Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 4S biały czy czarny?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
88 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: iPhone 4S biały czy czarny? (0 użytkowników oddało głos)

1. Biały (155 głosów [53.82%])

Procent z głosów: 53.82%

2. Czarny (133 głosów [46.18%])

Procent z głosów: 46.18%

Głosuj

#51 virttu

virttu
  • 245 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 listopada 2011 - 19:54

Dołączona grafika
Dołączona grafika
:|

Dzięki twojemu screenowi postanowiłem zakupić jednak czarną wersje :P
Biała w złym świetle wygląda słabo, ja mam Ipod touch 4 i postanowiłem kupić Iphone 4s na pewno zostanę przy czarnej wersji.

#52 MonY

MonY
  • 19 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 listopada 2011 - 21:11

Ta biała wersja nie wygląda tak źle w rzeczywistości, nawet w słabym świetle. Chyba na zdjęciach tak wychodzi. Nie jest to oczywiście surowa biel, raczej taki mleczny, ale wygląda bardzo stylowo :)

#53 epi

epi
  • 184 postów
  • SkądKatowice

Napisano 09 listopada 2011 - 21:43

czarny

#54 Madziushka

Madziushka
  • 75 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 listopada 2011 - 21:56

A dla mnie idealny byłby czarny przód- biały tył. Cały biały jakoś mi nie pasuje.

#55 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów
  • SkądOne of Banksy's manors

Napisano 09 listopada 2011 - 22:02

A dla mnie idealny byłby czarny przód- biały tył. Cały biały jakoś mi nie pasuje.

Przyzwyczajenie z trójek - mam tak samo ;p

#56 Madziushka

Madziushka
  • 75 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 listopada 2011 - 22:04

Przyzwyczajenie z trójek - mam tak samo ;p

To nawet nie przyzwyczajenie, bo iP 4 to mój pierwszy, ale ten biały przód jakoś mi nie współgra z ekranem. :)

#57 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 09 listopada 2011 - 22:09

To nawet nie przyzwyczajenie, bo iP 4 to mój pierwszy, ale ten biały przód jakoś mi nie współgra z ekranem. :)

Mi bardziej z kamerką ;p

#58 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 11 listopada 2011 - 10:54

Ta biała wersja nie wygląda tak źle w rzeczywistości, nawet w słabym świetle. Chyba na zdjęciach tak wychodzi. Nie jest to oczywiście surowa biel, raczej taki mleczny, ale wygląda bardzo stylowo :)

Mam białego iPada, i powiem ci, że już nie kupię od Apple nic co białe, w końcu nie korzystam z niego ciągle w świetle słonecznym, a jak nie korzystam w świetle słonecznym to ramka jest żółta :) i to nie tylko na zdjęciach. Czarny jest bardziej stylowy, a teraz praktycznie każdy ma białego 4s, znajdź na jutubie film z 4s, który będzie czarny

#59 iogryzek

iogryzek
  • 35 postów

Napisano 11 listopada 2011 - 12:42

polecam dopasowanie pod kolor oczu :)

#60 Ptryk

Ptryk
  • 126 postów

Napisano 11 listopada 2011 - 20:59

Mi również nie pasuje ekran z białym przodem... iPki 3G i 3GS miały tylko biały tył i nawet ładnie to wyglądało. Biały iPhone 4/4S kojarzy mi się tylko ze zżółkniętym białym ;/

#61 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 12 listopada 2011 - 04:37

No to było bardzo dobre rozwiązanie (to zastosowane w 3G i 3GS) - biały tył, czarny przód. Poza tym obudowa pod to pasowała ;)

#62 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 12 listopada 2011 - 13:59

Szkoda, ze biały kolor nie jest juz "exclusive" dla najwyższej wersji tak jak to było w przypadku iPhone 3G. Wtedy było ich mniej i bardziej rzucaly sie w oko. Mój pierwszy iPhone ;)

#63 szymonvader

szymonvader
  • 557 postów
  • SkądBędzin

Napisano 12 listopada 2011 - 14:33

ja wybrałem biały bo jakoś bardziej przypadł mi do gustu. Wcześniej miałem 3gs z białymi pleckami. Przesadziłeś z tym rzucaniem się w oczy...

#64 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 12 listopada 2011 - 15:18

Szkoda, ze biały kolor nie jest juz "exclusive" dla najwyższej wersji tak jak to było w przypadku iPhone 3G. Wtedy było ich mniej i bardziej rzucaly sie w oko. Mój pierwszy iPhone ;)

To brałeś białego iPhone'a bo chciałeś się po prostu poczuć fajny i pr0? Dziwny sposób na dowartościowywanie się...

#65 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 12 listopada 2011 - 16:11

Patrząc na fotki zmieniłem zdanie co do białej 4/4s . Jednak czarna jest ładniejsza :F

#66 tomgol3

tomgol3
  • 39 postów

Napisano 12 listopada 2011 - 16:42

Ja właśnie zamówiłem czarnego iPhone 4s w Orange. Biały widziałem i trzymałem w moich rękach, ale w mojej opinii biały iPhone i facet jakoś się gryzą.

#67 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 12 listopada 2011 - 16:52

Hah, też mam takie zdanie że biały to babski i to strasznie babski ;)

#68 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 12 listopada 2011 - 17:17

To brałeś białego iPhone'a bo chciałeś się po prostu poczuć fajny i pr0? Dziwny sposób na dowartościowywanie się...

