Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

4S w Tmobile.pl

• Please log in to reply
612 replies to this topic

#301 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 24 November 2011 - 10:41

Prawdopodobnie, z zaznaczeniem, że może być tak samo jak z dostawą z tego tygodnia.

#302 Danio02

Danio02
  • 369 posts

Posted 24 November 2011 - 13:51

Tak mi zależało, aby otrzymać nowy telefon do końca tego tygodnia, a okazuje się, że to mało prawdopodobne. We wtorek zlecenie wyszło z T-Mobile.pl, natomiast do dzisiaj nie było kuriera. Dzwoniłem do BOA, ale nic konkretnego się nie dowiedziałem. Jednym słowem, żenada.

#303 Danio02

Danio02
  • 369 posts

Posted 24 November 2011 - 23:01

Po zrobieniu awantury w TM, 3h temu dostałem informację, że paczka została wysłana ;)

#304 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 posts
  • SkądTarnów

Posted 24 November 2011 - 23:14

Zamówiłem przez strone tmobile.pl we Wtorek wieczorem dzisiaj około 17 jak zalogwałem sie na ibok.pl to była informacja z numerem przesyłki. Takie małe info dla ludzi którzy czekają na wysłanie lub objawiaja sie długiego czasu oczekiwania na wysyłke.

#305 Danio02

Danio02
  • 369 posts

Posted 25 November 2011 - 00:01

U mnie było identycznie.

#306 malysobol

malysobol
  • 250 posts
  • SkądPodobno Stolica

Posted 25 November 2011 - 15:27

Takie pytanie czy w T-Mobile też przechodzi się przez taką gehennę jak w orange ? Czy "starzy" klienci są traktowani jak należy (upusty na telefony) czy w stylu "spadaj na drzewo" Bo jestem umówiony z konsultantem w salonie na przeniesienie numeru, ale jak mam być tak samo traktowany jak w orange to wolę zostać na starym śmietniku ? Oczywiście piję tu do problemów dostarczenia iP4s z orange

#307 rybulek

rybulek
  • 87 posts

Posted 25 November 2011 - 15:51

zamówiony 21.11 dostawa 3 dni

#308 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 posts
  • SkądTarnów

Posted 25 November 2011 - 16:10

Zamówiony 22.11 - dzisaj o 14 odebrałem czarną 16stke, ze strony tmobile wszystko super, zero problemów.

#309 Danio02

Danio02
  • 369 posts

Posted 26 November 2011 - 01:53

U mnie również bez problemów :)

#310 dawid1972

dawid1972
  • 316 posts

Posted 26 November 2011 - 17:34

Takie pytanie czy w T-Mobile też przechodzi się przez taką gehennę jak w orange ? Czy "starzy" klienci są traktowani jak należy (upusty na telefony) czy w stylu "spadaj na drzewo"
Bo jestem umówiony z konsultantem w salonie na przeniesienie numeru, ale jak mam być tak samo traktowany jak w orange to wolę zostać na starym śmietniku ?
Oczywiście piję tu do problemów dostarczenia iP4s z orange

No z tym to różnie jest zależy na jakiego "buraka" trafisz i jakiego fona chcesz. Naprawdę to nie ma reguły. W przypadku IP4s jest trochę inna cena niż dla nowego usera .
Ja zapłaciłem 1099 za 4s 16gb w abonamencie rodzinna 140 za 159zł ale dla mnie 130zł na 24 miesiące. I mi to pasowało przy zakupie.

#311 sipap

sipap
  • 63 posts

Posted 26 November 2011 - 18:17

Chyba w końcu dotarły 32-ki do salonów. 2 godzinki temu odebrałem swoj 32 GB czarny egzemplarz w Warszawie. Na razie wszystko mi się podoba. Ale to oczywiście stanowczo za krótko aby cos bardziej dokładnie powiedzieć. W każdym razie próbowałem sie wsłuchiwac(tak samo mój syn,zajmujący się zawodowo muzyka-więc chyba ma dobry słuch) i na razie nie stwierdzam objawu static noise. Ale moze to objaw euforii po zakupie:-)).Zasięg też na razie nie skacze. Jedno tylko trochę dziwne,ze cały czas są 4 kreseczki. Podczas gdy na 3GS-ie miałem w domu zawsze 5(czyli full). Ekran jest bajka. Na nowo odkrywam wygląd niektórych programów. Cena też do przełkniecia(przedłuzenie umowy),więc na razie na twarzy pełny banan.

#312 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 27 November 2011 - 19:22

Kutwa, a do mnie z BOA nie dzwonili...

#313 Gość_blues55_*

Gość_blues55_*

Posted 27 November 2011 - 19:38

Chyba w końcu dotarły 32-ki do salonów. 2 godzinki temu odebrałem swoj 32 GB czarny egzemplarz w Warszawie. Na razie wszystko mi się podoba. Ale to oczywiście stanowczo za krótko aby cos bardziej dokładnie powiedzieć. W każdym razie próbowałem sie wsłuchiwac(tak samo mój syn,zajmujący się zawodowo muzyka-więc chyba ma dobry słuch) i na razie nie stwierdzam objawu static noise. Ale moze to objaw euforii po zakupie:-)).Zasięg też na razie nie skacze. Jedno tylko trochę dziwne,ze cały czas są 4 kreseczki. Podczas gdy na 3GS-ie miałem w domu zawsze 5(czyli full). Ekran jest bajka. Na nowo odkrywam wygląd niektórych programów. Cena też do przełkniecia(przedłuzenie umowy),więc na razie na twarzy pełny banan.

Konieczna jest cisza, nie najlepsze 3G i najlepiej przemiescic sie podczas rozmowy. Efekt murowany

#314 ppawcio

ppawcio
  • 47 posts

Posted 27 November 2011 - 22:52

Kutwa, a do mnie z BOA nie dzwonili...

tak jak już ktoś pisał wcześniej - salony i BOA mają inne magazyny i inne dostawy. Ja jutro zamierzam obdzwonić salony w Wawie i okolicach

#315 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 28 November 2011 - 03:08

Ja o tym wspominałem :) tylko Pani miała do mnie dzwonić gdy coś pojawi się w salonach lub u nich. Niestety raczej nie mogę załatwić swojej sprawy w salonie, choć może jutro się uda coś zamotać. edit: sipap - jeżeli to co napisałeś to prawda, to musiałeś dostać jakiś zwrot, bo dostaw nie było i 32 nie ma

#316 sancruz3

sancruz3
  • 2436 posts

Posted 28 November 2011 - 10:52

super tylko w Polsce trzeba sie zapisywac zeby kupic telefon i to jeszcze pare miesiecy po premierze, wolne zarty. Jak nas maja inne panstwa traktowac powaznie...

#317 Technet1

Technet1
  • 36 posts
  • SkądSkwierzyna

Posted 28 November 2011 - 12:31

Witam Od jakiegoś czasu jestem stałym bywalcem (czytelnikiem) tego forum. Dziś właśnie podjąłem decyzję i zamówiłem na firmę w T-Mobile u konsultanta na infolinii iPhone 4S 16GB Black. Oferta szału wielkiego nie robi ale: - cena iPhone 4S 16GB Black: 1099 PLN - abonament 159 brutto (Rodzina 140) - 1000 minut do wszystkich sieci - nielimitowane rozmowy i SMS w T-Mobile - pakiet internetowy 250 MB Sądzę że odczuję dużą różnicę w porównaniu do mojego obecnego 3GS, zwłaszcza że po wgraniu softu 5.0.1 troszkę "mulił". Proszę napiszcie na co zwrócić uwagę w pierszych dniach użytkowania: satic noice, bateria, zasięg - czy coś jeszcze? Pozdrawiam Technet1 Z ostatniej chwili: W T-Mobile na infolinii powiedziano mi że 4S 16GB są w obu kolorach, natomiast 32GB nie ma i nie wiadomo kiedy wogule będą

#318 sipap

sipap
  • 63 posts

Posted 28 November 2011 - 13:25

Ja o tym wspominałem :) tylko Pani miała do mnie dzwonić gdy coś pojawi się w salonach lub u nich. Niestety raczej nie mogę załatwić swojej sprawy w salonie, choć może jutro się uda coś zamotać.

edit:
sipap - jeżeli to co napisałeś to prawda, to musiałeś dostać jakiś zwrot, bo dostaw nie było i 32 nie ma

Kolego jak nie wiesz o czym piszesz to lepiej powstrzymaj sie od uwag:mad:. Po pierwsze nie wiem czemu miałbym pisac jakies nieprawdziwe informacje. A po drugie nie dostałem żadnego zwrotu. Telefon był fabrycznie zapakowany,w folii. Przy mnie 32-ki brały jeszcze dwie osoby(też pewnie ze zwrotów:)).Przyszło podobno 50 szt czarnych. Białych nie było. To,ze do Ciebie nie zadzwonili i teraz wmawiaja Ci,ze dostawy nie było bo zapomnieli odłozyć telefonu, nie znaczy że ktoś nie odebrał swojego. No ale jak wolisz sie tak pocieszać. Miłego i krótkiego oczekiwania życzę:twisted:.

#319 maxld

maxld
  • 636 posts
  • SkądŁódź

Posted 28 November 2011 - 13:43

Kolego jak nie wiesz o czym piszesz to lepiej powstrzymaj sie od uwag:mad:. Po pierwsze nie wiem czemu miałbym pisac jakies nieprawdziwe informacje. A po drugie nie dostałem żadnego zwrotu. Telefon był fabrycznie zapakowany,w folii. Przy mnie 32-ki brały jeszcze dwie osoby(też pewnie ze zwrotów:)).Przyszło podobno 50 szt czarnych. Białych nie było. To,ze do Ciebie nie zadzwonili i teraz wmawiaja Ci,ze dostawy nie było bo zapomnieli odłozyć telefonu, nie znaczy że ktoś nie odebrał swojego. No ale jak wolisz sie tak pocieszać. Miłego i krótkiego oczekiwania życzę:twisted:.

Hamuj nerwy, bo akurat to prawda, że mogłeś dostać zwrot. Ktoś nie przyjął kuriera, bo się rozmyślił i telefon wrócił - bądź nie odebrał w salonie zarezerwowanego.

#320 sipap

sipap
  • 63 posts

Posted 28 November 2011 - 13:59

Hamuj nerwy, bo akurat to prawda, że mogłeś dostać zwrot. Ktoś nie przyjął kuriera, bo się rozmyślił i telefon wrócił - bądź nie odebrał w salonie zarezerwowanego.

Rozumiem,ze lubisz jak ktos wątpi w to,ze mówisz prawdę. Ale mniejsza z tym, nerw nie mam żadnych. Nie ma o co. A co do tych zwrotów, to jeszcze raz pisze,że przy mnie(trochę siedziałem w salonie, bo były jakieś problemy z ustalona znizka na aparat) brało iphona 32 GB jeszcze dwóch klientów. Czyli oni tez ze zwrotów?

#321 maxld

maxld
  • 636 posts
  • SkądŁódź

Posted 28 November 2011 - 14:02

Ja nie mówię, że DOSTAŁEŚ, ale MOGŁEŚ DOSTAĆ. Tylko, by pokazać, że takie sytuacje też się zdarzają.

#322 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 28 November 2011 - 14:43

Bardzo możliwe, że oni też, albo z przesunięć. W Warszawie nie było dostawy - ale uwaga, aż do godziny 13 dnia dzisiejszego. Salony są pełne iPhone'ów. Mój biały już do mnie jedzie.

#323 ppawcio

ppawcio
  • 47 posts

Posted 28 November 2011 - 15:51

Bardzo możliwe, że oni też, albo z przesunięć. W Warszawie nie było dostawy - ale uwaga, aż do godziny 13 dnia dzisiejszego. Salony są pełne iPhone'ów. Mój biały już do mnie jedzie.

w BOA było kilka białych sztuk - już nie ma
na Złotej w Wawie ogólnie brak 32GB

#324 sipap

sipap
  • 63 posts

Posted 28 November 2011 - 16:59

Ale skąd Ty masz takie informacje,ze nie było w Warszawie dostawy? Bo tak powiedzieli w IBOA? Oni maja zupełnie inne magazyny i menadżerka z salonu nie miała wiedzy czy są i kiedy pojawia się w magazynie IBOA. Tak samo gośc z biura obsługi,który nadzorował moja sprawę radził mi poszukac po salonach,bo byc może u nich jest jeszcze kilka sztuk.
Skoro napisałes ze jedzie, to rozumiem że zamówiłes przez Biuro Obsługi i u nich moze była dzisiaj dostawa. Bo jak napisał Kolega Ppawcio, w salonie firmowym na Złotej nie ma 32GB Iphonów.
Dlatego według mnie scenariusz wygladał tak,ze w sobotę dowieźli jakąs partie(50 sztuk do wszystkich salonów w Stolicy-co to jest)do salonów, a w poniedziałek do magazynu IBOA.
Zresztą mi wszystko jedno,moze byc mój egzemplarz i z przesunięc. Najważniejsze,ze nie stwierdzam w nim zadnych ze zdarzajacych sie w 4S usterek.

#325 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 28 November 2011 - 17:43

Dostawa była i do salonów i na stock iboa. Wiem na pewno, że to była pierwsza dostawa od tyg., i od znajomego i od konsultantki z iboa.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users