1. Ten stary, lecz w b. dobrym stanie PowerBook G4 17" o nr seryjnym: W8434011QRV został skradziony (wyjęty z dużej walizki) 24.10.2011 r. w pociągu TLK relacji Kraków-Kołobrzeg pomiędzy Warszawą Wschodnia a Działdowem (stacje: Legionowo, Nowy Dwor Maz., Nasielsk, Ciechanów, Mława). Jedynymi pasażerami byli pracownicy (5 lub 6 osó firmy remontującej tory kolejowe (pili alkohol w przedziale... ).
PowerBook posiada BARDZO WAZNE dane dla mnie i ogrom mojej pracy. Oddam nabywcy notebook za darmo, ale PROSZE o przeslanie mi danych z 250 GB Dysku. Glownie dokumenty doc. i pdf oraz partytury w formacie enc.
2. Notebook był w granatowej płaskiej torbie LOGIC z przeplatanego materiału z naklejonym moim nazwiskiem (Roman Drozd). W torbie bylo wiele waznych dokumentow.
3. Zasilacz do tego notebooka byl rozbierany i oklejony srebrna taśmą.
4. Myszka (Magic Mouse) była w niebieskim etui.
Oprocz tego skradziono rzeczy osobiste (pidżamę Tommy Hilfinger) i podkoszulki...
POWTARZAM: oddam notebook, prosze tylko o DANE! Daje tez nagrode w wysokosci 2000 zl za wiarygodną inormację, która doprowadzi mnie do złodzieja.
Jeśli czyta to ktoś, kto w stanie alkoholowym odważył sie splondrować mi tak torbę - proszę o dane (adres jest na wielu kopertach w torbie) i niech Pan zatrzyma sobie ten stary i wysluzony PowerBook. DANE, dane maja dla mnie bezcenna wartość.
Wszytskich prosze tez o info na tel. 662 80 44 79
Skradziony PowerBook G4 17" W8434011QRV
Rozpoczęty przez
roman965
, 26 paź 2011 14:15
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 26 października 2011 - 14:15
Napisano 28 września 2012 - 18:44
Na allegro pojawiają się , ja też szukam przez 3 lata ,
Obecnie jest aukcja gdzie człowiek ma "zielone" konto i zero kontaktu mailowego, poprosisz i serial number i cisza.
A ile osób licytuje? moze sami licytują? JA się nie poddaje z moim G4 17" ...
Pozdrawiam
Mirek K. aktualnie iMac G5 21"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych