Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Facebook iOS universal iPhone iPad

• Please log in to reply
330 replies to this topic

#251 kbrs

kbrs
  • 88 posts

Posted 10 June 2013 - 15:58

2 problemy z iphone 4 - facebook/itunes

Cześć

Mam dwa problemy z iphonem 4 (najnowszy soft), jeden dotyczy aplikacji facebook, drugi iTunesa.

1. Od jakiegoś czasu facebook zaczął strasznie przycinac na ip4, często przy pierwszej odpaleniu sie wywala, wiesza sie przy wczytywaniu zdjęć, albo nie odświeża tablicy. Wchodze dzisiaj ok poludnia na fb, a tam przez cała noc pokazuje sie JEDEN nowy post, co to jest? Od jakiegos czasu strasznie to nawala, albo załaduję sie 3-4 nowe posty, odświeże tablice to część z nich zniknie i mam powiedzmy post sprzed 40 minut, zanim kolejny sprzed 4 godzin, a jeszcze kolejny sprzed 8-12h. Co jest grane? czego to jest wina? Chyba mi nie powiecie ze iphone 4 jest za slaby zeby fejsa obsłużyć?

[CIACH] Każde pytanie, zadajemy w odpowiednich wątkach. eualex.

#252 JaN008

JaN008
  • 284 posts

Posted 10 June 2013 - 16:01

1) spróbuj usunąć aplikacje i pobrać od nowa. Usuwając wszystkie dane aplikacji

#253 kbrs

kbrs
  • 88 posts

Posted 10 June 2013 - 17:28

Sprobowalem i facebook działa jak należy, w ogole mam wrażenie że cały telefon śmiga jakoś szybciej :P

#254 Gość_Fineasz12_*

Gość_Fineasz12_*

Posted 24 June 2013 - 23:11

Problem z PUSH (Facebook) Witam Mam nietypowy (bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi) problem z powiadomieniami w moim iPhone'ie. Otóż ustawiłem je tak, że kiedy telefon jest zablokowany dostaję powiadomienia z Messenger'a. Jednak gdy wchodzę w "pełnego facebook'a" i piszę z kimś na czacie to powiadomienia przychodzą nadal... Oraz pojawiają się w oknie facebook'a. Strasznie to irytuje bo dostaję dwa razy wszystkie wiadomości i z poziomu aplikacji "Facebook" właściwie nie mogę porozmawiać.... Kiedyś działało to tak, że kiedy otwierałem Facebook'a to powiadomienia PUSH z messengera się nie pojawiały. Jednak od ostatniego czasu przychodzą w kółko a mnie trafia szlag. Czy to wina ustawień telefonu czy po prostu coś zmienili w aplikacji? Pozdrawiam Maciej

#255 proxx

proxx
  • 1264 posts

Posted 27 June 2013 - 21:59

Działa wamm bez problemów Facebook ? U mnie ciagle się ładuje,biały ekran i kółko się kręci nic wiecej,ogólnie cały dzień od samego rana zamulal aż w końcu nie działa.

#256 dawidnor

dawidnor
  • 984 posts
  • SkądOslo (Asker)

Posted 27 June 2013 - 22:27

Działa wamm bez problemów Facebook ?
U mnie ciagle się ładuje,biały ekran i kółko się kręci nic wiecej,ogólnie cały dzień od samego rana zamulal aż w końcu nie działa.

Odinstaluj i zainstaluj ponownie.

#257 BIGER

BIGER
  • 60 posts

Posted 28 June 2013 - 00:21

Słabo. Przed aktualizacjami było jak najbardziej świetnie. Siedząc na aplikacji Facebook wiadomości przychodzą na nią jak i messanger. Z obu aplikacji dostajemy oczywiście powiadomienie. Strasznie irytuje.

#258 dawidnor

dawidnor
  • 984 posts
  • SkądOslo (Asker)

Posted 28 June 2013 - 01:42

Słabo.
Przed aktualizacjami było jak najbardziej świetnie. Siedząc na aplikacji Facebook wiadomości przychodzą na nią jak i messanger. Z obu aplikacji dostajemy oczywiście powiadomienie. Strasznie irytuje.

Powiadomenia mozesz zawsze wylaczyc;)

#259 proxx

proxx
  • 1264 posts

Posted 28 June 2013 - 07:19

Odinstaluj i zainstaluj ponownie.

Zrobiłem to jako pierwsza czynność gdy coś było nie tak...

/po 3G działa normalnie,po wifi nie chce,czego to może być przyczyna?

#260 Gość_Fineasz12_*

Gość_Fineasz12_*

Posted 30 June 2013 - 13:46

U mnie ostatnio powiadomienia się naprawiły Jestem w aplikacji Facebook - dostaję tylko powiadomionko od Chat Head'sów Jestem po za aplikacją Facebook - dostaję wiadomość z messenger'a Wszystko w najlepszym porządku :) @Up być może coś Ci blokuje telefon w routerze. Sprawdź konfigurację routera jak i telefonu.

#261 Yejkejs

Yejkejs
  • 2 posts
  • SkądWrocław

Posted 07 July 2013 - 22:20

Podpis postów na fb Cześć, mam takie pytanie odnośnie publikowanych postów na fejsie z iphona 5. Czemu niektórym wyświetla sie że wysłano z ios a u niektóruch nie? Da sie to jakoś włączyć/wyłączyć?

#262 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 07 July 2013 - 23:04

Cześć, mam takie pytanie odnośnie publikowanych postów na fejsie z iphona 5. Czemu niektórym wyświetla sie że wysłano z ios a u niektóruch nie? Da sie to jakoś włączyć/wyłączyć?

Lans na iOS ?
Wyświetla się,ponieważ wysłany jest z "systemowego fejsa".Z appki będziesz miał via mobile.

#263 bercow

bercow
  • 618 posts

Posted 30 July 2013 - 18:45

Wyslanie wiadomosci w facebooku enterem/return. Witam. Czy mozna ustawic tak klawiature w facebooku aby enter wysylal wiadomosc, a nie tworzyl nowa linie ? Z gory dzieki.

#264 Konrado

Konrado

• 1844 posts
  • SkądŚwidnica

Posted 31 July 2013 - 06:45

Nie.

#265 bercow

bercow
  • 618 posts

Posted 01 August 2013 - 16:58

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#266 extor

extor
  • 318 posts
  • SkądWrocław, PL

Posted 02 August 2013 - 16:34

Mam do was małe pytanie a mianowicie czy u was tez ostatnio powiadomienia z Facebooka i Facebook Messenger przychodza po kilka razy. Jest to denerwujace a najbardziej w momencie kiedy z kims piszesz i ktos ci odpisuje a ty dostajesz powiadomienia po 2x ze wszystkimi odpowiedziami od poczatku konwersacji i tak w pewnym momencie robi sie po 20-30 powiadomien z wiadomosciami ktore juz odczytales. odinstalowanie i zainstalowanie pomoglo jedynie na chwile do momentu wyjscia z niej przyciskiem home i pozostawieniu jej w tle.

#267 bercow

bercow
  • 618 posts

Posted 03 August 2013 - 16:05

Nie.

A można podmapować jakiś skrót bądź w inny sposób zmusić ipada do wysyłania wiadomości nie klikając przycisku wyślij. Mam dodatkową klawiaturę z baterią i męczące jest pisanie i wymuszone naciskanie przycisku an ekranie.

#268 mecenas1981

mecenas1981
  • 11 posts
  • SkądKonin, Poland

Posted 02 September 2013 - 11:56

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#269 kocyk12

kocyk12
  • 1 posts

Posted 05 September 2013 - 10:58

Witam, wie ktoś może jak mogę wgrać facebooka na Iphona 3 G ? Miałem, ale czyściłem z aplikacji i teraz gdzie nie patrze too wszystko na na ios5, a ja mam 4.2

#270 mecenas1981

mecenas1981
  • 11 posts
  • SkądKonin, Poland

Posted 06 September 2013 - 19:50

czy mozna zmienic dziwek powiadomien facebookowych?

#271 mirooosss

mirooosss
  • 5 posts

Posted 22 October 2013 - 15:02

Facebook - wyłącza się Witam, Do niedawna facebook działał bez zarzutów aż tu nagle zaczęło go wywalać do głównego menu, usunąłem go i zainstalowałem ponownie lecz problem pozostał, więc zrobiłem odtworzenie iphona do fabrycznego bo pomyślałem że coś mu dolega, niestety dalej problem pozostał, co może być nie tak ? soft to 7.0.2, wszystkie inne aplikacje działają ok. Pozdr.

#272 Kozak3000

Kozak3000
  • 2 posts

Posted 03 November 2013 - 19:28

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#273 iczek

iczek
  • 5 posts

Posted 08 November 2013 - 20:42

Facebook po aktualizacji wywala sie Czy po aktualizacji appki facebook z 7 grudnia tez macie problemy z wywalajacym sie facebookiem zaraz po zaladowaniu aplikacji?

#274 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 08 November 2013 - 20:48

Tak

#275 bjabrzyk

bjabrzyk
  • 544 posts

Posted 08 November 2013 - 21:21

Ja tam mam problemy z fb ale z 7 listopada ;)

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users