Potwierdzam. Mam ten sam problem od wczoraj w Orange. Czy po restore czy czysty Iphone 4s nie aktywuje imessage ani facetime. To musi byc jakis problem apple skoro pare osob go ma w tym samym czasie.

Niedziałające iMessages i FaceTime w Play
Started by
Madoxxxe
, 13 Oct 2011 22:14
56 replies to this topic
Posted 17 July 2012 - 17:46
Posted 17 July 2012 - 20:04
To ja jestem kolejny z tym problemem. Kilka dni temu przestał działać FT i iM, telefon w Orange, karta microsim.
Niestety nie pomaga restore. Na czystym oprogramowaniu także nie można przeprowadzić aktywacji, chociaż zgodnie z bilingiem SMS aktywacyjny jest wysyłany przez telefon. Oczywiście w BOK nic nie wiedzą. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?
Posted 18 July 2012 - 18:58
Wymienilem karte sim w Orange i poszlo. Polecam ta metode!
Posted 16 September 2012 - 13:22
Witam!
Mam iPhone 4S z PLAY. Od kilku dni nie mogę wysłać iMessage na telefon mojej siostry (iPhone 4 również PLAY). Nie wiem co się stało, nie zmieniałem żadnych ustawień po prostu przestało działać. Proszę o pomoc....
Posted 16 September 2012 - 13:40
A może siostra coś zmieniała, albo nie ma dostępu do internetu.
Posted 16 September 2012 - 21:38
Problem sam się rozwiązał, jednak wspomnę, że w iPhone siostry również nic nie było zmieniane. Dziwny przypadek.
Posted 21 January 2013 - 10:05
[CIACH]
Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].
Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users