Witaj!
Chyba nie powinieneś się w to bawić, coś tu ewidentnie "śmierdzi". Patrząc na pierwsze dwa zdjęcia - kamera w kolorze innym niż obudowa w iPhone 8 Plus Silver, ale to może być kwestia jakości. Jabłko powinno się błyszczeć (ale jest założone etui), lampa błyskowa i sama kamer iSight wyglądają na jakieś "lewizny". Mam też wrażenie, że przycisk HOME, że jest trochę za głęboko osadzony.
Co do trzeciego i czwartego zdjęcia - zwrócił na to uwagę MC_ - ikonka obok ustawień podejrzana. Ponadto rzuć okiem na ikonę obok baterii (tak, to może być coś innego, na przykład TTY, ale wygląda... inaczej). A jeśli jeszcze masz jakiekolwiek wątpliwości, to w iOS nie istnieje taka aplikacja jak "Galeria" (na załączonych obrazkach widoczna zamiast Zdjęć), a w przypadku ustawionego języka polskiego nie wyświetla się komunikat "No SIM" tylko "Brak karty SIM" (choć słyszałem, że to się zdarzało na iOS 11) . No i kropki oznaczające strony ekranu głównego wydają mi się być za daleko od siebie, ale to może już moja fantazja .
Pozdrawiam .
Edit:
Panowie Najwyzszy i Regiss mnie ubiegli z definitywnym potwierdzeniem, że nie jest to oryginalny iPhone. Brawa dla Was za czas reakcji na tym forum!
Użytkownik RomaszT edytował ten post 04 stycznia 2018 - 19:41