Cześć.
Widziałem parę minut temu temat na forum odnośnie telefonów, autor wymienił Samsung Galaxy Ace, iPhone 3GS a ja zastanawiam się który z nich wybrać, jako że stoję przed zakupem telefonu "średniej klasy."
Jako że to forum Apple, pytania kieruję odnośnie 3GS.
Telefon ten do najnowszych jak wszyscy wiemy nie należy, a na żaden lepszy i tak nie mogę sobie pozwolić(ok 700-800zł max.)
Przechodząc do sedna:
1. Czy po zainstalowaniu określonego programu z AppStore'a da się na nim obejrzeć film jakości dvdripa, czy za słabe podzespoly?
2. "Najprostsze" gry typu Angry Birds/Cut the rope będą działać bez lagów?
Dużo piszę posługując się telefonem, więc:
3. Android ma Swype, który jak dla mnie jest dużym udogodnieniem. Jest jakiś odpowiednik Swype na iOS? Jeśli nie, czy przyzwyczajenie się do klawiatury na iOS i umiejętnośc szybkiego pisania jest trudna do opanowania? Nie widzi mi się co chwile używanie backspace'a i poprawianie wyrazów.
iPhone 3GS
Started by
Firel
, 24 Oct 2011 21:28
5 replies to this topic
Posted 24 October 2011 - 21:28
Posted 24 October 2011 - 21:35
1. Da się
2. Zależy ile tych gier będziesz miał , ale raczej nie.
3. Miałem sporo telefon kilka na Symbianie , SWYPE dla mnie to tragedia , może kwestia przyzwyczajenia.
Na iOS dla mnie pisanie wydaje się przyjemne i szybkie w porównaniu z innymi dotykowcami
Posted 25 October 2011 - 16:32
1. tak
2. takie gry będą działać bez przycięć, a i te lepsze jak Real Racing 2 działają elegancko.
Posted 25 October 2011 - 17:50
Android nie ma Swype, to samsung ma Swype.
Posted 25 October 2011 - 17:55
Samsung też nie ma Swype, to Nuance ma Swype 
UPDATE 3-Nuance Communications snaps up Swype, eyes bigger mobile pie | Reuters
UPDATE 3-Nuance Communications snaps up Swype, eyes bigger mobile pie | Reuters
Posted 25 October 2011 - 17:57
Obejrzyj sobie porównanie szybkości działania 3gs i 4 na nowym systemie. Wszystko działa sprawnie, płynnie, proste gierki pójdą bez problemu, a nawet z ciekawszymi można powalczyć.
iPhone 3Gs iOS 5 vs iPhone 4 iOS 5 - YouTube
iPhone 3Gs iOS 5 vs iPhone 4 iOS 5 - YouTube
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users