Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Facebook iOS universal iPhone iPad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
330 odpowiedzi w tym temacie

#201 Szemot

Szemot
  • 1 549 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 grudnia 2012 - 23:41

Ok, wielkie dzięki. Dziwne tylko, że skoro to jest coś co ma każdy który zaktualizował FB i raczej pewnie każdego wnerwia pisanie w pionie to jeszcze nie ruszyli tyłka i tego nie zrobili. iOS to pewnie koło połowy użytkowników mobilnego FB a problem jest już pewnie ze 3 miesiące. No cóz.... czekać tylko na poprawkę. Dzięki

#202 mrc120

mrc120
  • 186 postów
  • SkądPłock, Poland, Poland

Napisano 28 grudnia 2012 - 23:47

Z jakiegoś powodu musieli zrezygnować, na pewno nie z powodu żeby inni mieli gorzej ;)

#203 adnet

adnet
  • 214 postów
  • SkądIrlandia

Napisano 29 grudnia 2012 - 13:23

App Facebook nie startuje

Witam,
Od kilku dni mam problem z App Facebook. na moim iPhone
Aplikacja nie uruchamia się wcale. Widać tylko niebieski pasek na górze i białe tło (zdjęcia) [ATTACH=CONFIG]12986[/ATTACH]

Próbowałem już:
  • odinstalować Facebook klikając x na iPhone
  • odinstalować Facebook usuwając go z iTunes
  • zainstalować jeszcze raz App z itunes
  • zainstalować jeszcze raz App przez AppStore w samym iPhone
  • resetować i wyłanczać telefon
  • sprawdziłęm Aktualizacje w iTunes i telefonie
Aplikacja w dalszym ciągu nie działa.
Co ciekawe, powiadomienia się pojawiają ([ATTACH=CONFIG]12989[/ATTACH])
W innych aplikacjach np. grach można udostępniać oraz pisać na swojej ścianie.

Poniżej wersja iPhone oraz App Facebook
[ATTACH=CONFIG]12987[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]12988[/ATTACH]

Jak naprawić ten problem ??

#204 rav3k

rav3k
  • 62 postów

Napisano 30 grudnia 2012 - 23:04

Wina Messengera, potrafi ubić praktycznie wszystkie powiadomienia, wywalenie go i jego autoryzacji, naprawia wszystko. :)

Pytanie tylko jak usunac messengera skoro go nie mam a powiadomienia nie wyskakuja?

#205 Konrado

Konrado

• 1 844 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 31 grudnia 2012 - 08:39

Wchodzisz na facebooka, najlepiej z komputera i wyszukiwaniu wpisujesz facebook messenger, wybierasz go z listy i tam dezaktywujesz.

#206 jadzka

jadzka
  • 36 postów
  • Skądbedford

Napisano 08 stycznia 2013 - 21:43

pomoc z ustawieniami facebooka na iphonie Cześć Mam pytanie w sumie dosyć dziwne.. Posiadam iPhone 5 z iOS 6,01 czy jakoś tak.. i oczywiście ściągnęłam sobie od razu facebook'a przez appstory i wszystko było okej dopóki nie zauważyłam,że jeżeli coś dodaje na fb to nie przez iOS tylko przez telefon komórkowy.. Okej pogrzebałam w ustawieniach,zapisałam swoje konto tam gdzie trzeba nawet usunęłam facebook'a i ściągnęłam jeszcze raz i cały czas to samo... nie,żeby mnie to jakoś specjalnie robiło,tylko zastanawia mnie czemu tylko u mnie tak jest? tak samo u mojego faceta w iphonie jest wchodząc w ustawienia jakiś "hotspot osobisty"a u mnie nie ma... z góry wielkie za pomoc

#207 DanielF

DanielF
  • 5 758 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 08 stycznia 2013 - 22:25

a co ma hotspot do fb? hotspot - tę funkcję aktywuje operator (udostępnianie internetu z komórki przez bluetooth, USB, Wi-fi)

#208 jadzka

jadzka
  • 36 postów
  • Skądbedford

Napisano 08 stycznia 2013 - 23:46

No nic nie ma,po prostu byłam ciekawa czemu u niego jest a u mnie nie..

#209 Kulker

Kulker
  • 86 postów

Napisano 25 stycznia 2013 - 00:10

To w takim razie jak zrobić, żebym miał powiadomienia z messengera bo już nie mam pomysłu...:( iphone 4s soft 6.0.1. Bez simlocka, bez jailbreaku... EDIT: Faktycznie jest tak jak ktoś wcześniej pisał. Gdy mam zainstalowanego tylko facebooka to wyświetlają się powiadomienia ale gdy zainstaluje messengera to już nie ma...:( Można coś z tym zrobić?:)

#210 Konrado

Konrado

• 1 844 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 25 stycznia 2013 - 17:10

Nic prostszego, wywalić messengera, FB posiada go wbudowanego.

#211 Kulker

Kulker
  • 86 postów

Napisano 26 stycznia 2013 - 20:52

No tak ale ta aplikacja nie działa w poziomie... A czy włączone powiadomienia push dla różnych aplikacji pobierają dużo internetu?

#212 drakula103

drakula103
  • 33 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 28 stycznia 2013 - 17:12

Facebook nie działa Witajcie! Mam problem z aplikacją facebook na moim iPhone 2g IOS 3.1.3 jailbreak. Gdy uruchamiam facebooka, aplikacja przez moment się ładuje, a potem się wyłącza. To samo się dzieje gdy wchodzę na facebooka przez Safari. Poradźcie coś, bo facebook jest mi potrzebny!

#213 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 28 stycznia 2013 - 18:56

3.1.3 jest już przestarzałym softem , stąd twoje problemy.

#214 Kulker

Kulker
  • 86 postów

Napisano 29 stycznia 2013 - 19:00

Mam pytanie co do aplikacji messenger. Często się zdarza, ze gdy wejdę w tą aplikacje i chce coś napisać to ikona wifi ze statusbara zmienia się na 3G. Zauważyłem to tylko w tej aplikacji. W reszcie wifi działa normalnie i się nie rozłącza... Bardzo proszę o pomoc:) ios 6.0.1

#215 olopiotrek

olopiotrek
  • 144 postów

Napisano 11 lutego 2013 - 20:53

ja również mam pytanie - czy zna ktoś sposób na usunięcie danych z aplikacji facebook? Ponieważ aplikacja rozrosła mi się 20 MB (standardowy rozmiar) do niecałych 100 MB ^^. A więc ok 80 MB pustych danych;) czy istnieje sposób na usunięcie tych danych bez odinstalowywanie aplikacji?

#216 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 11 lutego 2013 - 21:06

Na Maka jest aplikacja PhoneClean, która czyści Cache i różne śmieci w appkach. Nie wiem czy jest na PC.

#217 olopiotrek

olopiotrek
  • 144 postów

Napisano 12 lutego 2013 - 07:55

Na Maka jest aplikacja PhoneClean, która czyści Cache i różne śmieci w appkach. Nie wiem czy jest na PC.

No wlasnie mam z tym problem na iphonie;) i probowalem znalezc linka do jakiegos programu czyszczacego cache ale nie znalazlem:/ programu PhoneClean rowniez:/ prosilbym o pomoc- jak Wy usuwacie dane z facebooka bez usuwania calej aplikacji?

#218 czach

czach
  • 169 postów
  • SkądWrocław/Gdańsk

Napisano 12 lutego 2013 - 10:59

ehlo,

Całkiem niedawno ‏@ZbigniewHoldys wrzucał na twitterze adresik: PhoneClean - Free Up Space on iPhone & iPad - First iPhone Cleaner App for Windows & Mac

#219 strefagti

strefagti
  • 124 postów
  • SkądMannschaft Krosno

Napisano 12 lutego 2013 - 11:05

Po ostatniej aktualizacji aplikacji Facebook zaczęła się przycinać. Np. otwieram jakieś zdjęcie i przez chwile nie mogę go zamknąć.

#220 olopiotrek

olopiotrek
  • 144 postów

Napisano 12 lutego 2013 - 13:10

ehlo,

Całkiem niedawno ‏@ZbigniewHoldys wrzucał na twitterze adresik: PhoneClean - Free Up Space on iPhone & iPad - First iPhone Cleaner App for Windows & Mac

Super program;) o to wlasnie mi chodzilo! Dzieki bardzo:)

#221 chudek

chudek
  • 34 postów

Napisano 15 lutego 2013 - 16:17

Witam Ja mam problem także z facebookiem na moim 4S soft 6.1.1 Otóż jestem ciągle dostępny na facebooku... ciagle mam zieloną kropkę przy awatarze nawet jak wyłączę czat w telefonie... Specjalnie założyłem 2 konto żeby to sprawdzić i jestem non stop online. Zmieniłem hasło, integracje facebooka z ios itp i nic nie pomogło... wcześniej tak sie nie działo tzn jak klikałem home to konczyło sesje i byłem offline (rysunek telefonu przy awatarze) Ma ktoś podobny problem i wie jak temu zaradzic?

#222 strefagti

strefagti
  • 124 postów
  • SkądMannschaft Krosno

Napisano 15 lutego 2013 - 16:22

A mi po ostatniej aktualizacji aplikacja zaczęła przycinać :(

#223 Vdr

Vdr
  • 159 postów

Napisano 15 lutego 2013 - 21:36

Dwa konta facebook na jednym adzie Witam Fakt, pytanie jest dosc glupie ale nigdzie nie znalazlem odpowiedzi :) Przez to, ze z mojego iPada korzysta okazjonalnie druga osoba chcialem spytac, czy jest opcja utworzenia dwoch osobnych profili w aplikacji facebook, dzieki czemu nie musielibysmy sie co chwile przelogowywac? Dodatkowo milo byloby moc zabezpieczyc te profile jakims krotkim kodem pim etc. Pozdrawiam

#224 Konrado

Konrado

• 1 844 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 16 lutego 2013 - 11:04

Nie, trzeba przelogowywać. Skoro okazjonalnie, to chyba nie jest to problem. Poza tym, zawsze możesz zainstalować drugą inna aplikację do FB.

#225 Zuzus

Zuzus
  • 67 postów

Napisano 21 lutego 2013 - 16:19

Podbije wątek, aby nie zakładać nowego. Dodatkowym elementem który mi bardzo nie odpowiada jest wyświetlanie na czacie, obok imienia nazwiska i ikonki telefonu minut mówiących o tym jak dawno/kiedy ostatnio byłam dostępna na telefonie. Czy można to w jakiś sposób wyłączyć? Czy to wina/nowa funkcja Messengera?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych