Trochę to trwało, ale jak już pewnie co niektórzy się zorientowali, dostępna jest aktualizacja Moje Paczki w App Store. Można pobrać ją tutaj: Moja Paczka do pobrania w App Store.
Nie wszystkie pomysły i uwagi udało się wdrożyć, głównie z powodu braku czasu. Głównym celem tej aktualizacji było zwiększenie ilości obsługiwanych operatorów i to był dla nas priorytet. W tej chwili Moja Paczka v1.6 obsługuje następujących operatorów:
Poczta-Polska (także listy polecone) oraz Pocztex, DHL, DPD, Opek, Paczkomaty, TNT, Siódemka, K-EX, DB Schenker, UPS, GLS, ROHLIG SUUS Logistics.
Dodaliśmy możliwość zgłaszania błędnego działania aplikacji, co znacznie przyspieszy ew, sprawdzenie błędów i ich poprawę. Należy jednak pamiętać że w momencie kiedy posiada się numer paczki, nie koniecznie musi być ona już w systemie, wtedy dochodzi do sytuacji kiedy ma się numer przesyłki a aplikacja jej nie widzi bo numer nie został jeszcze zarejestrowany przez operatora. Bywa tak że sklepy wysyłają nr paczki do Klienta mailem, a kurier jeszcze paczki nawet nie odebrał.
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa oraz te krytyczne. Będziemy z czasem starać się poprawiać ergonomię aplikacji oraz zwiększać jakość pracy aplikacji. Liczymy tez na Wasze wsparcie, szczególnie w postaci pozytywnych komentarzy w App Store