Tak bo miałem pełno pryszczy, garba i zeza i nikt mnie nie lubił. Dzieki białemu iPhone odniosłem sukces zawodowy, mam wielki dom, piękną kobiete i gromadke zdrowych dzieci :D
A tak na serio kupiłem białego bo akurat trafiła mi sie dobra okazja... nie oceniaj po pozorach :)

#69 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 12 listopada 2011 - 17:25

Tak bo miałem pełno pryszczy, garba i zeza i nikt mnie nie lubił. Dzieki białemu iPhone odniosłem sukces zawodowy, mam wielki dom, piękną kobiete i gromadke zdrowych dzieci :D
A tak na serio kupiłem białego bo akurat trafiła mi sie dobra okazja... nie oceniaj po pozorach :)

Ok, sorry :D

#70 Husar

Husar
  • 19 postów

Napisano 24 listopada 2011 - 16:05

Dopóki telefon nie jest różowy to raczej nie ma problemu czy jest on męski czy damski :) Taka moja skromna opinia. Ja sam kupiłem niedawno biały 4S. Moje wszystkie poprzednie telefony, łącznie z iPh4 były czarne, więc postanowiłem coś zmienić. Gdybym nie wybrał białej wersji nie poczułbym żadnej namacalnej różnicy w stosunku do iPh4, więc wybór był oczywisty. Szczerze mówiąc to bardzo trudno się przestawić z czarnego na biały telefon. Wygląda jakoś tak nienaturalnie :), ale nic po kilku dniach jest w porządku :) i jestem zadowolony z mojej decyzji.

#71 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 24 listopada 2011 - 16:26

Dopóki telefon nie jest różowy to raczej nie ma problemu czy jest on męski czy damski :) Taka moja skromna opinia.

Dokładnie tak!
Mnie w białym 4 i 4S drażni tylko ten czarny punkt z przodu - kamera. Tak byłoby spoko, aczkolwiek wydaje mi się, ze biały 3GS to jest jednak to:) Tak samo jak iPod Video zdecydowanie lepiej wyglądał niż jego następca, a także usunięcie białego MB to zdecydowanie zły krok.

#72 Łukasz Ignacyk

Łukasz Ignacyk
  • 4 943 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 26 listopada 2011 - 16:51

Dopóki telefon nie jest różowy to raczej nie ma problemu czy jest on męski czy damski :) Taka moja skromna opinia.

Można by się jeszcze zastanawiać czy mężczyzna powinien mieć czarny męski telefon czy różowy i zgrabny :D

#73 macowiec1999

macowiec1999

Apple Reviews PL

• 642 postów

Napisano 26 listopada 2011 - 17:09

Zdecydowanie biały

#74 Matt.

Matt.
  • 123 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 28 listopada 2011 - 10:58

Wybrałem białego.
IP4 miałem w wersji czarnej, stwierdziłem, że czas coś zmienić i kolejny model był biały, choć do ostatniego momentu (pan trzymał pudełko z białym i czarnym) nie wiedziałem który wybiorę.
Naczytałem się zbyt dużo n/t czarnej ramki, na temat tego, że w słabym świetle biały wygląda jak żółty etc. i czułem, że mogę tej decyzji żałować .
Wybrałem jednak biały.
Czarna ramka nie przeszkadza mi w niczym, efekt "pandy" po wygaszeniu ekranu jest co najmniej fajny, telefon wygląda na bardziej czysty( nie widać wypalcowanej szyby) a kolory na ekranie dzięki białej ramce wydają się bardziej żywe.

Wszystko to sprawa gustu. ja z białego jestem zadowolony.

ps. do Panów mających problem z określeniem swojej orientacji seksualnej, bądź bojących się przyznać przed samym sobą że po prostu są gejami i boją się wuoutować bądź zostać posądzonymi na podstawie koloru telefonu o swoją orientację: pracuję z facetami, którzy czasami wyglądają i zachowują się jak kibole 11 listopada w stylocy; wszyscy widzieli już mój nowy nabytek i żaden nie zasugerował mi że telefon jest gejowski. kolor to nie wszystko, kupujcie białego jak Wam się podoba, a teraz idźcie zrobić swoim chłopakom śniadanie :)

#75 Husar

Husar
  • 19 postów

Napisano 28 listopada 2011 - 16:06

Wybrałem białego.
IP4 miałem w wersji czarnej, stwierdziłem, że czas coś zmienić i kolejny model był biały, choć do ostatniego momentu (pan trzymał pudełko z białym i czarnym) nie wiedziałem który wybiorę.
Naczytałem się zbyt dużo n/t czarnej ramki, na temat tego, że w słabym świetle biały wygląda jak żółty etc. i czułem, że mogę tej decyzji żałować .
Wybrałem jednak biały.
Czarna ramka nie przeszkadza mi w niczym, efekt "pandy" po wygaszeniu ekranu jest co najmniej fajny, telefon wygląda na bardziej czysty( nie widać wypalcowanej szyby) a kolory na ekranie dzięki białej ramce wydają się bardziej żywe.

Wszystko to sprawa gustu. ja z białego jestem zadowolony.

ps. do Panów mających problem z określeniem swojej orientacji seksualnej, bądź bojących się przyznać przed samym sobą że po prostu są gejami i boją się wuoutować bądź zostać posądzonymi na podstawie koloru telefonu o swoją orientację: pracuję z facetami, którzy czasami wyglądają i zachowują się jak kibole 11 listopada w stylocy; wszyscy widzieli już mój nowy nabytek i żaden nie zasugerował mi że telefon jest gejowski. kolor to nie wszystko, kupujcie białego jak Wam się podoba, a teraz idźcie zrobić swoim chłopakom śniadanie :)

Świetna wypowiedź. Zgadzam się w 100%.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych