Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3GS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Firel

Firel
  • 111 postów

Napisano 24 października 2011 - 21:28

Cześć. Widziałem parę minut temu temat na forum odnośnie telefonów, autor wymienił Samsung Galaxy Ace, iPhone 3GS a ja zastanawiam się który z nich wybrać, jako że stoję przed zakupem telefonu "średniej klasy." Jako że to forum Apple, pytania kieruję odnośnie 3GS. Telefon ten do najnowszych jak wszyscy wiemy nie należy, a na żaden lepszy i tak nie mogę sobie pozwolić(ok 700-800zł max.) Przechodząc do sedna: 1. Czy po zainstalowaniu określonego programu z AppStore'a da się na nim obejrzeć film jakości dvdripa, czy za słabe podzespoly? 2. "Najprostsze" gry typu Angry Birds/Cut the rope będą działać bez lagów? Dużo piszę posługując się telefonem, więc: 3. Android ma Swype, który jak dla mnie jest dużym udogodnieniem. Jest jakiś odpowiednik Swype na iOS? Jeśli nie, czy przyzwyczajenie się do klawiatury na iOS i umiejętnośc szybkiego pisania jest trudna do opanowania? Nie widzi mi się co chwile używanie backspace'a i poprawianie wyrazów.

#2 KacperWWA

KacperWWA
  • 1 252 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 października 2011 - 21:35

1. Da się 2. Zależy ile tych gier będziesz miał , ale raczej nie. 3. Miałem sporo telefon kilka na Symbianie , SWYPE dla mnie to tragedia , może kwestia przyzwyczajenia. Na iOS dla mnie pisanie wydaje się przyjemne i szybkie w porównaniu z innymi dotykowcami

#3 Majkpe

Majkpe
  • 394 postów

Napisano 25 października 2011 - 16:32

1. tak 2. takie gry będą działać bez przycięć, a i te lepsze jak Real Racing 2 działają elegancko.

#4 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 25 października 2011 - 17:50

Android nie ma Swype, to samsung ma Swype.

#5 tryt

tryt
  • 628 postów

Napisano 25 października 2011 - 17:55

Samsung też nie ma Swype, to Nuance ma Swype ;)
UPDATE 3-Nuance Communications snaps up Swype, eyes bigger mobile pie | Reuters

#6 Mirko791

Mirko791
  • 4 558 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 25 października 2011 - 17:57

Obejrzyj sobie porównanie szybkości działania 3gs i 4 na nowym systemie. Wszystko działa sprawnie, płynnie, proste gierki pójdą bez problemu, a nawet z ciekawszymi można powalczyć.

iPhone 3Gs iOS 5 vs iPhone 4 iOS 5 - YouTube

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych