Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

WWDC 07 - Ju偶 dzi艣 - Czym nas zaskoczy S. Jobs?

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
351 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: WWDC 07 - Ju偶 dzi艣 - Czym nas zaskoczy S. Jobs? (0 u偶ytkownik贸w odda艂o g艂os)

1. Beta Leoparda (109 g艂os贸w [22.47%] - Zobacz)

Procent z g艂os贸w: 22.47%

2. iPhone (93 g艂os贸w [19.18%] - Zobacz)

Procent z g艂os贸w: 19.18%

3. Upgrade Mac Pro (24 g艂os贸w [4.95%] - Zobacz)

Procent z g艂os贸w: 4.95%

4. Upgrade MacBooka pro (58 g艂os贸w [11.96%] - Zobacz)

Procent z g艂os贸w: 11.96%

5. Upgrade Mac Mini (47 g艂os贸w [9.69%] - Zobacz)

Procent z g艂os贸w: 9.69%

6. Upgrade Apple TV (17 g艂os贸w [3.51%] - Zobacz)

Procent z g艂os贸w: 3.51%

7. Nowy iPod (47 g艂os贸w [9.69%] - Zobacz)

Procent z g艂os贸w: 9.69%

8. ADC z iSight (31 g艂os贸w [6.39%] - Zobacz)

Procent z g艂os贸w: 6.39%

9. i inne (59 g艂os贸w [12.16%] - Zobacz)

Procent z g艂os贸w: 12.16%

G艂osuj Go艣cie nie mog膮 oddawa膰 g艂os贸w

#1 krismiszcz

krismiszcz
  • 2聽414 post贸w
  • Sk膮dLUBLIN

Napisano 02 czerwca 2007 - 08:24

Witam!

Z racji tego, 偶e za 9 dni rozpoczyna si臋 WWDC 2007 i r贸wnocze艣nie zobaczymy Keynote S. Jobsa kt贸ry przedstawi nam nowo艣ci zwi膮zane z Mac-em, iPod-em, iPhone-m czy z Apple TV :)

Wi臋c prosz臋 w tym temaci wpisywa膰 Wasze przypuszczenia, przeczucia, wr贸偶by, plotki us艂yszane gdzie艣 na innych forach czy inne 藕r贸d艂a dotycz膮ce nowo艣ci :)

Moje przeczucie:
- oczywi艣cie iPhone,
- upgrade MacBook-a pro
- upgrade MacMini
- upgrade Mac Pro
- oraz pokaz najnowszej bety Leoparda

:)

#2 lutecki

lutecki
  • 3聽315 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 czerwca 2007 - 09:11

To, że będzie prezentacja bety Leoparda to jest pewne i nic nie trzeba zgadywać. W końcu mają wszystkim tam rozdawać CD'ki. Co do reszty... nie lubię się bawić w proroka.

#3 _igi

_igi
  • 3聽155 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa, PL

Napisano 02 czerwca 2007 - 09:24

Ja obstawiam premierę bety leoparda, oraz upgrade macbook'a pro, ponieważ to już ostatni staruszek w gronie ;P

#4 zbieraj

zbieraj
  • 1聽016 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 czerwca 2007 - 09:43

Ja daję dwa do jednego, że przedstawią już nowe MacBooki, ale powiedzą, że sprzedaż będzie dopiero od pażdziernika, wraz z Leopardem

#5 gizmo3800

gizmo3800
  • 1聽906 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 czerwca 2007 - 10:21

ehh powinni nam po cd wyslac:)

#6 Go艣膰_tygrysio_*

Go艣膰_tygrysio_*

Napisano 02 czerwca 2007 - 10:32

kamera w ACD tez była by miła :)

#7 lutecki

lutecki
  • 3聽315 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 czerwca 2007 - 10:42

Tak jak mówiłem: * Beta Leoparda miała być, więc to żadna rewelacja. * Apple TV też, bo na dniach był upgrade ;) * Upgrade Mac Pro niedawno był! * Nowy iPod? Bez przesady ;) * iPhone - wydaje mi się, że będzie nowa prezentacja. To wszystko napisałem z głową, obserwując to co dzieje się w Apple. O magicznych nowych wersjach produktów które niedawno przeszły lifting wypowiadać się nie będę.

#8 Hektor

Hektor
  • 1聽570 post贸w
  • Sk膮dPolska

Napisano 02 czerwca 2007 - 11:07

Tak jak m贸wi艂em:
* Beta Leoparda mia艂a by膰, wi臋c to 偶adna rewelacja.
* Apple TV te偶, bo na dniach by艂 upgrade ;)
* Upgrade Mac Pro niedawno by艂!
* Nowy iPod? Bez przesady ;)
* iPhone - wydaje mi si臋, 偶e b臋dzie nowa prezentacja.

To wszystko napisa艂em z g艂ow膮, obserwuj膮c to co dzieje si臋 w Apple. O magicznych nowych wersjach produkt贸w kt贸re niedawno przesz艂y lifting wypowiada膰 si臋 nie b臋d臋.

Upgrade Maca Pro nie bylo, wyszedl tylko szybszy model a upgrade to cos nowego co sie starym zastepuje w tym sensie nic takiego nie bylo.

#9 lutecki

lutecki
  • 3聽315 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 czerwca 2007 - 11:09

Wyszedł upgrade w postaci 2 procesorów 4-ro rdzeniowych.

Upgrade - po polsku ulepszenie. Może to być ulepszenie sprzętu albo gry.

#10 Hektor

Hektor
  • 1聽570 post贸w
  • Sk膮dPolska

Napisano 02 czerwca 2007 - 11:36

Wyszed艂 upgrade w postaci 2 procesor贸w 4-ro rdzeniowych.

Wikipedia nie precyzuje tego juz nie wspominajac o tym ze nie polecalbym tego zrodla jako nawet wmiare precyzyjne.
Ksiazkowym przykladem jest ostatni macbook i jego upgrade czyli stare zostalo ulepszone i na miejsce starego wchodzi nowy.
W wypadku Maca Pro po prostu doszedl nastepny model.

#11 piotr falba

piotr falba
  • 866 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 02 czerwca 2007 - 11:40

Chciałbym bardzo a żeby macbook pro przeszedł redesign, może i to aluminium jest ładne, ale bez przesady, od tylu lat bez zmiany... fuj!

#12 lutecki

lutecki
  • 3聽315 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 czerwca 2007 - 12:24

Wikipedia nie precyzuje tego juz nie wspominajac o tym ze nie polecalbym tego zrodla jako nawet wmiare precyzyjne.
Ksiazkowym przykladem jest ostatni macbook i jego upgrade czyli stare zostalo ulepszone i na miejsce starego wchodzi nowy.
W wypadku Maca Pro po prostu doszedl nastepny model.

Upgrade'owano lini臋 MacBook'贸w/Pro, upgrade'owano lini臋 Mac'贸w Pro.

Upgrade - [ʌp`greɪd] poprawia膰, podwy偶sza膰, podnosi膰, awansowa膰, usprawnia膰, ulepsza膰; wzniesienie

Chcia艂bym bardzo a 偶eby macbook pro przeszed艂 redesign, mo偶e i to aluminium jest 艂adne, ale bez przesady, od tylu lat bez zmiany... fuj!

I w艂a艣nie. We wszystkich tego typu w膮tkach nie piszecie o tym co mo偶e by膰, tylko to co Wy by艣cie chcieli. Za艂贸偶cie w艂asne firmy i realizujcie marzenia.

#13 jbwm

jbwm
  • 1聽878 post贸w
  • Sk膮dB-stok/Polska

Napisano 02 czerwca 2007 - 12:46

Czym nas zaskoczy S. Jobs

Zmieni ubranie?

#14 Krzysiek

Krzysiek
  • 4聽184 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 czerwca 2007 - 12:50

mini musza zmienic;)

#15 Dr.Logic

Dr.Logic
  • 278 post贸w
  • Sk膮dBia艂ystok

Napisano 02 czerwca 2007 - 13:09

Może jednak zupgrejdują resztę lini Mac Pro, kto wie cena Clovertown-a poszła w dół i można się spodziewać upgrejdu 2,66 GHz .

#16 Maciej

Maciej
  • 696 post贸w
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 02 czerwca 2007 - 13:54

Zmieni ubranie?

Juz zmienil. Przez jakis czas nosil buty Nike a ostatnio wrocil do
New Balance :D

#17 Sebastian

Sebastian
  • 336 post贸w
  • Sk膮dBe艂chat贸w

Napisano 02 czerwca 2007 - 14:19

Jedyne chyba co mo偶e tym razem zaskoczy膰 to nowe funkcje leoparda, chocia偶 obawiam si臋 偶e na wyrost s膮 one "secret features", w drug膮 prezentacj臋 iphona w膮tpi臋, bo ju偶 wiekszo艣膰 pokazali, wi臋c czym艣 b臋d膮 musieli wype艂ni膰 czas ;) , ipod ma艂o prawdopodobny, ale kto wie, pojawia艂y si臋 te偶 plotki o nowym designie imaca i chyba to by mnie najbardziej zaskoczy艂o...

#18 Hektor

Hektor
  • 1聽570 post贸w
  • Sk膮dPolska

Napisano 02 czerwca 2007 - 14:21

Upgrade'owano lini臋 MacBook'贸w/Pro, upgrade'owano lini臋 Mac'贸w Pro.

Upgrade - [ʌp`greɪd] poprawia膰, podwy偶sza膰, podnosi膰, awansowa膰, usprawnia膰, ulepsza膰; wzniesienie

I w艂a艣nie. We wszystkich tego typu w膮tkach nie piszecie o tym co mo偶e by膰, tylko to co Wy by艣cie chcieli. Za艂贸偶cie w艂asne firmy i realizujcie marzenia.

Powiedz mi co zupgrejdowano w macu pro 2,66 i 2,0 ?
Zartujesz sobie ze mnie czy nie widzisz roznicy ze linia 4 rdzeniowych macow pro w ogole nie zostala zupgrejdowana ?

#19 ozz

ozz
  • 1聽129 post贸w
  • Sk膮dBia艂ystok

Napisano 02 czerwca 2007 - 14:23

:D az sie rozmarzylem: a wiec chcialbym: nowy iPod z dodykowym ekranem :D nowe iPody nano - w kolorach moro szufli nie rusza ... nowy mac mini - zostanie przerobiony i dostanie nowego "kosmicznego designu" oficjalna linia mac mini zniknie iMac - zostanie przerobiony tak ja mac mini mac pro poczeka na redesign tak samo jak mac book macbook pro . nowy design . i wiele nowosci !! rewolucja to bedzie :D acd - przezroczyste + dotykowy ekran :D rozmarzylem sie :D

#20 jbwm

jbwm
  • 1聽878 post贸w
  • Sk膮dB-stok/Polska

Napisano 02 czerwca 2007 - 14:39

szufli nie rusza ...

A mi si臋*dzisiaj 艣ni艂a nowa szufla. Prawie to samo co 2g, ale by艂a ca艂a okr膮g艂a, zak艂adana na r臋k臋*jak zegarek i nad k贸艂kiem do sterowania by艂 taki ma艂y lcd na jeden rz膮d liter, kt贸re pod艣wietla艂y si臋*na niebiesko.

#21 lutecki

lutecki
  • 3聽315 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 czerwca 2007 - 14:58

Zartujesz sobie ze mnie czy nie widzisz roznicy ze linia 4 rdzeniowych macow pro w ogole nie zostala zupgrejdowana ?

Zosta艂a. EOT.

#22 Wicko

Wicko
  • 1聽405 post贸w
  • Sk膮dBia艂ystok

Napisano 02 czerwca 2007 - 15:52

Wydaje mi sie że faktycznie zrobią coś z Miniaczkiem ;-) Nie wiem, zmniejszą? No i pokażą coś z 15,3" ekranem LED. Ale czy to będzie MBP? ;-]

#23 dj.cicho

dj.cicho
  • 574 post贸w

Napisano 02 czerwca 2007 - 16:26

Mam nadzieje ze doloza cos do Mini. Magazyn Macworld pokazal Maki Pro z 8-mioma rdzeniami. Ale to juz pewnie Wszyscy wiedza.

#24 lutecki

lutecki
  • 3聽315 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 02 czerwca 2007 - 16:33

Magazyn Macworld pokazal Maki Pro z 8-mioma rdzeniami. Ale to juz pewnie Wszyscy wiedza.

Apple tez go pokaza艂o :P

#25 Rafa艂 P

Rafa艂 P

• 6聽849 post贸w

Napisano 02 czerwca 2007 - 16:45

Ja dla przekory powiem, ze Steve nas niczym nie zaskoczy. Leo Beta wyjdzie to wiedza wszyscy, update macbokow pro spodziewany jest juz we wtorek, to tez wiedza wszyscy, o iPhone wiedza wszyscy (tu jest moze szansa na jakis nowy feature, ktorego Steve zachowal w tajemnicy) Shipping Iphone'a - stawiam dopiero na ostatni dzien czerwca..

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0

0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych