie abonamenty po 80-150 zł !

#457 straubus

straubus
  • 390 postów
  • SkądOpole/ Prudnik

Napisano 29 listopada 2012 - 21:50

Ludzie, daje Wam ktoś za darmo, a Wy narzekacie. Jeśli ten sposób jest dla Was prymitywny i gardzicie podarowanymi pieniędzmi, proszę bardzo, wydawajcie z własnej kieszeni.

#458 koh

koh
  • 2 186 postów

Napisano 29 listopada 2012 - 22:16

Ludzie, daje Wam ktoś za darmo, a Wy narzekacie. Jeśli ten sposób jest dla Was prymitywny i gardzicie podarowanymi pieniędzmi, proszę bardzo, wydawajcie z własnej kieszeni.

Nie podarowanymi wbrew pozorom :) Zapłacili ci za skorzystanie z twojego telefonu, zapłacili ci za stracony czas, bezpieczeństwo danych itp. Po prostu osobiście nie ufam takim żebro apkom GWARANTUJĄCYM zysk ;) To oni zarabiają dzięki wgrywaniu do twojego fona takich dziwnych apek, dzięki kliknięciom tysięcy, setek tysięcy rządnych tych kilkudziesięciu dolców w skali roku.

Ja po prostu nie widzę tych 80 baksów, ja widzę, że mi ktoś wciska 0,24 $ dziennie za to żebym naciskał gdzie on chce i jeszcze udostępniał mu swój telefon - a to już nie jest tak kolorowe jak te 80 $ w skali roku któregoś z kolegów.

No ale to moja opinia, i nie wnikam kto co robi ze swoimi danymi i swoim czasem, a czas to podobno pieniądz.

Pozdrawiam

#459 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 30 listopada 2012 - 09:54

80$ podzielić na 11 miesięcy równa się 7,27 $
7,27$ podzielić na 30 dni daje 0,24...uwaga 0,24 $ dziennie !:(

Może mi ktoś wytłumaczyć jaki to ma sens?

Nie wiem ile czasu poświęciliście na instalowanie, wgrywanie, włączanie, przełączanie kont US PL US, czyszczenie fona ze śmieci itp? Czy jest to warte tych 0,24 dolara?

Dodam tylko ku ścisłości że macie telefony za 2-3 tysiące złotych i płacicie abonamenty po 80-150 zł !

w tygodniu poświęcam około 5 minut dla freemyapps i jak raz na jakiś czas dostanę za to kupon na powiedzmy 50$ to dlaczego mam z tego nie korzystać?

#460 stealth1947

stealth1947
  • 591 postów

Napisano 01 grudnia 2012 - 11:25

Sorry troche za maly offtop, ale wlasnie mam dylemat na co wymienic uzbierane 20$ na gift card amazonu czy itunes? Nie mialem nigdy do czyneinia z amazonem wiec mam pare pytan. Czy tymi giftcardami mozna placic za przesylke w amrykanskim amazonie? Czy Amazon wysyla wszystkie towary do Polski? Ile taka przesylka kosztuje?

#461 koh

koh
  • 2 186 postów

Napisano 01 grudnia 2012 - 11:43

Amazon USA wogóle nie obsługuje Polski , czyli nie wysyła przesyłek i jeśli nie masz billing adress w US and A to w teorii nie możesz nawet kupić tam oprogramowania w wersji nie pudełkowej a wyłącznie do ściągniecia...no chyba że masz taki adres u nich. Amazon UK obsługuję Polskę.

#462 stealth1947

stealth1947
  • 591 postów

Napisano 01 grudnia 2012 - 12:04

Czyli nic kompletnie nie moge zamowic z amazon US do polski? Zadnej gry, ksiazki, kindle? Bo tutaj pare uzytkownikow pisalo ze wymienia wlasnie na gift cardy amazonu :/

#463 koh

koh
  • 2 186 postów

Napisano 01 grudnia 2012 - 14:17

Nic jeśli nie masz billing adress w USA i Kanadzie.

#464 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 01 grudnia 2012 - 15:45

Nic jeśli nie masz billing adress w USA i Kanadzie.

To nie jest prawdą.

Czyli nic kompletnie nie moge zamowic z amazon US do polski? Zadnej gry, ksiazki, kindle?
Bo tutaj pare uzytkownikow pisalo ze wymienia wlasnie na gift cardy amazonu :/

Można dokonać zakupu w amazon.com, lecz tylko niektórych rzeczy. Na pewno nie można m.in: muzyki (w wersji cyfrowej), gier na androida, ... etc. Można m.in.: Kindle - które są opisane jako: "for international shipment" np.
Kindle - Best-Selling E-reader - Only $89 - przy zakupie doliczają nam "Import Fees Deposit", ale kupony zniżkowe działają.

"Additionally, some consumer electronics, health and personal care, home and garden, jewelry, pet supplies, shoes, software, sporting goods, tools, video games, and watches can be shipped to the following countries:

Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Chile, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Hungary, India, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Philippines, Portugal, Poland, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Arab Emirates, United Kingdom "

#465 piotrek94

piotrek94
  • 123 postów

Napisano 10 grudnia 2012 - 23:25

Mniej więcej ile gierek, apek jest do pobrania dziennie i kiedy jest najwięcej ( o której )? :) Pytam zaawansowanych użytkowników :)

#466 demon7

demon7
  • 17 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 00:41

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na fatalną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać. Poniżej kilka przydatnych linków do zasad pisowni i interpunkcji:
Interpunkcja: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629736.
Wielkie litery: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629371.
Pisownia łączna lub rozdzielna: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629454.

#467 Thori

Thori
  • 1 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 13:37

[CIACH]

Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. eualex

#468 Shea

Shea
  • 19 postów

Napisano 26 grudnia 2012 - 01:50

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#469 SleThu

SleThu
  • 52 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 26 grudnia 2012 - 08:04

Hej. Ja mam niestety problem z giftcardem , który otrzymałam . Kliknelam jego wydanie, kliknelam przekierowanie i zupełnie nic się nie stało , cofnelam się więc do programu a kodu nie ma, wie ktoś jak go odzyskać..?

Gifts -> Redeemed Gifts (na dole )-> klikasz na Details.

#470 rudy211

rudy211
  • 360 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 27 grudnia 2012 - 08:50

Mniej więcej ile gierek, apek jest do pobrania dziennie i kiedy jest najwięcej ( o której )? :) Pytam zaawansowanych użytkowników :)

Nie ma zależności, ja sprawdzam tak 2 razy dziennie i od listopada 25$ już się uzbierało :)

#471 _Artek_

_Artek_
  • 1 048 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 10:29

Czy jest jakiś serwis podobny do tego działający z Polskim kontem ?

#472 rav3k

rav3k
  • 62 postów

Napisano 30 grudnia 2012 - 16:05

Orientuje sie ktos czy mozna uzywac tego na androidzie i ios na jedno konto? Tzn czy jak zainstaluje na androidzie i nabije punktow czy bede mogl wymienic na kase do app store?

#473 zubel

zubel
  • 1 194 postów
  • SkądWodzisław Śląski / Opole / Katowice

Napisano 30 grudnia 2012 - 17:15

na jedno konto to nawet majac 2 iphony nie nabijesz - kazdy fon nabija na swoje konto. Ale robiac tak jak piszesz pozniej… to dlaczego by nie? instalujesz, zdobywasz pkt na androidzie, a potem wymieniasz na Gift Carda podajac dane z itunesa - powinno pojsc. Musze to sam przetestowac - gdzies w domu mam fona z androidem

#474 kurdes

kurdes
  • 37 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 13:31

Mam pytanie: czy można przekazywać innym zdobyte giftcardy poprzez freemyapps ?

#475 panic

panic
  • 360 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 16:06

Tak, to jest Gift Code. Będzie działał na każdym koncie amerykańskim, jeśli tylko nie został wcześniej wykorzystany. ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych