Co do wcześniejszych wypowiedzi niektórych.
Po pierwsze nie słodze maniacco, bo sam jestem pokrzywdzony i nie mam żadnego interesu aby być po jego stronie. Z moim tematem sytuacja była troche inna, bo nie było zupełnie żadnego kontaktu z maniacco i wyglądało to na kradzież, jedna sytuacja wyjaśniła się i nie wiem dlaczego maniacco nie zażądałby 2 wpłaty jeśli by mu nie zależało na wyjściu z twarzą - założyłem wątek aby się z nim skontaktować a nie żeby szargać jego imię. Gdyby chciał ukraść nie odpowiadałby zupełnie. Rozumiem autora wątku, ale zupełnie nie rozumiem twoich ataków.
Chodziło mi poprostu o to, żeby poczekać aż maniacco może coś powie na swoją obronę. Chciałem, razorek84 żebyś powstrzymał się od takich komentarzy, bo poprostu jest to zwyczajnie niekulturalne. Uważam, że maniacco przegina i powinien zostać jakoś ukarany (może bez krzesełka i orzeszków
) , jednak poprostu rozbawiło mnie to gdy zażądałeś przeprosin od osób które stoją po stronie maniacco (w tym rozumiem i mnie-czyli poszkodowanego). Sam też mu naubliżałeś tyle co on tobie i obie strony nie są bez winy.
---- Dodano 13-06-2007 o godzinie 00:31 ----
A co do obcinania ręki za kradzież.... frekwencja rąk w rządzie spadła by o połowe