Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Używany mac mini?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
28 odpowiedzi w tym temacie

#26 Mikisz

Mikisz
  • 17 postów

Napisano 20 listopada 2011 - 23:18

Heh, nie chodzi mi o taką mobilność, zdażyło mi się zabierać gdzieś komputer z całym okablowaniem, po za tym mogę zawsze podłączyć do telewizora, ostatnio jak jechałem na wakacje brałem właśnie xboxa z okablowaniem ( wziąłbym kompa, ale dużo więcej miejsca zajmuje, z maciem mini by nie było problemu :P ). Po za tym, Maca czy przenieść czy przestawić to żaden problem, mogę go bez problemu przenieść np. do salonu, żeby obejrzeć film na TV... etc. No jak już mówiłeś, mobilność kosztem wydajności... No i MBP pewnie kosztowałby jednak ciut więcej ;)

#27 allminator1997

allminator1997
  • 130 postów
  • SkądKatowice, Poland, Poland

Napisano 21 listopada 2011 - 00:25

Może wyrwiesz na allegro jakiegoś Apple Cinema Display .

#28 szromss

szromss
  • 70 postów
  • SkądElbląg, PL

Napisano 21 listopada 2011 - 00:37

Wybor nalezy do Ciebie .. ja aktualnie posiadam mbp 15" z 2008 r i uwierz ze photoshopa + illustratora + indesign (c5) naraz ciagnie przy pracy na 3 programach na raz - no ale to tez zalezy od wielkosci plikow na ktorych pracujesz. Ja w swoim wymienilem ram na 4gb i dysk na wd black... i Nie narzekam na prace w photoshopie (oprocz monitora - za maly) a i posiadam mini z 2010r z 8gb ram i Momentusem Seagate ... - wiadomo jest szybszy.. ale pracuje sie na obydwoch dobrze. /Ku mojemu zdziwnieniu korzystam z mini rzadziej. (chodz to jest bardzo dobry komputer) PS czytajac Twoje posty mozna wnioskowac ze i tak postawiles na mini wiec w czym problem ? :)

#29 Mikisz

Mikisz
  • 17 postów

Napisano 21 listopada 2011 - 15:43

Teoretycznie w niczym. Ale wiesz chce mieć pewność, po za tym jak nie mi się to przyda to na pewno ktoś jeszcze trafi na ten temat i skorzysta z Waszych rad :) Ogólnie to myślę, ze temat do zamknięcia gdyż zdecydowałem się na maca mini, i takiego kupie :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych