Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Facebook iOS universal iPhone iPad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
330 odpowiedzi w tym temacie

#151 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 12 października 2012 - 21:57

Tagowanie a wbudowany "fejs". Witam. Czy można jakoś otagować kogoś w poście ? . Coś w stylu " niesamowity mecz z XXX " . Wiem,że wbudowany facebook to nie klient tylko proste narzędzie .

#152 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 października 2012 - 21:28

Witam.
Czy można jakoś otagować kogoś w poście ? . Coś w stylu " niesamowity mecz z XXX " . Wiem,że wbudowany facebook to nie klient tylko proste narzędzie .

Wystarczy kliknąć na ikonkę postury człowieka z plusem w oknie dodawania postu :)

#153 PatrolekPL

PatrolekPL
  • 301 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 17 października 2012 - 16:57

ios 6 - FACEBOOK - synchronizacja kontaktów

Witam!
Posiadam iOS6, i czy jest opcja, żeby kontakty z facebooka nie synchronizowały mi się do książki adresowej?
Pozdrawiam!

Zdanie rozpoczynamy wielką literą.
Przeczytaj koniecznie TO.
plmax

#154 niegoslav

niegoslav
  • 17 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 17 października 2012 - 17:00

Też mnie to irytowało. Wejdź w: Ustawienia > zjeżdżasz na dół aż znajdziesz Twitter/Facebook, wchodzisz w Facebook > i tam przesuwasz suwak przy kontaktach w lewo.

#155 PatrolekPL

PatrolekPL
  • 301 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 17 października 2012 - 17:03

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.

#156 moosek

moosek
  • 3 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 17:33

[Iphone 4S] Zdjęcia w aplikacji Facebook nie wyświetlają się prawidłowo

Witam. Mam problem z wyświetlaniem zdjęć podczas przeglądania aktualności na FB-wyświetlają się puste prostokąty. Problem ten pojawia się tylko w przypadku WiFi (sprawdzałem już na trzech różnych) - przy korzystaniu z internetu nic takiego się nie dzieje. Wszystko było ok i dopiero od jakiś 4 dni pojawia się takowy problem. Posiadam iOS 6.0.1 a FB 5.0.1. Bardzo proszę o pomocną dłoń ;)

Post został przeniesiony do właściwego wątku. eualex.

#157 konio124

konio124
  • 670 postów

Napisano 05 listopada 2012 - 23:09

Problem z facebookiem po aktualizacji (iphone 5) Witam. Przed chwilą pobrałem aktualizację fb na iPhone 5, po pobraniu niechcący wylogowałem się ze swojego konta. Od tej pory nie mogę się zalogować, każda próba kończy się błędem. [ATTACH=CONFIG]12158[/ATTACH] Próbowałem ponownej instalacji , niestety nie pomogło. Koledzy , czy macie ten sam problem u siebie ? Dodam jeszcze iż na iPadzie ten problem nie występuje.

#158 zerro

zerro
  • 94 postów

Napisano 05 listopada 2012 - 23:12

Czy po dzisiejszej aktualizacji fcb też nie możecie zobaczyć aktualności? Tylko macie dodaj znajomych...

#159 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 05 listopada 2012 - 23:23

Tak, niestety.

#160 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 05 listopada 2012 - 23:48

Tak. Na ipadzie też nie działa.

#161 franek_k

franek_k
  • 86 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 00:11

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.

#162 konio124

konio124
  • 670 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 01:18

Już wszystko wróciło do normy :)

#163 WANT

WANT
  • 11 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 09:03

Po tej aktualizacji, MESSENGER już nie będzie potrzebny! - GLORIA!

#164 Solos

Solos
  • 227 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 06 listopada 2012 - 10:37

Po tej aktualizacji, MESSENGER już nie będzie potrzebny! - GLORIA!

Dlaczego?

#165 Konrado

Konrado

• 1 844 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 06 listopada 2012 - 10:44

Bo chat w fb jest bardzo fajnie rozwiązany. :)

#166 Conradio

Conradio
  • 13 postów
  • SkądCzestochowa / Dublin

Napisano 06 listopada 2012 - 12:41

Witam, OD kilku dniu jestem posiadaczem najnowszego Ipada. W przeciwienstwoe do MOJEGO iphona ten ipad ma byc RODZINNY. Chcialbym latwo uzywac aplikacji FB tak dla mnie jak i dla zony. Znalazlem gdzies na necie instrukcje jak dodac dwa konta FB na Ipadzie, ale byly to stare instrukcje i dlatego pewnie wlasnie nie dzialaja :( Bylo tam cos o "dwoch obrazkach i latwym przelogowywaniu". Niestety nie dziala na nowej aplikacji. Czy jest to wogole mozliwe? Co gorsza teraz zona jest przypisana jako glowny odbiorca FB na iOS6 na Ipadzie, a nie ja. MOze dlatego,ze ja jestem na iphonie juz przypisany? PS. Przeczesalem ten watek,ale nie znalezlem. Jesli jest w jakims innym temacie to prosze mnie odeslac i tam pogrzebe. Dziekuje z gory za pomoc

#167 WANT

WANT
  • 11 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 13:08

[CIACH]

Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#168 cake

cake
  • 176 postów

Napisano 14 listopada 2012 - 17:17

Facebook - dodawanie zdjęć, problem Witam Aplikacja Facebook. Problem - podczas rozmowy (wiadomości prywatne) chcę wstawić zdjęcie z telefonu. Otrzymuję komunikat: "Ten program nie ma dostępu do Twoich zdjęć. Dostęp możesz włączyć w ustawieniach prywatności." Próbuje włączyć - bez skutku. Nie widze nigdzie takiej opcji w ustawieniach pryawtności FB. Będę wdzięczny za pomoc. Iphone 4S, iOs 6 pozdrawiam, cake

#169 Konrado

Konrado

• 1 844 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 14 listopada 2012 - 20:16

Może spróbuj w ustawieniach prywatności telefonu?

#170 cake

cake
  • 176 postów

Napisano 14 listopada 2012 - 23:03

@Konrado - działa! Nie pomyślałem dzięki

#171 karolphotography

karolphotography
  • 1 postów

Napisano 17 listopada 2012 - 16:59

Problem z facebookiem

[CIACH]

Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#172 kluska_magic

kluska_magic
  • 7 postów

Napisano 17 listopada 2012 - 20:51

Facebook

Myślę, że w dobrym dziale pisze. Mam taki problem: siostra ma Xperia tico, ja mam Iphona 3GS i mam aplikację fb pobrana z appstore. Jest taka sprawa, że jak ona wyjdzie z fb to pojawiają się jej różne komunikaty: że np dostała nową wiadomość, ktoś tam coś dodał (po prostu jest caly czas online) itp. a ja tak nie mam jak wyjde to poprostu tak jak bym nie był, bo każdy na czacie widzi mnie jako offline (nie widać ani telefoniku, ani kropki zielonej). Nawet jak z kimś gadam na czacie to nie widać, że jestem dostepny. Na komputerze tak się nie robi. Da sie jakoś tak zrobić abym był cały czas dostepny na fb, gg, skype, steam itp?
Bardzo proszę o pomoc.

A tak po za poza tym. Warto aktualizować IOS na 6.1 ? Bo mam narazie 5.1.

Czy po aktualizacji nie usuną mi się gry i aplikacje itp.

Pozdrawiam.

[URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego![/URL]
Przeniosłem do właściwego wątku. eualex.

#173 frozenik

frozenik
  • 60 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 listopada 2012 - 19:04

Aktualizacja Facebooka nie działa Witam. Mam 3GS z nowym iOS 6.0.1. W ostatni czwartek o ile się nie mylę pojawiła się w AppStore nowa wersja Facebook`a (5.2.1.), którą sobie uaktualniłem i...tutaj pojawia się problem. Ponieważ po 10 sekundach Facebook wyłącza mi się sam. Odinstalowałem aplikacje i zainstalowałem od nowa, to samo ;/ Co zrobić by działało dobrze? Albo gdzie dostanę poprzednią wersję, to sobie ściągnę, zainstaluje i powinno być ok. Z góry za wszelkie odpowiedzi dziękuje :)

#174 wierciu

wierciu
  • 254 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 listopada 2012 - 19:07

Jak połączyć kontakty które mam w telefonie z tymi z FB?? Ale nie chcę żeby mi ściągało wszystyko co mam na FB tylko te osoby które mam w kontaktach na iphonie. Jakie dane muszę podać w kontaktach aby były obsługiwane tylko kontakty z FB i kontakty z iPhona?? Jak sie loguję w ustawieniach telefonu do zakładki FB to mi ściąga dosłownie wszystkie kontakty z FB i mi się wtedy dublują. Proszę w miarę możliwości o szybką pomoc.

#175 koglow

koglow
  • 7 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 23 listopada 2012 - 09:18

Jak wejdziesz w "Ustawienia" potem "Facebook", następnie kliknij uaktualnij wszystkie. Wejdź potem w aplikację "Kontakty" i wyłącz grupę Facebook. Powinny się przestać dublować kontakty. Niestety (a przynajmniej ja jeszcze nie wiem jak to zrobić) nie wszystkie kontakty zostaną połączone i będziesz musiał łączyć je ręcznie... (poprzez edycję kontaktu i połączenie go).

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych