NETIA // reklama konkursowa
Napisano 18 grudnia 2011 - 18:38

Napisano 18 grudnia 2011 - 20:20
Napisano 19 grudnia 2011 - 11:01
Napisano 19 grudnia 2011 - 11:38
Nie rozumiem za bardzo tekstu z tej reklamy i tego ze ludzie zamiast zrobic cos innego kopiuja klimat z obecnej reklamy.
Widzę w twoim nicku liczbę 94. Jeśli to oznacz, rocznik to jesteś jeszcze młody, za kilka lat zrozumiesz

Napisano 19 grudnia 2011 - 11:47
Widzę w twoim nicku liczbę 94. Jeśli to oznacz, rocznik to jesteś jeszcze młody, za kilka lat zrozumiesz
Czyli jeżeli wpisałbym tam 64 zwracał byś się do mnie per Pan ?
Głownie chodziło mi o ten fragment "Wez zlotowke da Ci swinia i sprawdz ze to nie jest kpina".
Napisano 19 grudnia 2011 - 12:43

Napisano 19 grudnia 2011 - 18:13
dziękuje z góry za opinie

Napisano 19 grudnia 2011 - 18:15
Witam po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi na temat kolegi który pochwalił się swoją reklamą, również chciałbym prosić o wasze zdanie na temat mojej propozycji konkursowej : fifty88 - YouTube
słabe.
Napisano 19 grudnia 2011 - 19:14
Nie rozumiem za bardzo tekstu z tej reklamy i tego ze ludzie zamiast zrobic cos innego kopiuja klimat z obecnej reklamy. Wydaje mi sie ze jest za duzo twarzy i chociaz zrobione profesjonalnie ten pomysl mi nie podpada.
Tutaj masz nieszablonowe podejście może to ci się spodoba w takim razie? :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=8UMcjbARZ40&feature=player_embedded#!
Napisano 19 grudnia 2011 - 19:19

Napisano 19 grudnia 2011 - 19:23
Napisano 19 grudnia 2011 - 19:23
Witam po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi na temat kolegi który pochwalił się swoją reklamą, również chciałbym prosić o wasze zdanie na temat mojej propozycji konkursowej : fifty88 - YouTube
Dziadziuś epicki

Napisano 20 grudnia 2011 - 02:59

Napisano 20 grudnia 2011 - 09:04
Nie rozumiem za bardzo tekstu z tej reklamy i tego ze ludzie zamiast zrobic cos innego kopiuja klimat z obecnej reklamy. Wydaje mi sie ze jest za duzo twarzy i chociaz zrobione profesjonalnie ten pomysl mi nie podpada.
hemiku drogi (mam nadzieję, że c przed h zgubiłeś świadomie ;_), nie skopiowaliśmy reklamy netii; po prostu trzymaliśmy się briefu konkursowego, który jasno stanowił:
"Tematem spotu reklamowego powinna być
aktualna oferta promocyjna Netii opisana
następującym komunikatem:
Telewizja Osobista™ w Netii – z HBO GO, dzięki któremu obejrzysz swoje ulubione filmy i seriale kiedy, gdzie i na czym tylko chcesz: na ekranie swojego telewizora, tabletu, komputera lub smartphona. Testuj już od złotówki.
Spot reklamowy może, choć nie musi być adaptacją oryginalnych spotów Netii – np. nie musi (choć oczywiście może) być teledyskiem z oryginalną ścieżką dźwiękową, jego pastiszem lub parodią. Oryginalne spoty Netii powinny być jednak inspiracja pod względem humoru, estetyki, sposobu pokazywania ludzi."
niemniej jednak ze świnią zaliczyliśmy wtopę (co słusznie zauważyłeś) - w pierwotnym storyboardzie zamiast kury dziadek trzymał wielką świnię skarbonkę, niestety ostatecznie nie udało nam się jej załatwić na czas.
ale i tak raz jeszcze dzięki za wszystkie pozytywy, trzymajcie kciuki; wyniki już niebawem! :_]
---------- Wpis dodano o 09:04 ---------- Poprzedni wpis dodano o 09:03 ----------
@kashpirovsky Świetnie wyszlo, dla mnie nr 1. MOge sie tylko przyczepic o troche za szybkie tempo, po jednokrotnym obejrzeniu nie odbiera sie wszystkich scen jak nalezy, dopiero po drugim trzecim razie, ale w sumie to moze i to wlasnie chodzi, zeby chcialo sie drugi raz zobaczyc
czaras, dokładnie o to chodziło. ;_)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych