Używany mac mini?
Rozpoczęty przez
Mikisz
, 19 lis 2011 23:00
28 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 listopada 2011 - 23:18
Heh, nie chodzi mi o taką mobilność, zdażyło mi się zabierać gdzieś komputer z całym okablowaniem, po za tym mogę zawsze podłączyć do telewizora, ostatnio jak jechałem na wakacje brałem właśnie xboxa z okablowaniem ( wziąłbym kompa, ale dużo więcej miejsca zajmuje, z maciem mini by nie było problemu
). Po za tym, Maca czy przenieść czy przestawić to żaden problem, mogę go bez problemu przenieść np. do salonu, żeby obejrzeć film na TV... etc.
No jak już mówiłeś, mobilność kosztem wydajności... No i MBP pewnie kosztowałby jednak ciut więcej
Napisano 21 listopada 2011 - 00:25
Może wyrwiesz na allegro jakiegoś Apple Cinema Display .
Napisano 21 listopada 2011 - 00:37
Wybor nalezy do Ciebie .. ja aktualnie posiadam mbp 15" z 2008 r i uwierz ze photoshopa + illustratora + indesign (c5) naraz ciagnie przy pracy na 3 programach na raz - no ale to tez zalezy od wielkosci plikow na ktorych pracujesz. Ja w swoim wymienilem ram na 4gb i dysk na wd black... i Nie narzekam na prace w photoshopie (oprocz monitora - za maly) a i posiadam mini z 2010r z 8gb ram i Momentusem Seagate ... - wiadomo jest szybszy.. ale pracuje sie na obydwoch dobrze.
/Ku mojemu zdziwnieniu korzystam z mini rzadziej. (chodz to jest bardzo dobry komputer)
PS czytajac Twoje posty mozna wnioskowac ze i tak postawiles na mini wiec w czym problem ?
Napisano 21 listopada 2011 - 15:43
Teoretycznie w niczym. Ale wiesz chce mieć pewność, po za tym jak nie mi się to przyda to na pewno ktoś jeszcze trafi na ten temat i skorzysta z Waszych rad
Ogólnie to myślę, ze temat do zamknięcia gdyż zdecydowałem się na maca mini, i takiego kupie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty