Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Niedziałające iMessages i FaceTime w Play

• Please log in to reply
56 replies to this topic

#51 rafalwol

rafalwol
  • 28 posts

Posted 17 July 2012 - 17:46

Potwierdzam. Mam ten sam problem od wczoraj w Orange. Czy po restore czy czysty Iphone 4s nie aktywuje imessage ani facetime. To musi byc jakis problem apple skoro pare osob go ma w tym samym czasie.

#52 jan86

jan86
  • 14 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 July 2012 - 20:04

To ja jestem kolejny z tym problemem. Kilka dni temu przestał działać FT i iM, telefon w Orange, karta microsim. Niestety nie pomaga restore. Na czystym oprogramowaniu także nie można przeprowadzić aktywacji, chociaż zgodnie z bilingiem SMS aktywacyjny jest wysyłany przez telefon. Oczywiście w BOK nic nie wiedzą. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?

#53 rafalwol

rafalwol
  • 28 posts

Posted 18 July 2012 - 18:58

Wymienilem karte sim w Orange i poszlo. Polecam ta metode!

#54 iMat

iMat
  • 27 posts

Posted 16 September 2012 - 13:22

Witam! Mam iPhone 4S z PLAY. Od kilku dni nie mogę wysłać iMessage na telefon mojej siostry (iPhone 4 również PLAY). Nie wiem co się stało, nie zmieniałem żadnych ustawień po prostu przestało działać. Proszę o pomoc....

#55 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 16 September 2012 - 13:40

A może siostra coś zmieniała, albo nie ma dostępu do internetu.

#56 iMat

iMat
  • 27 posts

Posted 16 September 2012 - 21:38

Problem sam się rozwiązał, jednak wspomnę, że w iPhone siostry również nic nie było zmieniane. Dziwny przypadek.

#57 gosiaja

gosiaja
  • 3 posts
  • SkądGdynia

Posted 21 January 2013 - 10:05

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users