Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

FreeMyApps.com — karty podarunkowe w pełni legalny sposób!

• Please log in to reply
2233 replies to this topic

#426 demon7

demon7
  • 17 posts

Posted 07 November 2012 - 10:18

Ja tez wysylalem maila do siebie z ipada na iphona i z iphona na ipada, potem instalowalem z linku email aplikacje i nic mi nie przyszlo. Rozumiem, ze to niby mozna robic za kazdym razem jak jest nowa aplikacja? Wtedy szybko by sie uzbieralo duzo punktow.jak narazie zbieram 12 dni i mam juz na ipadzie 2330pkt. calkiem niezle. jezeli tak bedzie szlo to moze da sie 20 $ na miesiac wyciagnac. A wam ile czasu zajmowalo uzbieranie 3000 pkt?

#427 kurdes

kurdes
  • 37 posts

Posted 07 November 2012 - 10:52

Mi z reguły ok. 3-4 tyg, przy czym na szczęście nie tylko ja mam w rodzinie sprzęt apple więc idzie szybko sprawnie :)

#428 demon7

demon7
  • 17 posts

Posted 07 November 2012 - 14:35

A czy działają wam te punkty za email facebook tweeter? Ja probowalem z emailem i nie działa. Jak komuś działa to niech napisze jak to robi.

#429 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 07 November 2012 - 15:45

Zadziała jeżeli ktoś z tego linku skorzysta i pobierze jakąś aplikację, nie wystarczy samo wysłanie komuś, ja dostałem 200 punktów bez problemu po wysłaniu linka mailem na drugiego iP

#430 demon7

demon7
  • 17 posts

Posted 08 November 2012 - 15:24

promocyjne 200 pkt Ok wysylacie maila i instalujecie na innym urzadzeniu? ale czy macie na nim to samo appleid? Ja robie na tym samym apple id i promocyjnych pkt mi nie nalicza.

#431 martiso

martiso
  • 185 posts

Posted 11 November 2012 - 19:09

Wymieniłem 3000 pkt na 10$ itunes gift card (konto US) przenosiło mnie do itunes i nic ... żadnego kodu nie dostałem, mieliście taki problem ? Napisałem do modów z free my apps ale nie wiem czy oni odpowiedzą

#432 zubel

zubel
  • 1194 posts
  • SkądWodzisław Śląski / Opole / Katowice

Posted 11 November 2012 - 19:49

Mnie zawsze przenosi do itunes, mieli, prosi o haslo, wiec je wpisuje i tyle... za chwile pojawia mi sie kod reedem (ktory wlasciwie jest juz zuzyty), a kasa laduje na koncie odbierałem juz 5 razy i nigdy nie bylo zadnego problemu.

#433 demon7

demon7
  • 17 posts

Posted 11 November 2012 - 22:28

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO. eualex.

#434 kalibos

kalibos
  • 20 posts
  • SkądLipno

Posted 18 November 2012 - 11:30

Ja za to mam problem innego rodzaju.Mianowicie jak dotąd używałem Free My Apps i wszystko przebiegało bez problemu, zbierałem aplikację następnie punkty wymieniałem na $ itunes gift card i kupowałem aplikację w App Store i wszysko było ok. Ostatnio po uzbieraniu 3000 pkt wymieniłem je na 10$ itunes gift card po dodaniu ich do 10,31$ które już wcześniej miałem uzbierało mi się 20,31$. Widnieją one w prawym górnym rogu w itnes po zalogowaniu na App Store wiec powinienem tyle mieć. Niestety chciałem zakupić w taki sposób jak zawsze Nawigację Sygic Polska oczywiście w App Store US która kosztuje 19,99$ i gdy chce kupić przekierowywuje mnie na Biling Info a tam zaznaczone mam że nie mam karty wciskam Done i tak w kółko. Nigdy nie miałem takiego problemu zawsze pobierało mi się od razu i po pobraniu odejmowali mi $. Miał ktoś już taki problem

#435 slawo

slawo
  • 63 posts

Posted 21 November 2012 - 14:06

Tez tak macie, ze jak juz na jednym urzadzeniu sie pobierze aplikacje, na drugim pokazuje ze zostalo juz sciagniete?

#436 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1436 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 21 November 2012 - 14:20

Tez tak macie, ze jak juz na jednym urzadzeniu sie pobierze aplikacje, na drugim pokazuje ze zostalo juz sciagniete?

No tak jest, bo na obu urządzeniach jesteś zalogowany na to samo konto zapewne wiec jak ma inaczej pokazywać? Pewnie pokazuje Ci OPEN zamiast INSTALL. Zgadłem?

#437 straubus

straubus
  • 390 posts
  • SkądOpole/ Prudnik

Posted 21 November 2012 - 14:50

Ja za to mam problem innego rodzaju.Mianowicie jak dotąd używałem Free My Apps i wszystko przebiegało bez problemu, zbierałem aplikację następnie punkty wymieniałem na $ itunes gift card i kupowałem aplikację w App Store i wszysko było ok. Ostatnio po uzbieraniu 3000 pkt wymieniłem je na 10$ itunes gift card po dodaniu ich do 10,31$ które już wcześniej miałem uzbierało mi się 20,31$. Widnieją one w prawym górnym rogu w itnes po zalogowaniu na App Store wiec powinienem tyle mieć. Niestety chciałem zakupić w taki sposób jak zawsze Nawigację Sygic Polska oczywiście w App Store US która kosztuje 19,99$ i gdy chce kupić przekierowywuje mnie na Biling Info a tam zaznaczone mam że nie mam karty wciskam Done i tak w kółko. Nigdy nie miałem takiego problemu zawsze pobierało mi się od razu i po pobraniu odejmowali mi $. Miał ktoś już taki problem

Może jesteś zarejestrowany w jednym ze stanów w których opłaty obarczone są podatkiem, dlatego za aplikację musiałbys zapłacić więcej - 19,99 + tax, a to może być suma wyższa niż 20,31 na Twoim koncie

#438 LukaS92

LukaS92
  • 319 posts
  • SkądCzersk, Warszawa

Posted 21 November 2012 - 14:57

Mam do was pytanie - średnio co jaki czas macie uzbierane 3000pkt na 10$ gift carda?

#439 dawid1972

dawid1972
  • 316 posts

Posted 21 November 2012 - 15:09

1 lub 2 razy w miesiącu

#440 Deo

Deo
  • 11 posts
  • SkądAglomeracja Katowic

Posted 21 November 2012 - 19:04

Nie mogę wymienić punktów na giftcarda. Czy ktoś miał podobnie ?
Dołączona grafika

#441 slawo

slawo
  • 63 posts

Posted 22 November 2012 - 10:46

No tak jest, bo na obu urządzeniach jesteś zalogowany na to samo konto zapewne wiec jak ma inaczej pokazywać? Pewnie pokazuje Ci OPEN zamiast INSTALL. Zgadłem?

Wlasnie ze nie, co bylo bardzo dziwne, dwa razy tak bylo. Dzis rano wszystko wrocilo do normy.
Pytanie o amazona, da sie przeniesc gift card z usa do uk?
pzdr

#442 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 23 November 2012 - 00:55

Straszna szkoda, że działa to tylko na konta US. Męczące jest przełączanie się między kontami i utrudnia to aktualizacje. iOS6 trochę poprawił sprawę, ale wciąż nie jest to super :(. U mnie na koncie aktualnie 37$. Przyjemnie się zbiera :).

#443 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1436 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 23 November 2012 - 07:58

Straszna szkoda, że działa to tylko na konta US. Męczące jest przełączanie się między kontami i utrudnia to aktualizacje. iOS6 trochę poprawił sprawę, ale wciąż nie jest to super :(.

U mnie na koncie aktualnie 37$. Przyjemnie się zbiera :).

O kurcze ładna sumka, to może i ja zacznę znowu zbierać, 37$ to pokaźna suma i miła potem do wykorzystania :)

#444 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 23 November 2012 - 08:55

Ja już jeden redeem na 10$ dostałem, teraz mam już ok 5000 punktów i zastanawiam się czy można legalnie odsprzedawać te redeemy?

#445 zubel

zubel
  • 1194 posts
  • SkądWodzisław Śląski / Opole / Katowice

Posted 23 November 2012 - 12:36

Straszna szkoda, że działa to tylko na konta US. Męczące jest przełączanie się między kontami i utrudnia to aktualizacje. iOS6 trochę poprawił sprawę, ale wciąż nie jest to super :(.

U mnie na koncie aktualnie 37$. Przyjemnie się zbiera :).

ja na szczescie kupionych w PL sklepie appek mam tylko kilka, ale fakt, ze przełączanie sie (zwłaszcza na iPhonie) jest lekko drazniące.
u mnie w tym momencie 34,95$ :P

btw. tak sobie ostatnio podliczylem ile przez te 11 miesięcy udalo mi sie z FMA wyciągnąc i wyszlo ~80$ (początkowo gry, potem tylko gift cardy) - jak dla mnie to bardzo dobry wynik, biorac pod uwage fakt, ze zbieram tylko na iP4 :P

a kilka ich gierek nawet na dłużej zagościło w moim telefonie

#446 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 23 November 2012 - 12:47

Ja przez pewien okres miałem rozwód z FMA, bo irytowało mnie to, że tak nieregularnie wypuszczali aplikacje. Jednak przy dwóch urządzeniach przy sprawdzaniu raz dziennie nie jest to nic irytującego, a kredyty wskakują naprawdę szybko :D. Radość z zaoszczędzonych pieniędzy (nawet jeśli to nie jest wielka suma) - nieoceniona! W połączeniu z AppShopper'em, który wyłapuje promocje i pozwala śledzić aplikacje, na które mamy ochotę, można zaoszczędzić jeszcze więcej :).

#447 pikolo75

pikolo75
  • 341 posts
  • SkądWęgorzewo, Poland

Posted 26 November 2012 - 08:58

FreMyApps

[CIACH]

Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. Na forum można wymieniać się referralem tylko z Dropbox. eualex

#448 zasi94

zasi94
  • 5 posts

Posted 26 November 2012 - 15:23

[CIACH]

Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. Na forum można wymieniać się referralem tylko z [URL="http://myapple.pl/programy/72996-dropbox-zaproszenia.html"]Dropbox[/URL]. eualex

#449 stealth1947

stealth1947
  • 591 posts

Posted 29 November 2012 - 15:37

Jak czesto dodaja aplikacje, codziennie, cotydzien? Jesli ktos mogly oczywiscie "mniej wiecej " ze swoich doswiadczen powiedziec jak czesto mam zagladac bylby wdzieczny:D

#450 CritiCalz

CritiCalz
  • 321 posts

Posted 29 November 2012 - 17:50

Wchodzą wam punkty za dzisiejsze aplikacje? Juz z 5 minut siedze na Jetsetter i Rounds i stan na koncie FMA sie nie zmienia :|

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users