mam dziwne wrażenie, że białe egzemplarze są bardziej wadliwe .
To nie ma znaczenia, po prostu więcej osób wybrało białą wersje.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 10 stycznia 2012 - 22:13
mam dziwne wrażenie, że białe egzemplarze są bardziej wadliwe .
Napisano 10 stycznia 2012 - 22:16
Ludzie kupujecie TELEFON (może i drogi ale telefon) w dodatku produkowany w niesamowitych ilościach i spodziewacie się że każdy egzemplarz będzie wykonany jak zegarki Patek-Phillipe, a już za absurd należy uznać oddawanie narzędzia pracy (i tutaj widać ze dla niektórych iPhone to zabawka) na 3 tygodnie do serwisu z powodu brzęczącej wibracji.
Też kiedyś myślałem ze jak kupie coś od Apple to dostane produkt o nieskazitelnej jakości wykonania, ale szybko pogodziłem sie z tym ze jest to dobrze wykonana i solidna masówka (tak jest i będzie), iPad 2 - prześwitujące światło (2 wymiany, i 3 ipad dalej ma ten problem - dałem sobie spokój) wibracja w 4s, antena i żółte plamy w 4ce, zasyfiające się matryce w iMacach, wadliwy gładzik w MacBooku Air 13 2011, pękająca obudowa w MacBooku 13 cali itd.
Strasznie odeszłem od tematu ale chicałem uświadomić nowym użytkownikom Apple że wad i problemów niestety należy sie spodziewać (wypisane przeze mnie problemy u góry są moimi osobistymi doświadczeniami).
A 4s? Mam go miesiąc, szybki, ładny design, bateria w porządku, mam wrażenie że mam lepszy zasięg wi-fi i sieci 3g, udany upgrade z 4ki, spodziewałem się w pazdzierniku 5tki ale mimo to nie jestm rozczarowany.
Napisano 10 stycznia 2012 - 23:18
Napisano 11 stycznia 2012 - 02:49
Witam, dzisiaj otrzymałem 4S. Niestety nie słyszę rozmówcy w słuchawce, tzn słyszę ale tak jakbym miał ustawiony poziom na 1 ... Jutro będę reklamować w Apple Online Store. Jak wygląda taka procedura?
Napisano 11 stycznia 2012 - 09:18
Ma zwalony ekran, ja tak nie mam, mogę wchodzić normalnie w ikonkę, czy to góra, sam środek czy jej dół wszystko gra.
Zdejmij folię fabryczną z przodu
Napisano 11 stycznia 2012 - 09:40
Napisano 11 stycznia 2012 - 10:44
Napisano 11 stycznia 2012 - 11:05
Napisano 11 stycznia 2012 - 12:08
iOS 5 Untethered Jailbreak: iOS 5.0.1 [iPhone 4s / iPad 2] UNTETHERED Jailbreak Free Download [08 JANUARY 2012]
Co o tym sądzicie?
Napisano 11 stycznia 2012 - 12:20
Ludzie kupujecie TELEFON (może i drogi ale telefon) w dodatku produkowany w niesamowitych ilościach i spodziewacie się że każdy egzemplarz będzie wykonany jak zegarki Patek-Phillipe, a już za absurd należy uznać oddawanie narzędzia pracy (i tutaj widać ze dla niektórych iPhone to zabawka) na 3 tygodnie do serwisu z powodu brzęczącej wibracji.
Też kiedyś myślałem ze jak kupie coś od Apple to dostane produkt o nieskazitelnej jakości wykonania, ale szybko pogodziłem sie z tym ze jest to dobrze wykonana i solidna masówka (tak jest i będzie), iPad 2 - prześwitujące światło (2 wymiany, i 3 ipad dalej ma ten problem - dałem sobie spokój) wibracja w 4s, antena i żółte plamy w 4ce, zasyfiające się matryce w iMacach, wadliwy gładzik w MacBooku Air 13 2011, pękająca obudowa w MacBooku 13 cali itd.
Strasznie odeszłem od tematu ale chicałem uświadomić nowym użytkownikom Apple że wad i problemów niestety należy sie spodziewać (wypisane przeze mnie problemy u góry są moimi osobistymi doświadczeniami).
A 4s? Mam go miesiąc, szybki, ładny design, bateria w porządku, mam wrażenie że mam lepszy zasięg wi-fi i sieci 3g, udany upgrade z 4ki, spodziewałem się w pazdzierniku 5tki ale mimo to nie jestm rozczarowany.
Napisano 11 stycznia 2012 - 14:07
Napisano 11 stycznia 2012 - 14:56
czy wy też macie luźny przycisk ( rusza sie na lewo i prawo ...) power?
Napisano 11 stycznia 2012 - 16:39
O Matko, ten gość na chyba zwaloną "dotykowość"!Powiedzcie mi czy wy też tak macie jak na tym filmiku?? Major Bug Or Issue with iPhone 4s - YouTube
Ja z początku myślałem, że tak ma być. Dzisiaj trafiłem na ten filmik i nie wiem co myśleć na ten temat. Też od boku ekranu jakieś 2-3 milimetry lewego i prawego nie łapie.
U mnie normalnie włącza się kalendarz. Pasek powiadomień to tak jakby się wyciągał z obudowyI jeszcze takie pytanko, przy aplikacji kalendarz jak jest na samej górze, jak palcem najeżdżacie na nazwę dnia tygodnia i przesuwacie w dół otwieram wam się pasek powiadomień? Nie za wcześnie trochę go łapie??Tak jak na screenie naciskam wtorek i wysuwa mi się pasek notyfikacji
Napisano 11 stycznia 2012 - 17:50
U mnie też jest luźny
Napisano 11 stycznia 2012 - 17:50
Napisano 11 stycznia 2012 - 17:52
Napisano 11 stycznia 2012 - 18:50
No właśnie u mnie ekran działa praktycznie tak jak na filmiku klikanie w nazwę tygodnia albo wysuwa pasek notyfikacji albo nic nie robi, dodatkowo nie łapie z lewej i prawej strony jakieś 2-3 milimetry.
Nie da się rozmawiać przez głośnomówiący bo występuje efekt tak jakby sprzężenia zwrotnego i zaczyna się nasilać i pogłaśniać.
Na filmikach i w czasie rozmowy pojawia się static noise a jakby tego jeszcze było mało wibracja wydaje metaliczne dźwięki.
Dzisiaj na dokładkę zaczął gubić sygnał!!
No tak ale emocje po zakupie ochłonęłyi dostrzegłem pewne rzeczy które mieć miejsca nie powinny.
20 minut rozmowy z technikami z apple = przełączenie do doradcy który nawet nie chciał słuchać o usterkach bo technicy sami stwierdzili, że nadaje się do natychmiastowej wymiany a z nimi się nie dyskutuje bo wiedzą lepiej![]()
. Kurier do 48h będzie dzwonił więc zapewne weekend bez Jabłuszka
cóż jakoś przeboleje, grunt, że nowy dostanę - myślę, że bez wad już ... Już z wrażenia bardzo dobrej obsługi zapomniałem dogadać się na wymianę 1 za 1. Jakoś wytrzymam chociaż już się przyzwyczaiłem
nr seryjny to : DNPGL
Mój przycisk POWER jest nieruchomy, tzn nie rusza się lewo prawo ani nic z tych rzeczy.
Napisano 11 stycznia 2012 - 20:20
W koncu dostalem dzialacy w pelni I4s po dwoch naprawach w T-mobile. Brak zepsutych wibracji, brak static, brak death gripa, ekran ma normalny bialy odcien, bateria trzyma ~2dni przy duzym uzyciu muzyki i gierek, sygnal wychodzacy jest normalnej glosnosci
Szkoda tylko ze stracilem wszystkie kontakty, no ale do przezycia ;/
Napisano 11 stycznia 2012 - 20:21
Napisano 11 stycznia 2012 - 20:29
Napisano 11 stycznia 2012 - 20:46
ustawienia - powiadomienia, klikasz widget giełda i wyłączaszPanowie czy można jakoś skonfigurować pasek powiadomień ( chodzi mi o ten pasek który wyskakuje z góry ) a dokładnej chciałbym , zlikwidować te notowania giełdowe , bo szukam i szukam nie wiem czy nie ma czy co ???
Napisano 12 stycznia 2012 - 10:03
Napisano 12 stycznia 2012 - 10:44
Napisano 12 stycznia 2012 - 12:12
Napisano 12 stycznia 2012 - 12:45
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych