Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Facebook iOS universal iPhone iPad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
330 odpowiedzi w tym temacie

#126 TigerStyle

TigerStyle
  • 1 385 postów
  • SkądBournemouth / Łódź / Planeta

Napisano 07 czerwca 2012 - 15:57

renqien, myślę, że problem leżał w inteligencji użytkowniczki, teraz już pewnie więcej nie usłyszymy. Dziękuję też bym się nie spodziewał :-)

#127 Osadnik

Osadnik
  • 90 postów
  • SkądFugasówka

Napisano 05 września 2012 - 22:33

Facebook - problem z powiadomieniami push.

Po szumnie zapowiadanej, i kilkanaście dni temu udostępnionej, aktualizacji apki tego wielbionego przez rzeszę portalu społecznościowego, wszystko miało działać, jak nieistniejący bóg przykazał. Początkowo wydawało mi się, że rzeczywiście tak jest. Niedawno odkryłem, że coś nie do końca gra - mowa o "puszkach". Mimo że ustawionego mam "ptaszka" przy każdym powiadomieniu, nie wszystkie dochodzą. Najbardziej wnerwia brak reakcji na niektóre komentarze - o dotyczących mojego posta, często jestem informowany; z odpowiedziami pod wpisami znajomych jest znacznie gorzej - praktycznie nie przychodzą. Można coś zrobić, żebym otrzymywał prawidłowo wszystkie powiadomienia?

Wątek "Facebook - problem z powiadomieniami push." został scalony z istniejącym wątkiem dotyczącym oficjalnej aplikacji "Facebook". plmax.

#128 merida

merida
  • 41 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 07 września 2012 - 09:09

Widze,ze mam podobnie po aktualizacji. Nie znam rozwiazania problemu,ale jakos z nim zyje.

#129 Gemini

Gemini
  • 96 postów
  • SkądPoznań

Napisano 07 września 2012 - 11:05

Niestety u mnie ten sam problem. Chociaż po samej aktualizacji wszystko jeszcze działało, dopiero wczoraj zauważyłem problem. Pewnie trzeba poczekać na kolejną aktualizację.

#130 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 07 września 2012 - 11:05

Wywalenie appki i ponowna instalacja nie pomaga?

#131 Osadnik

Osadnik
  • 90 postów
  • SkądFugasówka

Napisano 07 września 2012 - 15:41

Wywalenie appki i ponowna instalacja nie pomaga?

Niestety nie. Żeby jakoś obejść problem z brakiem powiadomień, ustawiłem sobie wysyłanie maili odnośnie nowych komentów. Kurna, szkoda, że znów coś się pierdzieli z tą apką, tym bardziej, że - jak wspomniał Gemini - przez czas pewien wszystko poprawnie śmigało.

#132 DarekWa

DarekWa
  • 9 postów

Napisano 12 września 2012 - 09:20

dźwięki push FB Czy Wam tak gdzieś od wczoraj też przestały działać dla aplikacji FB (nie messenger) dźwięki od powiadomień push? Mi zaczęły się tylko pojawiać banery i plakietki mimo, że mam w powiadomieniach nadal zaznaczone dźwięki. Nic nie było zmieniane. Reinstalacja app czy wyłączenie i włączenie w powiadomieniach tych dźwięków wcale ich nie przywraca. Dla innych app nie ma tego problemu. Wydawało mi się, że dla Messengera jakość niedawno ten dźwięk się zmienił bez updatu aplikacji, więc może coś FB zmienia na serwerach czy jakoś? Jest to możliwe? Pozdrawiam

#133 Osadnik

Osadnik
  • 90 postów
  • SkądFugasówka

Napisano 18 września 2012 - 02:16

Czy Wam tak gdzieś od wczoraj też przestały działać dla aplikacji FB (nie messenger) dźwięki od powiadomień push?
Mi zaczęły się tylko pojawiać banery i plakietki mimo, że mam w powiadomieniach nadal zaznaczone dźwięki. Nic nie było zmieniane.

U mnie to samo. Ciekawe, o co w tym biega... Mam nadzieję, że przywracając dźwięk, typki od FB nie zapomną naprawić funkcjonowania push.

#134 karuzel91

karuzel91
  • 81 postów

Napisano 18 września 2012 - 09:21

U mnie ten sam problem, widać wina twórców aplikacji.

#135 Seraf

Seraf
  • 80 postów

Napisano 19 września 2012 - 21:38

No i jak u Was? U mnie nadal lipa. Dźwięków jak nie było, tak nie ma :/

#136 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 19 września 2012 - 22:20

Facebook (iOS6): publikacje treści .

Witam.
CZy można jakoś udostępniać treści z tablice innych użytkowników bezpsrednio z "listy powiadomień" ? oraz czy moża oznaczać tagi podczas udostępniania .

pozdrawiam

Wątek "Facebook (iOS6): publikacje treści ." został scalony z istniejącym wątkiem dotyczącym oficjalnej aplikacji "Facebook". plmax.

#137 Osadnik

Osadnik
  • 90 postów
  • SkądFugasówka

Napisano 20 września 2012 - 02:09

Niestety bez zmian... :evil:

#138 jarooo

jarooo
  • 349 postów
  • SkądTarnów

Napisano 20 września 2012 - 06:59

Nie, iOS nie ma wbudowanego klienta Facebooka, a jedynie możliwość automatycznego logowania się na konto i wysyłania na SWOJE konto znaczników "Lubię to" z dostępnych aplikacji i zmian statusu na swojej tablicy oraz wysyłania fotek na swój profil, które lądują w albumie "iOS Photos". Jak chcesz napisać u kogoś na tablicy to musisz uruchomić aplikację Facebook (lub innego klienta, np. Fera HD).

#139 kosa666

kosa666
  • 322 postów

Napisano 22 września 2012 - 20:31

Problem z Powiadomieniami z Facebooka

Jak u Was działają powiadomienia Facebooka? Niby wszystko zainstalowane, poustawiane plakietki i dźwięki a absolutnie nic się nie dzieje :(

Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem. renqien

#140 wierciu

wierciu
  • 254 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 września 2012 - 20:47

U mnie działa ale tak jak by żyły swoim życiem. Czasem push działa a czasem nie.

#141 kr1

kr1
  • 5 postów

Napisano 23 września 2012 - 22:20

Ipad a Facebook nowa wersja aplikacji. Witam! Mam problem ze swoim Ipadem. Na początku jak używałem fb na ipadzie to gdy miałem odpaloną aplikacje z fb bo byłem dostępny na czacie normalnie jako online. Następnie przyszła aktualizacja oprogramowania i teraz jak mam włączoną to znajomi widzą mnie jako offline. Czy to jest jakiś błąd czy po prostu aktualizacja to usuwa? W tym momencie używanie fb na ipadzie nie ma sensu....

#142 dudek564

dudek564
  • 295 postów

Napisano 23 września 2012 - 22:33

Mnie ludzie z iPad widzą z ikonką telefon obok nicku. Problem z powiadomieniami to od samego początku mam na FB....

#143 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 23 września 2012 - 22:38

Żeby było widać na chat-cie należy używać FB Messengera, po to on został wydzielony z głownej aplikacji.

#144 kr1

kr1
  • 5 postów

Napisano 23 września 2012 - 23:26

Żenada.... ale chwila to aplikacja na iphone ? a na ipada co jest ?

#145 kr1

kr1
  • 5 postów

Napisano 27 września 2012 - 22:13

Niestety i ten program nie działa, mam na myśli fb messager.... Ma ktoś pomysł jak mogę rozwiazać mój problem ?

#146 chester83

chester83
  • 3 postów

Napisano 28 września 2012 - 12:40

Brak możliwości zapisu zdjęć z fb Hej, w poprzedniej wersji ios możliwe było zapisanie zdjęcia z FB na iphona bezpośrednio przez aplikację FB. Teraz jest to nie możliwe, czy może tylko u mnie coś nie tak? Pozdr

#147 delgadur

delgadur
  • 233 postów

Napisano 28 września 2012 - 12:52

Sprawdzałem dopiero i działa. Wejdź w zdjęcie potem długo przytrzymaj palec na zdjęciu i pojawia się opcja "zapisz zdjęcie"

#148 Wiciu47

Wiciu47
  • 15 postów

Napisano 02 października 2012 - 12:52

Weryfikacja konta facebook. Witam, Po wprowadzeniu iOS6 do mojego 3GSa bez JB, chciałem zsynchronizować telefon z Facebookiem. Ściągnąłem aplikacje wszystko cacy jednak sama aplikacja działa super ale weryfikacja w zakładce ustawienia>facebook trwa i trwa i trwa... Po wpisaniu loginu i hasła pojawia się napis "Weryfikuję" i mimo że zostawiłem dzis telefon na całą noc nic to nie dało. Ktoś zna przyczynę problemu i ewentualne rozwiązanie? Weryfikacja za pomocą aplikacji FB również nie działa, reboot nic nie dał.

#149 sambo88

sambo88
  • 3 postów
  • SkądWawa

Napisano 04 października 2012 - 06:51

A ja mam problem ze FB nie synchronizuje mi urodzin w kalendarzu.. Chodziło przez kilka dni a teraz kicha..

#150 Pedro407

Pedro407
  • 597 postów
  • SkądWrocław

Napisano 05 października 2012 - 15:42

Facebook iOS problem z dodawaniem zdjęć

Mam problem z dodawaniem zdjęć przez iOS-ową aplikację Facebooka. Wygląda to tak:

Oryginalny obrazek, który chciałem wrzucić na ścianę kolegi:
Dołączona grafika

Tak wygląda obrazek po wrzuceniu:
Dołączona grafika ]

Dzieje się tak i na iPhonie i na iPadzie. Oba urządzenia z iOS 5.1.1, na obu aktualna aplikacja FB. Próbowałem usunąć aplikację i ściągnąć ją ponownie z Appstore ale bez rezultatów. Ktoś ma taki problem?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych