Dosłownie przed chwilą, skradziono mojemu koledze iBooka jak w temacie, niestety kolega nie jest w stanie odnaleźć papierów do kompa nie wie jaki numer seryjny. Jedyne po czym można go poznać to to ze komputer ma w środku włożonego dongla D-Linka DBT-120 czego efektem ubocznym jest nie działający jeden port USB, od spodu brak nóżek, zastąpione zostały filcowymi podkładkami, dysk 40GB, klawiatura w układzie Szwedzkim. Jak by ktoś zobczył w najbliższym czasie coś podobnego na allegro lub ebay, proszę o kontakt. Myślę że jest jakaś szansa alby komputer się znalazł, ma to dziwne taktowanie procesora 933MHz cieżko taki uświadczyć na aukcjach, może jakiś nierozgarnięty złodziej wystawił go na Allegro. Złodziej bezczelnie wszedł do domu i wyniósł sam komputer, ładowarka została w kontakcie.
iBook 14" G4 933MHz 1.25GB RAM
Rozpoczęty przez
Hex
, 31 maj 2007 15:05
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 31 maja 2007 - 15:05
Napisano 31 maja 2007 - 15:16
Szkoda ze numerkow nie ma :-( Norma powinno stac sie, ze jesli nawet sprzet nie jest kupiony ze sklepu tylko z rynku wtornego, to jedna z pierwszych czynnosci nowego wlasciciela powinno byc spisanie nr seryjnych i polozenie tych zapiskow w takim miejscu zeby mozna je bylo znalezc nawet po 2 latach bez zbednego szukania. A propos ..... na Allegro moze byc wystawiony identyczny iBook gdyz takowy sprzedalem 17.05.2007 roku osobie handlujacej na Allegro !!! Tak na wszelki wypadek to podaje - bo jeszcze ktos sie do mojego klienta przyczepi :grin: W dn 15 maja 2007r mialem tego iBooka jeszcze w ofercie na forum: http://www.myapple.p...t=34900&page=11
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych