Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Powiadomienia na zablokowanym ekranie jak wyświetlić

• Please log in to reply
56 replies to this topic

#1 e200

e200
  • 237 posts

Posted 13 October 2011 - 09:27

Jak wyświetlić powiadomienia na zablokowanym ekranie np kalendarz ( appointment). Mam zaznaczona opcje w ustawieniacj ale nie widzę wydarzeń na lockscreen

#2 bzyqu

bzyqu
  • 170 posts

Posted 13 October 2011 - 10:06

Mam ten sam problem. Oprocz tego, nie mam przycisku do szybkiego robienia zdjec, bez odblokowywania.

#3 Barco

Barco
  • 28 posts
  • SkądŁódź

Posted 13 October 2011 - 10:39

Mam ten sam problem. Oprocz tego, nie mam przycisku do szybkiego robienia zdjec, bez odblokowywania.

Cześć
Też nie mam skrótu do aparatu na na zablokowanym ekranie. iPhone 4.
czy ktoś wie o co chodzi.
Robert

#4 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1741 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 13 October 2011 - 10:40

Cześć
Też nie mam skrótu do aparatu na na zablokowanym ekranie. iPhone 4.
czy ktoś wie o co chodzi.
Robert

2 x home przy zablokowanym tel. i pojawi się ikona aparatu

Jak wyświetlić powiadomienia na zablokowanym ekranie np kalendarz ( appointment).

Wydaje mi się, że nie ma takiej możliwości. Kalendarz nie wyświetla się na zablokowanym ekranie.

#5 kajtek88r

kajtek88r
  • 330 posts

Posted 13 October 2011 - 10:58

2 x home przy zablokowanym tel. i pojawi się ikona aparatu

A istnieje możliwość zmiany aparatu? Bardzo od Applowego, odpowiada mi Camera+

#6 bzyqu

bzyqu
  • 170 posts

Posted 13 October 2011 - 11:03

@Michal.Rz Dzieki za pomoc odnosnie aparatu. Jesli chodzi o powiadomienia na zablokowanym ekranie, to mi nie wyswietla sie komplaetnie nic, nawet jezeli w ustawieniach mam zaznaczone, ze ma byc w zablokowanym ekranie. Na przyklad mail; powiadomienia dzialaja swietnie na rozwijanym ekranie gdy iP jest odblokowany, ale nie pokazuja sie przy zablokowanym :/

#7 maciejtca

maciejtca
  • 596 posts
  • SkądTrzebnica, Poland

Posted 13 October 2011 - 11:07

Działa wszystko jak trzeba, ustawione przypomnienie wyświetla się na zablokowanym ekranie
Dołączona grafika

Uploaded with ImageShack.us

#8 Barco

Barco
  • 28 posts
  • SkądŁódź

Posted 13 October 2011 - 11:08

[QUOTE=Michal.Rz;1708779]2 x home przy zablokowanym tel. i pojawi się ikona aparatu

Dzieki.
A szukałem sie w ustawieniach od wczoraj.:)
proste jak drut
Robert

#9 macendrju

macendrju
  • 358 posts

Posted 13 October 2011 - 11:16

wszystko pieknie, ale oczywiscie juz od ponad nie wiem ilu softów brak jednej funkcji powoduje ze znowu zrobie jailbreak. mianowicie SB Settings. Czemu nie dali suwaczka wlaczania i wylaczania wifi, 3g z poziomu powiadomien... nie cierpie wlazenia w ustawienia i szukanie po systemie tego wlaczania i wylaczania co czesto czynię.

#10 RiQ

RiQ

• 2567 posts
  • SkądWrocław

Posted 13 October 2011 - 11:21

mogli to zrobić z "palcem" tak jak zmiana głośności i jasności w iPadzie - na belce multitaskingowej

#11 macendrju

macendrju
  • 358 posts

Posted 13 October 2011 - 11:25

obojetnie gdzie, byleby nie wchodzic w ustawienia i przedzierac sie przez podmenu. SB settings to jedyny powod dla ktorego robie jailbreak... A jeszcze zapytam, jakie nowe gesty? Bo nic nie zauwazylem..

#12 zirk

zirk
  • 598 posts

Posted 13 October 2011 - 11:46

Bo gesty nowe są tylko na iPada.

#13 e200

e200
  • 237 posts

Posted 13 October 2011 - 11:55

Niestety system powiadomien kalendarzowych (appointment) mnie rozczarowal. Brakuje mi listy wydarzen na najblizszy tydzien wyswietlanych na lockscreen.

#14 jawna

jawna
  • 82 posts

Posted 13 October 2011 - 12:26

Mi również nie wyświetlają się powiadomienia na LS. Pomimo zaznaczenia w ustawieniach...

#15 e200

e200
  • 237 posts

Posted 13 October 2011 - 12:28

Wydaje mi sie ze powiadomienia wyswietlaja sie dopiero po ustawieniu przypomnienia w kalendarzu

#16 Bodzio81

Bodzio81
  • 50 posts

Posted 13 October 2011 - 12:43

A wyświetlanie pogody i giełdy? Tez sie nie wyświetla,jak to ogarnąć?

#17 Buldi

Buldi
  • 66 posts

Posted 13 October 2011 - 14:10

Mi się nie wyświetla Twitter i facebook.

#18 KacperWWA

KacperWWA
  • 1252 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 October 2011 - 15:23

Jak ustawić te powiadomienia na locscreenie ? , mam tylko przy odblokowanym ekranie po rozsunięciu paska powiadomienia , na locscreenie nic nie ma pomimo włączonego powiadamiania na LS w ustawieniach.. Wszystkie powiadomienia znikają , tak być nie powinno , po otrzymaniu wiadomości mam powiadomienie na LS i do wyboru mam odpowiedź po przeciągnięciu wiadomości i na dole ? WTF ? , trzeba zgasić powerem i wybudzić i wtedy mam na dole odblokuj bez odpowiedzi a na górze odpowiedź.

#19 sheeple

sheeple
  • 204 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 October 2011 - 17:07

Mam taki sam problem. W ustawieniach mam pozaznaczane wszystko a na LS brak powiadomień. btw: Podczas instalacji wywaliło kilka błędów.

#20 aohitomi

aohitomi
  • 114 posts
  • SkądPoznań

Posted 13 October 2011 - 17:40

Na LS te powiadomienia nie są widoczne przez cały czas, po odblokowaniu niestety wszystko znika i później jest już tylko widoczne w centrum powiadomień. Wg. mnie dali trochę ciała z tym, podobnie jak np. z tym, że ręcznie oznaczając przeczytanego maila jako "nieprzeczytany" taki mail również nie będzie widoczny w centrum powiadomień.

#21 sheeple

sheeple
  • 204 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 October 2011 - 17:51

U mnie po pobraniu nowych maili, czy utworzeniu nowych wpisów w kalendarzu nic się nie pojawia na LS. Po aktualizacji Skype przestał działać w tle. Usunę z iTunes iOS'a i pobiorę jeszcze raz aktualizację. Może coś się zmieni.

#22 DanyFock

DanyFock
  • 32 posts
  • SkądWrocław

Posted 13 October 2011 - 18:15

A czy wy też w kalendarzu nie macie możliwości dodania wydarzenia? Nie ma tego plusika w prawym górnym rogu. Ktoś wie dlaczego?

#23 macendrju

macendrju
  • 358 posts

Posted 13 October 2011 - 22:08

rowniez brakuje w przypomnieniach ustawienia przypomnienia wzgledem kiedy sie gdzies dotrze. Jest tylko w oparciu o czas/date. Pamietam doskonale na filmie reklamowym, kiedy to koles dodał przez Syri przypomnienie by cos tam żonie zabrac z auta zaraz po przyjezdzie do domu. Stad rozumiem, ze po gps to leci.

#24 reaper

reaper
  • 1108 posts

Posted 13 October 2011 - 22:15

@DanyFock Ja mam plusik (iP 4) @macendrju Ja mam przypomnienie o ktorym piszesz. Wchodzisz w utworzone przypomnienie, nastepnie w PRZYPOMNIJ i tam jest do wyboru (W dniu/W miejscu)

#25 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 October 2011 - 22:18

@macendrju jest geo-finder...po prostu trzeba troszkę poszukać. Masz przecież w reminder po lokalizacji. Wcześniej trzeba upuścić pinezkę w miejscu np: praca/szkoła i dodać do kontaktów. Po rozwinięciu lokalizacji w reminder wyświetla Ci się lista kontaktów, a potem masz do wyboru : arrive albo leave .

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users